- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #12108 üzenetére
Az Opera minivel részben elégedett lennék, kivéve, hogy a link bekapcsolásakor nem szinkronizálja le a könyvjelzőimet. Speeddialokat viszont igen. Több telefonon és rendszeren is próbáltam már, mindenhol ugyanez a helyzet. Ezek szerint ez egy ekkora bug lenne a programban?
Más.
Lookout Mobile Security-ről én is csak jókat tudok mondani. Ha a telefon csatlakozott a mobilhálózathoz, akkor egy netes felületről bejelentkezve aktiválható a GPS, eszetlen erős szirénázó hang küldhető a készülékre, lockolni lehet vele a telefont, hogy csak egy 4 jegyű kóddal engedjen be. Ezt ki-be kapcsolással sem lehet kijátszani. Lehet vele formázni is minden adatot, bár ezt még nem próbáltam.
Ja és ha aktív a GPS természetesen megküldi a telefon koordinátáit, meg bejelöli maps-en is. Elég pontosan.
Elméletileg van benne valami általános backup-oló, meg vírus-, vagy valami szemét-kereső rész is, ezeket sem próbáltam még.
1 hónapig használható ingyen, aztán a GPS aktiválós-megtalálós funkción kívüli beállításokért fizetni kell.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest