Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #12108 üzenetére
Az Opera minivel részben elégedett lennék, kivéve, hogy a link bekapcsolásakor nem szinkronizálja le a könyvjelzőimet. Speeddialokat viszont igen. Több telefonon és rendszeren is próbáltam már, mindenhol ugyanez a helyzet. Ezek szerint ez egy ekkora bug lenne a programban?
Más.
Lookout Mobile Security-ről én is csak jókat tudok mondani. Ha a telefon csatlakozott a mobilhálózathoz, akkor egy netes felületről bejelentkezve aktiválható a GPS, eszetlen erős szirénázó hang küldhető a készülékre, lockolni lehet vele a telefont, hogy csak egy 4 jegyű kóddal engedjen be. Ezt ki-be kapcsolással sem lehet kijátszani. Lehet vele formázni is minden adatot, bár ezt még nem próbáltam.
Ja és ha aktív a GPS természetesen megküldi a telefon koordinátáit, meg bejelöli maps-en is. Elég pontosan.
Elméletileg van benne valami általános backup-oló, meg vírus-, vagy valami szemét-kereső rész is, ezeket sem próbáltam még.
1 hónapig használható ingyen, aztán a GPS aktiválós-megtalálós funkción kívüli beállításokért fizetni kell.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Metal Gear Solid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest