- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Valaki meg tudna lepni a mobilaréna és a prohardver android alkalmazással? ICS alatt (SGSII) nem lehet marketről telepiteni. Köszi!
-
ForRedGlory
félisten
van olyan progi ami jelszavazza az alkalmazasokat? Pl nem akarom hogy ha valakinek odaadom a telefont nyomkodni, hogy belelessen pl a galeriaba, naptarba, stb.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt használd: Pulse News Reader
-
ForRedGlory
félisten
Aki már várja a Plants vs. Zombiest Androidra, örülni fog:
Leave Devil Alone. Ugyanaz csak pepitában, és rohadt jó játék. Amióta feltettem, ezt tolom folyamatosan, nagyon bejövős.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
legiaap #2304 üzenetére
Az első a Battery Booster Lite , a második az Advanced Task Cleaner, a harmadik az csak annak az ikonja, hogy be van kapcsolva az -USB debugger (USB hibakeresés ékes magyar nyelven), a hatodik pedig a beautiful live weather kis ikonja. Ha rákattintasz, kb olyan animációval jön elő az időjárás, mint a HTC Sense.
Az utolsó kérdésedre lövésem sincs mi a megoldás. Igazából nem is tesztelgettem, tudom mi az, hiába nem fér ki minden oda. Sztem csúnya is lenne, ha 2-3 sor lenne az ikonok alatt.
Ja és a második képen a képkeretben a cicám van
Brit rövidszőrű, alias whiskas cica.
-
ForRedGlory
félisten
Valaki olyan képlopót tud a telefonra, ami működik rootolás nélkül? Szeretném néha a kijelzőt print screenezni. Csak olyat találtam amihez root kell.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #2116 üzenetére
Ez egy nagyon jó program. Aki nem ismerné (mondjuk fizetős, óvatosan terjeszd, ha jót akarsz magadnak)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest