Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
draco31
üzenetére
Sms received event-hez is kötődik a Viber. Rom toolbox-szal be tudod állítani, hogy ne induljon el.
(#47406) Narxis: általában ha új helyen jelentkezel be, akkor küldenek sms-ben egy kódot. Arra jó, hogy ha megtudnák a jelszavad, akkor sem tudnak belépni az account-odra a telefonod nélkül.
-
Melack
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Traffic Monitor Plus - ingyenes, csak ez már számolhat mást is. Nekem tökéletesen megy.
-
xSide
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Attól függ mit takarítottál

Programok tisztitása, Rendszer tisztítás, Hibakeresés szóval mindent...
Ha nem új a romod és nem szoktál cleaner progikkal takaritani akkor csak a play miatt kellett volna több 10 megányi lomot találni és ez csak egy progi!
Kéthetente használom igaz a fizetőset (400 ft) ilyenkor összesen 40-50 megát szabadít fel!
A Sd elnevezés ne tévesszen meg, mert nem csak ott van segítségre
-
tomy86
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Pengénél már válaszoltam, de legyen, ide is beszúrom
:"A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program."
Valamelyik zenelejátszó app (MortPlayer, N7 Player, PlayerPro...): Ezek mind sokkal okosabbak, mert ezek mindig azt játsszák, amit Te szeretnél hallani, és nem azt amit a rádiósok.

(#36440) kymco:
A közösségért mindent.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Viccrovat
- Hobby rádiós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Építő/felújító topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ezért okosabbak a rádiónál.
(Jah, és sztem nem találsz olyan rádió appot amit ki tudsz hangosítani... legalábbis a pengén)
: