Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
A Shell 3D launchernél hogyan lehet beállitani a live wallpappert?? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tudtok ajánlani olyan programokat,melyek kihasználják a telefon 3D képességeit??gondolok itt pl a google sky,v earth-ra....hasonlókat keresnék 2x-re...de olyat,amely megpróbálja megizzasztani.. -
jooker82
nagyúr
köszi...Azon csodálkoztam,hogy az óra alatt a valós hőmérsékletet mutatja,v csak az internetet követve frisssül?? A sports trackerek közül,melyik az amelyik hamar talál jelet és pontosan....meg térképet is mutat róla,hogy hol vagyok....
Legutóbb a 3G Watchdoggal ki lehetett tenni egy kis négyzet ikont,ahol mutatta a forgalmat...ezt most nem találom... -
jooker82
nagyúr
válasz
Szpisti #15744 üzenetére
Valószinű,a telefonod a ludas.....nekem az xpianoval tökéletes....
Naksys:
Köszi...közbe találtam másikat is....Ez nem jobb esetleg?? -
jooker82
nagyúr
válasz
clouse #15736 üzenetére
Hello
A Rainy days az olyan...az utolsó 1 órát mutatja.....és egész európát...
Nekem pedig egy jó kis átlátszó digitális óra kellene...és ha lenne olyan progi,amivel a futás közbe a megtett távolságot tudnám mérni...esetleg,hogy mennyivel megyek stb..az is jó lenne..
köszönöm -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Melyik most a legkomolyabb grafikájú játék androidra?? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tegnap vettem egy LG Optimust ami 1.6 os és szeretnék pár programot játékot telepiteni ...
Ha letöltöttem egy játékot onnantól mi a teendőm???csak rárakom a memkártyára és a telón telepitem,vagy az itt ventebb leirt programot kell először??
köszönöm...3D-s játékok futnak 1.6 on?? Ha igen valami háborús medal of honor jellegűt tudtok ajánlani??
köszönöm..
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest