- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
rum-cajsz #36980 üzenetére
Igazából az lenne a lényeg, h én alkalmi sofőr vagyok, és van h heti 7000-et lecsapatok a nagyvilágban, de van h egészhónapban megyek 1-et...
Viszont amikor sokat megyek, akkor jó lenne látni térképen h merre kóbászoltam...
Jók amiket a kollégák írtak, egyébként köszönöm mégegyszer, nem erre való, mert azért vicces h 130-al elfutottam tegnap Németországba, de ma már itthon aerobikozok a zumbára!
A célnak megfelel.... -
Foose
addikt
válasz
rum-cajsz #32194 üzenetére
Hidd el,tudom mit beszélek. Én ezt tapasztalom... Nem hiszem,hogy ez készülékfüggő lenne. Android ez is,az is... Froyo van rajta,Telenor One Touch. Viszont ha a teló topicjába mennék,akkor meg ide küldenének a problémával...
(#32195) baalco Sajna a Telenor One Touch alapból ennyire merül. Kérdezz utána,tudom miről beszélek...
A lényeg,hogy úgy látom nem fogtok tudni segíteni...Ez van.
-
zho-lee
addikt
válasz
rum-cajsz #31929 üzenetére
Nem, azt töröltem, és adw ex van fenn.
Azért ennyire nem vagyok
A go sokmindent tud, talán még attól is többet. De mire fontpackot, iconpackot, témákat telepítek, már elfelejtem, honnan is indultam.
Nekem bőven elég (attilahun) az alapképernyő egy pici animált órával, névnap widgettel.
Ha lefelé húzom: értesítés, ha felfelé húzom az ujjam, akkor meg a dock bújik elő rejtekéről.
Egy oldal contact widget, és egy oldal 4 mappa válogatott appokkal, és 3 gyorsindító.
Az ikonok is kicserélve a nekem tetszőre..
Beragadt app: power gomb/restart..
Nekem jó így, nincs gondom, használom, és tetszik az androidom (LG C660) -
Mr X
veterán
válasz
rum-cajsz #30220 üzenetére
Nem tudsz csak úgy accot váltani. Ahhoz reset kell, de akkor az appok is mennek a levesbe.
Van hekkelős megoldás, illetve Blade-en volt, de macerás. És az appokkal nem tudom, ebben az esetben mi történik.
Cindercone82:
Ha az appok fontosak, akkor inkább a levelezésed helyezd át másik címre.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
rum-cajsz #5895 üzenetére
Kétféle jegyzetelést használok:
1. Notification Notes Free a panelen, ha gyorsban fel kellene írni valamit.
2. Új esemény a naptárban, amely rezeg, villogtatja a led-et ls kiteszi magát a panelre is - ezt az időhöz kötött teendőkhöz.
Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged