Hirdetés
- Egérpad topik
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
csigafej
tag
sziasztok,
olyan aplikáció létezik, amivel egyik telefonnal a másik telefont tudom irányítani (netrádiót szeretnék futtatni az egyik telón és a másikkal irányítani...)? két teljesen azonos androidos telóról van szó
kösz,
Gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
létezik olyan program androidra, amivel láthatom a térképen hogy az ismerőseim merre vannak? tudom iphone-ra létezik, de androidra van-e?
köszi
Gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
exchange szerverrel hogy tudom frissíteni a naptáramat?
usb-n keresztül sikerült felfrissítenem, de online nem akarja frissíteni... akkor sem ha a leveleimet frissítem. a naptár beállításainál pedig sehol sem találok olyat hogy refresh vagy hasonló. 1.6-os android van a telefonon (LG gt 540)köszi
gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
az alábbi problémát szeretném megoldani LG GT540-esen (android 1.6)
bluetooth-t használom kocsikihangosítóhoz, az előző telefonom automatikusan felcsatlakozott mindig a kihangosítóra, ha beszálltam a kocsiba (az első összepárosítás után), az lg viszont csak akkor csatlakozik rá, ha manuálisan összepárosítom őket minden egyes alkalommal. Van erre valami app ami intézi az automatikus kapcsolódásokat?
köszi
gyuri
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest