- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Hidd el, hogy előfordul. Tudom, hogy hülyén hangzik, de priviben egy csomóan kerestek meg azzal, hogy olvastak ilyen-olyan cikkeket, amikben fel van sorolva egy csomó app, ami mind "must have", és ha most azt nem töltik le, akkor nem is lesz jó a telefon? Vagy az appok csak akkor működnek jól, ha együtt vannak?
Nem fogok neveket írni, de 10 embernél több keresett meg ilyen típusú kérdéssel. Aki nagyon kezdő, és egyáltalán nem ért a témához, képes szó szerint venni akármit, ami segíthet neki - talán mert nem akar kérdezni, mivel az ciki, vagy nem is tudom miért.
Mellesleg a kedves kolléga lekoppintotta az én hsz-emet: én is linkeltem egy hasonló cikket, és az általa ajánlott progi másik, egyszerűbb verzióját ajánlottam. Mivel jóindulatú vagyok, biztosan nem vette észre, hogy én mit válaszoltam a kérdezőnek, utána pedig az sem tűnt fel, hogy neki írtam egy hsz-t. Nem úgy ismerem a kollégát, mint aki direkt nem vette észre a dolgot, inkább gondolom csak sikerült átsiklani felette. Vannak olyan egyének is, akikről pontosan tudom, hogy direkt nem veszik figyelembe, amit írok, de azokkal nem is szoktam foglalkozni, nincs miért. Ellenben CoolBoy323 szerintem jó arc.
-
aggleány
addikt
Igazad van, de egy kicsit túlzásnak érzem a "must have" kifejezést, lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. A "must have" tudomásom szerint a netes nyelvben valami olyat jelent, hogy kötelező, enélkül nem igazán lehet boldogulni. Szerintem "must have" progi nem igazán van, én összesen kettőt találtam, ami mindenkinek bejött, de már azok sem igazán aktuálisak (Astro és Quick Settings), mivel azóta már sok telefonon van gyárilag fájlkezelő és gyorsbeállítási lehetőség is.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest