Aktív témák
-
Fogash
tag
válasz
delbarta #2111 üzenetére
Sziasztok, Témobil pulse mini-n próbálnék nimbuzzolni. 3G hálózatból kifogástalanul működik, vonalas és mobil számot hívva is remekül megy.
De amint wifi-n próbálnám ugyanezt a 3G helyett, a Nimbuzz állandóan "can not connect, check your internet connection" üzenetet küldi. Közben böngészni simán tudok ugyanezen a wifin, ugyanezzel a telefonnal.
Tipp valakinél?
-
delbarta
senior tag
válasz
delbarta #2111 üzenetére
Visszavonom a működik kijelentésem. Amikor próbáltam, a cégest hívtam a sajátomról. Ugyanazon az internetkapcsolaton voltam. Itthon próbáltam, a skype kapcsolatok nem látszottak aktívnak, egyik sem. Ha hívtak, nem jelzett, én sem tudtam hívni. Ha írtam, az megjelent a másiknál, de továbbra is offline-nak mutatta és ezután sem engedte hívni. Ja, és ette is az akkut. Kuka. Nincs egy rohadt skype-skype hívásra alkalmas kliens.
Aktív témák
- Autós topik
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest