Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Olyan programot keresek androidra, amivel wifin, interneten keresztül tudok normál telefonszámokat felhívni. Ilyet használok most a számítógépen. Freecall a neve. Befizettem 10 EUR-t és ezt lebeszélhetem nagyon jó percdíjakkal. Pl. normál városi számot 5 ft. körül hívhatok. Ez mobilról nekem 30 körül van. Sajnos nekik még nincs androidos kliensük, "coming soon" már egy jó ideje. Bármilyen jó lenne, aminek az egyenlegét bankkártyával fel tudom tölteni. Thx.
Aktív témák
Aktív témák
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NZXT Kraken X62
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest