- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monitorkalibráló eszközök
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Evo 990 Pro SSD probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Aktív témák
-
válasz
draco31
üzenetére
Sms received event-hez is kötődik a Viber. Rom toolbox-szal be tudod állítani, hogy ne induljon el.
(#47406) Narxis: általában ha új helyen jelentkezel be, akkor küldenek sms-ben egy kódot. Arra jó, hogy ha megtudnák a jelszavad, akkor sem tudnak belépni az account-odra a telefonod nélkül.
-
Melack
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Traffic Monitor Plus - ingyenes, csak ez már számolhat mást is. Nekem tökéletesen megy.
-
xSide
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Attól függ mit takarítottál

Programok tisztitása, Rendszer tisztítás, Hibakeresés szóval mindent...
Ha nem új a romod és nem szoktál cleaner progikkal takaritani akkor csak a play miatt kellett volna több 10 megányi lomot találni és ez csak egy progi!
Kéthetente használom igaz a fizetőset (400 ft) ilyenkor összesen 40-50 megát szabadít fel!
A Sd elnevezés ne tévesszen meg, mert nem csak ott van segítségre
-
tomy86
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Pengénél már válaszoltam, de legyen, ide is beszúrom
:"A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program."
Valamelyik zenelejátszó app (MortPlayer, N7 Player, PlayerPro...): Ezek mind sokkal okosabbak, mert ezek mindig azt játsszák, amit Te szeretnél hallani, és nem azt amit a rádiósok.

(#36440) kymco:
A közösségért mindent.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ezért okosabbak a rádiónál.
(Jah, és sztem nem találsz olyan rádió appot amit ki tudsz hangosítani... legalábbis a pengén)
: