Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS notebook topic
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Notebook hűtőpad
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
SsPL711
üzenetére
Nah így, hogy már ketten is írtátok tényleg gyanús volt a dolog, ránéztem faterom gmail-jére is, az övébe tényleg nincs ilyen opció, meg google.com/voice sem jön be az ő gépén.
Valszeg az enyémen azért működik, mert külföldön voltam a notebook-al, mikor kb. 1 hónapja aktiválták ezt a szolgáltatást, aztán gondolom azóta valahogy benne maradt az ottani helymeghatározás. Nekem is furcsa, de más magyarázat most nem jut eszembe.
Viszont ilyen alapon szerintem bárki tudná használni, ha külföldi ismerősével regisztráltat egy google accot. Bár a tarifáik nem olyan csábítóak, magyar mobilt ~30 forint/percért lehet hívni, esetleg annak éri meg akinek van USA-ban, vagy Canada-ban van ismerőse, mert oda enged ingyen telefonálni.Megnéztem most Androidon ezt a Google Voice-t is a külföldi sim kártyámmal, plusz Market Enabler-rel (USA-s T-Mobile-t szimulálva szolgáltatónak), hogy így megy-e már a telefonszám hitelesítése, de továbbra sem enged. Úgy látszik ezt nem olyan könnyű átverni.
Mindazon ha valakinek lenne ötlete további hekkelésre szívesen venném.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- ASUS notebook topic
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Notebook hűtőpad
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest