- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy melyik az az alkalmazás. amivel a telepített programokból tudok telepítő .app kiterjesztésű fájlt csinálni?Köszi
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem abban hogy melyik GPS program tud egyik országból áttervezni egy másikba? Navigon elvileg nem ezért kéne helyette egy másik.
Esetleg még Handcent sms-re nem tudjátok létezik e magyar verzió?
Köszi előre is -
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Egy torrent klienset keresnék androidra (nem remote) ami ingyenes. Tud vki segíteni?
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Reklámok (ads) ellen tudtok vmi módszert? Kezdenek idegesíteni a hülye reklámok.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Egy jó médialejátszót kerestem. XYPlayert találtam, viszi is a feliratokat rendesen, de egy idétlen google hirdetést rak az aljára ami belelóg a feliratba.. Mit lehet tenni?
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok ! Egy jó netes rádió programot keresek. Kritériumok: vagy lehessen műfaj alapján válogatni vagy 2 általam hallgatott rádiót bele lehessen tenni (ezeket csak winamp/mplayer-rel tudtam gépen) . Amit nem írtam android 2.1-re.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest