Aktív témák
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan programrol, ami megmutatja az elmentett wifi jelszot a kapcsolatoknal?
Vagy lehet tudni, hol tarolja a rendzer a jelszavakat?
Elfelejtettem tesomek jelszojat es tesomek sem emlekeznek.. -
ben11
őstag
Sziasztok!
Létezik megoldás arra, hogy a billentyűzet hangját fixre állítsuk, azaz független legyen a media hangerőtől? Elég zavar ez a dolog.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel konnyen, gyorsan, egyszeruen lehet a hangeroket szabalyozni valamki widget formajaban. Ha lehet ne tul nagy es epeg ha csak ennyit tud.Koszi
-
ben11
őstag
Kinek mi a kedvenc Időjárás programja/widgetje?
Melyik a legmegbízhatóbb, legpontosabb?Köszi!
-
ben11
őstag
Nekem is sokáig a Mobo volt a nyerő, de az MX Video Player ütötte.
Filemanager-ek közül pedig egyértelműen a Total Commander viszi a prímet nálam.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor engedem frissíteni a google maps-ot,vagy a gmailt, település után elindul két új procesz(com.google.android.apps.mapsriendService, com.google.android.apps.maps:LocationFriendService) és pörgetik a procit és merül a telefonom.
Mit kell beállítani hogy ez ne fusson a háttérben?
Ez csak a legutóbbi frissítés óta vacakol..Köszi!
-
ben11
őstag
Megnyitottam szeretett LG P500-as telefonomon a Hírek és időjárás programot és böngészés közben a következő kép fogadott:
Nem tudom, hogy a program hibázott, vagy más app-nál is ezen fül alatt szerepelnek ezek a hírek, mindenesetre enyhén morbidnak tartom.
Szóval várom jó hírolvasó programok ajánlatát! -
ben11
őstag
-
ben11
őstag
Aki szeret biliárdozni és esetleg eme szokásának otthon is szeret hódolni az biztosan találkozott már számítógépen a Celeris által kiadott Virtual Pool 3-mal.
Véleményem szerint máig ez a legjobb biliárd szimulátor, mégha a grafika felett már kicsit el is szállt az idő, a tökéletes fizika kárpótol érte.
A jó hír, hogy a minap felfedeztem hogy kedvenc játékom megjelent android platformra is:
Market
Az irányítás az én 3.2-es kijelzőmön sajnos nem az igazi és amit úgy szerettem a pc-s verzióban - azaz hogy az egér megfelelő húzás-tolásával lehet a lökés erejét meghatározni - sajnos itt a kicsi kijelző miatt nem a legszerencsésebb.
Ettől függetlenül ajánlom mindenki figyelmébe! -
ben11
őstag
válasz
Tarantula33 #14906 üzenetére
Ezer köszi!
Pedig mennyi időt rászántam a google-s keresésre..DonMedve
Én is TC-t használom az első public beta óta és eddig hiba nélkül teszi a dolgát.
Elég sokat tud, nagy kedvenc. -
ben11
őstag
Kérnék egy kis segítséget.
A market nem enged letölteni egy free appot, konkrétan a Cycle Hire Widget Lite-t mert nincs a készülékem a támogatott telefonok listáján, amit nem is igazán értek (LG P500)
Hogy tudom ezt kiküszöbölni?Köszönöm!
-
ben11
őstag
Tud valaki olyan szövegfájl szerkesztőt,amiben be lehet állítani, hogy milyen kódolásban mentse el fájlt?
Köszi!
-
ben11
őstag
Biztos vagyok benne, hogy volt már róla szó, de nem találom.
Milyen progival tudom megnézni precízen, hogy mely progi mennyit eszik le az akkuból, milyen erőforrásigényesek?Köszönöm!
-
ben11
őstag
Mit találtam!
AnimGIF Live Wallpaper 2Ki is próbáltam, LG P500-on simán működik!
-
ben11
őstag
Valakinek sikerült már beállítani a VLC Direct Pro-t?
Csatlakozik, irányítani tudom magát a pc-s vlc-t, de a stream nem megy.
A routeremben kéne állítani valamit?Köszi!
-
ben11
őstag
válasz
razzorr #12008 üzenetére
Biztosabb ha veszel egy külön ébresztőt, én sem bízom magam többet telefonra.
De ha ragaszkodsz hozzá: Alarm Clock Plus, van benne matek, csak akkor kapcsol ki ha megoldod.. -
ben11
őstag
Tudtok olyan programról,ami a hardveres gombok mögötti ledet használva képes jelezni az elmulasztott hívást vagy olvasatlan sms-t? Lg Optimus One-hoz keresek ilyet.
Köszi!
-
ben11
őstag
Ezt próbáltátok már?
Puffin Web Browser
Nem flash képes telefonok is képesek általa flash tartalmak megjelenítésére:
Itt pl egy lg p500-on: [link] -
ben11
őstag
Talán ide tartozik leginkább.
Olvassátok el!
New Trojan horse for Android spreads with Angry Birds Rio Unlock -
ben11
őstag
Mivel nincs külön android kibeszélő topic, így itt teszem fel a kérdésem, remélem nem nagy probléma. Főleg azokhoz intézném akik nem telepítik hetente a telefonjukat.
Rengeteg androidos telefon topicját átbogaráztam keresve a tökéletes robotos készükéket,de azt kell hogy mondjam, elég rémizstőek ezek a fórumok. Kb az jön le hogy nincs olyan androidos telefon ami szoftveresen tűrhetően stabil lenne. Hol az akkut zabálja le valami, hol a fagyogat, hol lassú, hol nem teszi amit kéne, eldobja a hálózatot és még lehetne sorolni. Mennyire igaz ez? A telepített programok teszik esetleg instabillá a romokat? Hétköznapi használatra mennyire alkalmas, megbízható? Szét vágna az ideg ha fagyogatna/kikapcsolna magától. Egy nokia e51 után elég komoly követelményeim vannak egy telefon megbízhatóságával szemben. Arra bármit telepítettem, egyszer nem hagyott cserben.Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest