Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós kamerák
- Everest / AIDA64 topik
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Miért csinálja azt a telefonom hogy van WiFi kapcsolat de az oldal nem tölt be? (korábban működött rendesen) Bármilyen oldalt keresek nem tölti be (gyári böngésző). Mikor kikapcsolom a WiFi-t néhány perc múlva jön 2 sms (Telenor) hogy hibás csatlakozás illetve hívjam a 1220 a beállítások miatt. Nem akarok külön fizetni az internetért ezért vettem WiFi-s telefont.
Másik.: Létezik olyan program ami kiírja a WiFi távolságát, milyen messze van az adó egység? X8
Köszönöm a segítséget! -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Android 2.1-re (X8) kellene nekem hangrögzítő és valami jó videólejátszó (nem VitalPlayer Pro, nem vagyok megelégedve vele). Mit tudnátok ajánlani? Köszönöm!
-
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: meg lehet azt oldani hogy a telepíteni kívánt alkalmazást ne a telefon memóriába telepítse hanem az sd kártyára? SE x8-ról van szó. 120Mb-os játékot nem tudom feltenni kicsi a hely de a kártyán lenne.
Köszi a válaszokat!! -
dewil666
őstag
Értem!
Köszi a segítséget
Marad a WiFi -
dewil666
őstag
Úgy nem lehet valahogy megoldani hogy nem a telefon hálózatot használom? Őssze van kötve a pc-vel és kicsit olcsóbb a letöltés.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sony Ericsson X8-ra hogyan lelet fájlkezelőt telepíteni? Néhány programot felmásoltam a micro sd-re de a telefonban nem találom. Hogyan találom meg azokat a fájlokat amiket a kártyára tettem?
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Milyen videókártyát?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest