Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Miért csinálja azt a telefonom hogy van WiFi kapcsolat de az oldal nem tölt be? (korábban működött rendesen) Bármilyen oldalt keresek nem tölti be (gyári böngésző). Mikor kikapcsolom a WiFi-t néhány perc múlva jön 2 sms (Telenor) hogy hibás csatlakozás illetve hívjam a 1220 a beállítások miatt. Nem akarok külön fizetni az internetért ezért vettem WiFi-s telefont.
Másik.: Létezik olyan program ami kiírja a WiFi távolságát, milyen messze van az adó egység? X8
Köszönöm a segítséget! -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Android 2.1-re (X8) kellene nekem hangrögzítő és valami jó videólejátszó (nem VitalPlayer Pro, nem vagyok megelégedve vele). Mit tudnátok ajánlani? Köszönöm!
-
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: meg lehet azt oldani hogy a telepíteni kívánt alkalmazást ne a telefon memóriába telepítse hanem az sd kártyára? SE x8-ról van szó. 120Mb-os játékot nem tudom feltenni kicsi a hely de a kártyán lenne.
Köszi a válaszokat!! -
dewil666
őstag
Értem!
Köszi a segítséget
Marad a WiFi -
dewil666
őstag
Úgy nem lehet valahogy megoldani hogy nem a telefon hálózatot használom? Őssze van kötve a pc-vel és kicsit olcsóbb a letöltés.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sony Ericsson X8-ra hogyan lelet fájlkezelőt telepíteni? Néhány programot felmásoltam a micro sd-re de a telefonban nem találom. Hogyan találom meg azokat a fájlokat amiket a kártyára tettem?
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest