Aktív témák
-
roti86
őstag
Sziasztok,
A Callmeter-t vagy a Droidstats nevű programot ajánljátok?
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Valakivel előfordult már ilyen a köpönyeg.hu widget használata közben?
-
roti86
őstag
Sziasztok,
A battery indicator nevű alkalmazás helyett keresnék valamit hasonlót. A lényeg a százalékos akku kijelzés az állapotsoron, de az sem baj, ha többet tud (hőmérsékelt, feszültség kijelzése, szól ha kész a feltöltés stb...).
A battery indicator belassította a telefonom, főleg a lock feloldása után a homescreen-en való lapozásnál volt szembetűnő a lassulás.
Előre is köszi
szerk: a telefon Galaxy mini, android 2.3.4-el.
-
roti86
őstag
Sziasztok. Lehet nem jo helyee irok, de a galaxy mini topicja eleg kihalt. Szoval szorakoztam a titanium backuppal es kivalasztottam a "rendszerfrissitesek integralasa a romba" menupontot igy eltunt a marketem. Tudna valaki segiteni hogyan varazsolhatnam vissza? Bocs az esetlegeshibakert es ekezetekert de telefonrol vagyok.
-
roti86
őstag
Aki még nem ismeri: Offline BP menetrend androidra. Remélem hasznát veszitek!
-
roti86
őstag
csokimikulas: ez engem is érdekelne
Továbbá!
Van esetleg valaki, aki az APNDroid helyett a DCSwitch-et használja? Állítólag akku kímélő és nem kuszálja össze az APN-eket....
Próbálnám a névjegyeket szinkronizálni a telefonnal. Hogy lenne a legegyszerűbb? Próbáltam a gmailes accountommal valamint outlookkal is a gond az, hogy a vcf fájlokat csak egyesével lehet a listához adni.. Tudtok valami jó megoldást erre?
Még az érdekelne, hogy melyik a legjobb böngésző androidra, melyiket használjátok (skyfire, dolphin, dolphin HD, alap böngésző,esetleg más)?
-
roti86
őstag
Sziasztok.
Tudtok hasonló programot mint az APNDroid? Csak érdekelne hogy létezik e ezen kívül alternatíva...
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest