Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
válasz
BloodRay #950 üzenetére
Firing. Miert utaltam meg es toroltem le.
Megbizhatatlan. Volt olyan, hogy leszakadt es ezt nem jelezte, ergo kuldod az uzeneteket es nem kapja meg a cejszemely, es ugyan ez vica-verza. Ez neha eleg kinos tud lenni. Ez skype kapcsolatok alatt. Arrol nem beszelve hogy a draga meg a commentembe is reklamozza magat, helyet emesztve fel.. Grrr..
Nomeg, valaki radir, megkapod a notifications, ott villog, raboksz, azt nosza, van hogy ujra elkezdi tolteni magat a draga (mert egy ideig nem hasznaltad..) es az uzenet(ek) elvesznek, mert ugye nincsen history.
Nimbuzzal meg az a bajom, hogy neha nem hozza be a teljes contact listat a halozatokrol. Skype ismet foleg. ?No meg neha nem megy fel Skypera, ha tele vannak a szervereik, es ilyenkor neha hajlamos elfelejteni az egesz halozatot... pl. parszor mar meg kellett adnom ujra az msn-emet..
Igazabol, ha van egy app. amit nagyon de NAGYON varok Androidra, az a nativ, eredeti Skype kliens, mely szepen be tudna integralni magat, futna mint egy service es megbizhatoan mukodne.
Igazabol mar akkor boldog lennek, ha lenne Androidra egy megbizhato Skype kliens.
-
törölt tag
válasz
BloodRay #839 üzenetére
próbáld ki a nimbuzz-t, nekem még 2.0.1-es rommal fagyott, de most egyelőre hibátlanul megy, és be lehet rendesen állítani az értesítéseket is. egyetlen hátránya, hoyg az androidos verzióban nem találok lehetőséget rá, hogy SIP szolgáltatást hozzáadjak (voipbuster), bár skype van ugye.
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged