- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
draco31
veterán
Olyan alkalmazást keresek, ami abban segítene, ha sikeresen elhagyom a mobilomat, vagy ellopják. Buta samsungokon volt valami hasonló ha jól tudom.
-
draco31
veterán
A viber miért indul el, ha sms üzenetet kapok? Már mindent megpróbáltam állítani.
-
draco31
veterán
Adatforgalom számlálót keresek, ami külön nézi a mobil netet, és a wifit. Jelenleh a NetCountert használom, tökéletes is lenne, csak néha nem számolja a wifit, mint ma sem. De ha azt mondjátok, hogy a mobilnetet jól számolja, akkor maradhat ez.
-
draco31
veterán
Keresem a Facebook contact Sync nevű alkalmazás x8-ra megfelelő változatát, ugyanis a gyári facebook nem akar szinkronizálni normálisan a telefonkönyvvel. Csak az e-mail címeket teszi be, már amikor egyáltalán működik. Nem is nagyon használom, opera minivel egyszerűbb. Marketen nem találom, play-ről meg nem engedi letölteni. Több ismerősöm is ezt használja.
-
draco31
veterán
Van olyan program, ami kezeli a jelszóval védett .rar fájlokat?
-
draco31
veterán
Van androidra olyan program, mint a windows-on a ccleaner? Csak mert hallottam olyat, hogy a programok törlése után marad némi szemét. Az meg nálam van most rendesen, mert még most ismerkedem a rendszerrel.
-
-
draco31
veterán
Van egy program, amivel a facebook cheat-et tudom használni. Most nem tudom a nevét, mert nem használom, csak a haverom. X8 van mindkettőnknek. Van benne egy olyan lehetőség, hogy ha üzenet érkezik, akkor lezárt képernyőnél lehet állítani a hangszóró mellett a led színét, hogy milyen színnel villogjon. Van más egyéb program, ami ezt tudja?
-
draco31
veterán
Hello!
Melyik a legjobb hívás idő számláló szerintetek? Nekem most a
Call Meter NG van, de valahogyan nem jön be, nem tudja
kilistázni számonként, csak összes hívást ír. -
draco31
veterán
Hello!
Nekem olyan progi kellene, aminek a segítségével egy mappára jelszót tudok rakni, és csak akkor használhatja bármilyen program a mappa tartalmát (képek, videók lennének benne), ha a jelszót megadom. Minden egyes alkalommal kérje a jelszót. Van ilyen? X8-ra lenne. Néha mások kezébe kerül a mobil, és nem szeretném, ha megtudnák nézni ezeket a fájlokat.
-
draco31
veterán
válasz
fatal` #36445 üzenetére
Nem szoftvercserét akarok, csak egy olyan programot, ami képes kihangosítani a rádiót rajta, mint pl. a mobiltelefonok 98%-ánál. Azzal tisztában vagyok, hogy a füles az antenna. Csak egy idő után kényelmesebb lerakni a készüléket, és nem állandóan zsebben cipelve hallgatni fülessel, vagy társaságban is kihangosítva van értelme.
-
draco31
veterán
Hello!
A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program. Netest találok rengeteget, de ami offline, tehát a rádio chipet használja, azt nem nagyon találok. Ti mit használtok??
ZTE Blade a telefon. -
draco31
veterán
Hali!
A haveromnak X8-asa van, és egy MW 600-al hallgatja a zenét róla. A telefon nem küldi át a fülesre a zene címét, és az órát, mint pl. az én K800-asom. Létezik ehhez valamiféle alkalmazás, ami ezt megoldja?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest