Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Kofetto
tag
Sziasztok!
Hívás és adatforgalom számlálóra tudtok vmit? Call meter 3g nem túl szimpatikus.
Olyan kéne aminél hívásoknál beállítható h 1 perc hány Ft és azt kiírná, meg esetleg kivételeket is hozzá lehetne adni amit ne számoljon -
Kofetto
tag
Üdv!
Tudtok olyan alkalmazást amivel minden képernyőre másik hátteret lehet kirakni? -
Kofetto
tag
Üdv!
Van vmi olyasmi alkalmazás ami rendesen teszi a dolgát, amibe be lehetne állítani ilyen sleep időt mondjuk amikor nem generál a teló semmilyen hálózati forgalmat?
jó volna ilyen mert egy este alatt ha bekapcsolva hagyom a mobilnetet 2g-n, kb 20%ot merül
-
Kofetto
tag
Üdv!
Nem tudtok olyan launchert, amibe megoldható, hogy amikor lapozol a képernyők között akkor a dock ikonok is lapozódjanak? Vagy erre vmi program? -
Kofetto
tag
Valaki elmagyarázná hogy működnek ezek a ledes jelzők? (Defy)
Feltettem a missed remindert ( menet közbe megtaláltam) beállítottam h pirosan villogjon ha nem fogadott cuccos van, erre zölden villog. amugy go contact van fent meg a dialer, de ezekbe nem találtam hol lehet ledet állítani, meg ugye a gyári beállításokba sincs sokminden erről.
-
Kofetto
tag
Tudtok valami programot, ami a ledeket kezeli? nemfogadott hívás, olvasatlan üzenethez vmi ledet beállítani?
-
Kofetto
tag
Úgy látom néha érdemes ide benézni
Újabb 2 app-al lettem gazdagabb, hála nektek
PlayerPro - legjobb eddig használt lejátszó, eddig winampot használtam, de melegedett a teló lejátszásnál, ennél eddig ezt nem vettem észre
My data manager - egyszerűen tetszetősWinner_hun: én jegyzetelésre a Mobisle Notest használom igaz nincs emlékeztető funkciója.
-
Kofetto
tag
Szevasztok!
Adott egy Sygic meg egy Defy, meg egy probléma hogy szaggat
Az az érdekes az egészben, hogy azóta mióta felraktam a 2.2-őt. Régi rommal teljesen jól ment. Szerintetek mi lehet a baj? -
Kofetto
tag
Üdv!
Attól kérdezném aki használja a GO contactot, mért van az hogy a facebookos képek nem jelennek meg benne, viszont a gyári alkalmazásba ott vannak. Egyszerűen nem jövök rá.
-
Kofetto
tag
válasz
Speeedfire #8467 üzenetére
Az oké, de nem lehet csinálni vele semmit? Valami beállítás kérdése, vagy ez már csak ilyen? Mer akkor használom inkább az alapot, mert az rendesen küldi.
-
Kofetto
tag
Sziasztok!
Attól kérdezném aki használ GO sms-t, hogy ékezetes szövegre vmi megoldás van? Ha az alap üzenetküldővel küldök sms-t akkor 160 karaktert enged, ha a go sms-el és ékezetes betüket írok, akkor 2-3 smsbe tudom csak elküldeni.Köszi előre is.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félórányi videón a 007 First Light
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest