- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Gloob
addikt
Nem lövöd ki véletlenül egy taskkillerrel? Nem kell neki állandó net kapcsolat, de jó ha van mert akkor tud frissülni automatikusan a beállított intervallum szerint. De ha nincs, akkor állítsd az intervallumot 1 napra és tudod kézzel is frissíteni mondjuk wifi-ről. Én is így használom. De nálam nincs semmi taskkiller.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Itt is megkérdezném, hátha. Tud valaki olyan app-ot amelyik egy előre meghatározott időpontban felhív egy előre megadott számot? Pl. egy időpontban le kell kérdezni valamit. és az a valami sms-ben fog válaszolni, tehát elég csak megcsengetni, beszélni nem kell vele. No valami ilyesmihez kellene. Előre is köszi, ha ismertek ilyet, és meg is osztjátok az infót.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Giondoltam beteszem ide is (a T-mobile Pulse topikban már bent van) hátha érdekel valakit. Találtam egy alkalmazást amit megosztanék veletek. Ez a Phone Portal nevű progi, amit a telefonra kell telepíteni, és elindítva vagy WiFi-n vagy USB-n keresztül kapcsolódik a sz.géphez, és a böngészőn keresztül lehet kezelni a contact-okat, képeket és még sok mindent. A telefonkönyv bejegyzéseit le tudja menteni és vissza is tölti a mentésből. Érdemes kipróbálni. A Motorolla saját alkalmazása a Milestone-ban, de kipróbáltam és műxik a Pulse-on is.(más forrás szerint a HTC Hero-n is) Nekem különösen jól jött, mert a PC Suite nálam nem látja a telefont, és így a contact-jaimat nem tudtam lementeni, csak a backup programmal. Nálam sajnos az USB-s kapcsolat az nem működik, valószínű azért mert USB-n keresztül nem tudom a NET megosztást beállítani, viszont WiFi-n keresztül tökletes.
Bár a programot én más forrásból szereztem be, de a progi free, és semmi warez nincs bent. Feltettem az addat.hu-ra. Innen leszedhető. Ha valaki esetleg mégis warez dolgot sejt bent az kérem törölje a linket, bár szerintem semmi ilyen nincs bent. -
Gloob
addikt
válasz
lámerlúzer #1281 üzenetére
Sziasztok
Igen erről az oldalról nekem is mind zip kiterjesztéssel jön le minden. De egyszerűen a kiterjesztést átnevezve apk-ra, simán települ minden program, bármélyik file kezelőt használva, legyen az az ASTRO a LINDA vagy az ES File Manager
Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest