Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Adott ugye a már emlegetett X99 Max Plus. Ami elvileg 4/64GB-os, viszont a CE csak a 2g-s DTB-vel megy.
Mennyire releváns bizonyíték ez a Geekbuying felé, ha azt vitatom, "fake" RAM lehet a boxban?
Mivel mással tudom ezt hitelt érdemlően bizonyítani? Az AIDA64 is 4GB RAM-ot mutat."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
gyűrű
addikt
válasz ginola #83056 üzenetére
Az artwork dumpnál az enable Artwork Dump context items per skin..
Először beállítod így és így.
Aztán a futtatás ikon az (artwork dump kiegészítő , beállítások melletti ikon), felhoz egy ilyen ablakot, ott pedig ezeket kiválasztod, egymás után.. -
ORCA58
addikt
Routerbe dugott HDD-n vannak filmek, video fájlok. A két S912-es boxon vagy egy évig mindem működött, most nem mindegyiket játssza le. Vagy el sem indul, vagy elindul, de kb. fél perc után leáll. A Pc ugyan ahhoz a Routerhez csatlakozik, ott Matrix alól mind elindul. Viszont ha rádugom a HDD-t a boxra, mind jó.
Ilyen fájl pl. az ff-mpeg4 Avi , de más is pl. ff-H264-d3d11va mkv. zeknél az előtöltés sem indul. Mi lehet hiba? -
Beni2360
félisten
Na végre újból felraktam egy SD-re a Matrixot.
Az elmentett média tárat beolvastattam vele, de a mappákat nem rakta be a videók közé.
Na én beraktam és engedélyeztem mindet majd balga fejemmel frissítettem a média tárat és most duplán szerepelnek a régi videók. Megoldás a dual megszüntetésére?
Bemásoltam a vfd.conf fájlt és ezt találtam a Configfiles mappában. Ez így jó?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Indiant
addikt
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de az X96 MAX Plus mostanában Mártix alatt sűrűn lefagy. De csak a skinben. Film közben nem.
gyűrű:
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pinnacle #83090 üzenetére
Az a fogalmazás nem pontos, 12 biten megy az Amlogic box is, átállítod 422-re és máris meglesz, Dolby Vision 8bit RGB-ben megy.
HDR-hez mi a megfelelő beállítás? - a gyári ami alapból be van állítva, HDR-SDR Auto, Ki állásban nem lesz HDR.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pinnacle
nagyúr
válasz blakey #83086 üzenetére
Köszi! Panasonic 55HZ980E-t veszek, lehet ennek a gyári lejátszója is tudja a DV-t? Érdekes, amit korábban írtak, hogy 12 bit alatt HDR lesz, hiába jelzi DV-nek.
HDR-hez mi a megfelelő beállítás? Letöltöttem egy sample-t, írták ha nincs DV akkor HDR lesz. A kép tűrhető a Sony 50WF665 TV-n, de az info sáv fakó, mondjuk annak mindegy, csak fura. -
blakey
titán
válasz blakey #83086 üzenetére
+ Amlogic vonalon Ugoos AM6 Plus ami Android alatt képes Dolby Vision-re.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz pinnacle #83085 üzenetére
Van Dolby Vision képes megjelenítőd? Akkor azon próbáld ki. Jó HDR10+ és jó DV esetén gyakorlatilag nincs különbség. Csak DV miatt nem érdemes lejátszót cserélni,/venni. Nekem vannak az összes HDR formátumra képes eszközeim, nem dőlök a kardomba ha HDR10-ben kell néznem valamit Dolby Vision helyett. HDR10+ is van olyan jó, mint a Dolby Vision.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pinnacle
nagyúr
Dolby Visionre milyen lejátszót ajánlatok? Illetve a DV ad akkora pluszt, hogy érdemes miatta lecserélni a mostani, X96 Max-ot? Ugye a reklámokban minden jobban mutat, csak a valóságban lehet nincs akkora különbség.
-
blakey
titán
válasz Truman #83083 üzenetére
Kore-t próbáltad? Nekem ez médialejátszó így egér nálam törölve, de ha lesz időm akkor megnézem, hogy pontosan mit művel, de számomra negatívum ha egerezni kell egy médialejátszó felületen.
Estouchy felszínnel is kipróbáltad? Mert az tudtommal egérhez/érintőképernyőhöz optimalizált, hátha azzal meg másképp működik.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
Truman
senior tag
válasz blakey #83075 üzenetére
Igen, de pont most tárgyaltuk ki, hogy nekünk nem megy, mert nem jelenik meg az egérkursor a TV -n, csak ide-oda a menük között.
Feltéve ha te is arra az kézfejre gondolsz, ami a mutató újával nyomkod egy kis kört. [link]Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
blakey
titán
válasz nfsu17 #83077 üzenetére
Majd megnézem, nem használom az egeret, nálam ki van kapcsolva, mert zavar.
-
nfsu17
veterán
-
blakey
titán
válasz Truman #83006 üzenetére
De van, jobb alul van egy jelölés, arra klikkelsz és megy az egerezés.
-
Truman
senior tag
-
esicyhun
tag
Sziasztok!
Tegnap este gyorsan kipróbáltam a frissen megérkezett X96 Max Plust (32 Gb-os verzió). Meglepődtem, hogy az android nem rootolt rajta, így a CoreElecet (19rc2) a kis kapcsolóval sikerült elindítani, egyelőre pendrájvról. Működik is, megy a lejátszás, de miért megy minden HDR-ben? Még a CoreElec menüje is 1080p HDR. Az összes nem HDR-es sori/film is valamiféle konvertált HDR-ben megy. Tegnap este nem sikerült megtalálni, hol kell ezt kikapcsolni? (Eddig S912-es boxot használtam, ott ilyen jelenség nem volt). A TV LG C8, ha esetleg ez fontos.
Köszi a segítséget.
-
zetecR
addikt
válasz Truman #83044 üzenetére
Vagy rosszul emlékeztem, vagy régebben (3-4 éve) nem így volt, de nálam is csak menüpontról-menüpontra ugrál... sajnálom.
A kisebbik lányomnál lévő MiniMX III-ra van egy Logitech tapipados billentyűzet dugva; lehet, hogy azzal kevertem, mert az tényleg azt csinálja, amit a te elképzelésed lenne. -
Sanyesz.
őstag
válasz Truman #83067 üzenetére
Köszi, ezt már leszedtem, de ezek szerint rossz helyre másoltam. Én a gyökérbe tettem.
Az X99 box mindkét USB portja használva van: egyikben a légegér vevője, a másikon egy külső SSD van.
Namármost:
- ha CE fut, akkor kikapcsolás után kb. fél perccel rendre újra elindul a kütyü
- ha Android fut, akkor a kikapcsológombot sleep-re kell állítani, mert shutdown esetén szintén elindul egy idő után, de ilyenkor áram alatt marad az SSD.
Olyan, mintha felélesztené valamelyik port. Ez is az én "csodabox"-om nyűgje vagy van rá megoldás?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Truman
senior tag
válasz Sanyesz. #83065 üzenetére
A vfd fájlt is linkelték 83061 -ban. Letöltöd, bemásolod a CE -n belül a configfiles mappába.
A KODI tárolóból a szolgáltatások kategórián belül telepíted OpenVFD applikációt, majd újraindítás után szerintem már lesz működő kijelződ.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Beni2360
félisten
válasz SyMbioTe #83055 üzenetére
Itt van egy videóm a NAS tallózásra, mindegy miként szerepel a megosztás a NAS-n.
Hálózat és NAS tallózása KODI és CE:Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
FingR86
őstag
válasz FingR86 #83058 üzenetére
esetleg ez jó lehet rá ? Memory Fill
-
Ármester
válasz SyMbioTe #83055 üzenetére
Szerk.:
A YT probléma közben megoldódott talán.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
FingR86
őstag
milyen lehetőség van rá, hogy android alatt a valós memória mennyiséget ellenőrizni tudja az ember ? Van olyan hwinfós app ami ezt tudja ?
-
Ármester
Sziasztok!
Vettem egy X96-os kis box-ot, legfrissebb CE-vel, S905X, 2/16.
Összefoglaló alapján sikerült is beállítanom majdnem mindent amit akartam.
Két kérdésem van: Hozzáadtam a YT addon-t, viszont a minősége az nálam borzalmas, ezt hogyan lehet állítani? Addon beállításaiban 1080i / 720p van beállítva, ez a legmagasabb ott.Illetve hálózaton lévő NAS-t hogyan tudnám / hogyan érdemes hozzáadni? NFS? (Zyxel NAS326) (kábel nem opció)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
cof
veterán
-
Sanyesz.
őstag
válasz blakey #83047 üzenetére
Hmm... Ezek szerint a GeekBuying (is) hamis boxot árulna...
Akkor honnan és hogyan érdemes vásárolni, hogy a valós specifikációt kapjuk?
Van itt olyan kolléga, akinek rendben fut a CE X99 Max Plus-on?
Vagy visszatérek a Popcornra."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
-
blakey
titán
válasz Sanyesz. #83046 üzenetére
Csakhogy ez nem a CE hibája hanem hamis boxot kaptál, tehát android alatt is 2GB, hiába mondja magát 4GB-osnak. Figyelmesen elolvasod az összefoglalót, megcsinálod amit kell és lesz egy qrva jó lejátszód. Androiddal lesz egy közepesen sz@r boxod. Ez a különbség.
-
Sanyesz.
őstag
válasz nfsu17 #83045 üzenetére
Igen, miután rákérdeztem, a 2g-vel elindult, bár a táv nem műkszik. (Ahhoz képest ez egy 4/64GB-s változat, legalábbis akként vettem )
De szerintem ennyi egyelőre elég is volt a CE-ből, maradok az Androidnál.
Már "csak" annyi bajom van, hogy a Telekomos IP TV box távirányítója az X99-et is bekapcsolja.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
Urak! X99 Max Plus-hoz melyik DTB fájl-t kellene használni? Nem indul ez a CoreElec.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
cof
veterán
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Sikeresen elhagytam az X96 Max+ távját, mit lehet erre kötni ami működik vele?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
blakey
titán
válasz Márton #83035 üzenetére
Előny, hogy leginkább az újra lesz fejlesztés, a kiegészítők is többnyire az új Kodi alatt lesznek jobbak, ha lehet ilyet írni. A legnagyobb probléma, hogy az új Kodi python3-ra fókuszál. Én nem látom előnyét a régi rendszernek viszont ha megvan és nincs gond akkor egyelőre nem éri meg áttérni az újra, ha meg eleve új telepítés akkor érdemes számolni az újjal.
-
FerNandor
őstag
Az szerintetek milyen beállítás, vagy hiba lehet 9.2.7-es CE-n: elindul a film van hangja, 1-2 másodpercig, aztán elmegy és vagy visszanyomok egyet a távkapcsolón (visszaugrik valahány másodpercet a videó) vagy előre egyet és minden ok.
Vagy elindítok telefonról Yatsén egy youtube videót, ugyanez. Van hangja, eltelik egy másodperc és elmegy. 9.2.6-os update óta ilyen, ha jól rémlik..."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Márton
nagyúr
válasz blakey #83011 üzenetére
Mi a legnagyobb újdonsága, amit ki is használ az ember a korábbi Kodi-hoz képest?
Most lakom be teljesen 2 sticken is a 9.2.7-es CE-t, így ha nincs egetverő újdonság nem kezdeném az egészet az elejéről..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
cof
veterán
válasz dethroner #83023 üzenetére
Nem emlékszem ilyesmire, csak bejelentkezésnél. De nem kell bejelentkezni. API kulcsot is már jó régen csináltam, csak másolom mindig a api_keys.json fájlt a \\COREELEC\Userdata\addon_data\plugin.video.youtube mappába.
Ide feltettem üresen, csak ki kell tölteni: [link]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
válasz vargalex #83030 üzenetére
, na azért. Egyébként persze, hogy lehet. Biztonság kedvéért a fájl is megvan.
-
blakey
titán
válasz vargalex #83028 üzenetére
miért nem lehet?
-
-
-
ginola
addikt
Létezik külön addont, ami leszedi a cdartot filmrknél és látszik is így a forgó lemez?
TMDB-t használok filmekhez. -
dethroner
veterán
válasz CirrMee #82967 üzenetére
Na, tudom már, miért nem akartam a kodi féle yt addonnal kínlódni. Valami kínlódás végén megszülöm az api kulcsot, bemásolom az addonba, aztán kéri hogy a kódot írjam be a google.com/device oldalra, beírom és pofán sajnál, hogy az azonosítás érvénytelen Miért kell ezzel a szarral ennyit szenvedni? Miért nem megy úgy mint a yt vanced, hogy felrakom a telóra és még megköszöni, miért nem?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
melan
senior tag
-
blakey
titán
válasz kokosmith #83019 üzenetére
A tesód TV-jén van optikai kimenet? Azt is ptóbáljátok ki és ha úgy sincs hang akkor már csak az erősítő lehet a hibás.
-
kokosmith
tag
válasz blakey #83018 üzenetére
Igen, eddig 2 problémát próbáltam megoldani. Miért van hang HDMI-n akkor is, ha optikát választok, ez akkor pipa, megválaszoltad, nagyon köszönöm! A másik hiba az lesz, hogy miért nincs tesóm erősítőjén hang, de akkor már tényleg tudom, merre kell tovább menjek, és valóban nincs baja a lejátszónak. Megnyugodtam. Köszönöm mégegyszer!
-
blakey
titán
válasz kokosmith #83017 üzenetére
De van, de csak úgy, hogy mindkettő megszólal, ezért azt kell csinálnod, hogy a HDMI végén lévő eszközön, TV-n, leveszed a hangot, a továbbküldésnél meg az SPDIF-et választod és a hangkeltőnek megfelelően állítod be, hogy legyen-e DTS, AC3, ha arra van szükséged. Azon a boxon sajnos nem kapcsolja le HDMI-n a hangot. Egyébként más meg pont azért "sír", hogy nem így működik, S922X-en nem így megy, ha kiválasztom az SPDIF-et akkor ninvs hang a HDMI-n.
Eddig azt írtad, hogy nincs hang az optikain, de ezek szerint mégis van. Tehát jó a lejátszód.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz kokosmith #83015 üzenetére
HDMI + optikán is megy a hang. - tulajdonképpen mit szeretnél? S905X3-on így működik, olyan nem nagyon lesz, hogy HDMI-n ne legyen hang de optikán igen. S922X-en úgy van, SPDI-et kiválasztva HDMI-n nincs hang. Innentől kezdve így használd és ha nem kell HDMI-n a hang akkor egyszerűen halkítsd le.
-
kokosmith
tag
válasz zhorvath #82916 üzenetére
Sziasztok!
Továbbra sem jártam sikerrel. Adott egy Vontar X3 box, amin korábban (tesómnál lenne a végső helye egy AC3 DTS képes régebbi erősítővel) sehogy sem tudtam életre lehelni hangot optikán. Bármit állítottunk, a hangot mindig kiadja HDMI-n. Végül áthoztam magamhoz, és optikán ráköttöttem az Onkyo erősítőmre, HDMI-t TV-be, és biztonság kedvéért ARC-ot is kikapcsoltam erősítőn, és ki is húztam a TV és erősítő közti HDMI kábelt.
Kipróbáltam Android alatt és Nightly CoreELEC-el is, a tünet ugyanaz. Kb bárhogy állítom, HDMI-n szinte mindig jön hang a TV-re, illetve ha a hangkimenet nem HDMI, akkor HDMI + optikán is megy a hang. Kipróbáltam Matrix RC2-vel is, ott is ugyanaz. Kb 5 perc erejéig, kikapcsolt passthrough-n volt olyan állapot, hogy csak optika ment, de próbálgatva a többi beállítást, hogy megértsem a lelkivilágát, már nem tudtam reprodukálni. A Firmware a PPR1.180610.011release keys<20201116_1048>. Valaki pls adjon ötletet, mert már kivagyok ettől a vacaktól.
-
zetecR
addikt
-
hunaqua
addikt
válasz RedCat #83010 üzenetére
Amennyiben megoldható akkor inkább szűz telepítés,de több belakott boxra is raktam update,és nem volt belőle egyiken sem probléma.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz RedCat #83010 üzenetére
1, 5 hónapja azt használom, fw-ről fw-re kevesebb a hiba, jól működik. Tiszta telepítést javaslok.
-
RedCat
senior tag
Érdemes mindennapi használatra feltenni a matrixot? Update mehet vagy szűz telepítés kell?
-
blakey
titán
válasz dethroner #83007 üzenetére
Weben keresztül vagy Kore/Yatse-n keresztül.
Egyébként nem CoreELEC-ben hanem Kodiban, az összes Kodi így működik, semmilyen CoreELEC-specifikus módszer nincs ezzel kapcsolatban.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dethroner
veterán
Mielőtt megőszülök a távkapcsolóval történő bevitellel, van valami másolás+beillesztés módszer a txt fájlba elmentett API kulcs bevitelre a CoreElec-ben?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
blakey
titán
válasz tsilver #83004 üzenetére
A DAC-hoz tartozik 1-2 hangprofil, teljesen természetes, hogy azt választva nem lesz hang HDMI-n. Csinálj 2 felhasználói profilt, pl. egyik Mozi, másik Zene és aszerint állítod be ami szerint szeretnéd. De mozihoz miér nem jó a DAC? Nálam csak az van beállítva, TV-re nem kell hang, de ha kéne akkor 2 profillal használnám.
-
tsilver
aktív tag
nincs valami ötlet? vontarx3 CE + USB DAC, ha zenét hallgatok mindíg át kell állítani a kimenetet USB-re de ilyenkor meg HDMI-on nincs hang, tehát vissza kell állítani, ha filmet nézek. elég fárasztó ez így
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
dethroner
veterán
válasz pixta78 #82972 üzenetére
Dehogy droidos, samu tévé. De a már javasolt appot felraktam a box droid alá, azzal minden nagyon szép és jó. Ma még megpróbálok valamit kezdeni a CE yt addonnal, mert kínlódik az api kulcs miatt.
-
Truman
senior tag
válasz blakey #82999 üzenetére
Hát a Keymap editorhoz biztos nem értek. Viszont kíváncsiságból megnéztem a DANIU LCR-TC1 kütyümmel, mert azon van infra kód olvasó is. Mondom itt az ideje kipróbálni.
A start / stop -ra ezt írja:User Code: 01FE
Data code: 5AA5A remote.conf -ba meg ez van: 0x5a 119 #PLAY_PAUSE
Végig nyomkodtam néhány gombot a teszterrel. És megfigyeltem, hogy ami a remote.comf -ban szerepe az x után, az megegyezik a teszter által kiírt Data code első két karakterével.
Tehát ez alapján működni kéne neki, csak mégse akar. Bár én nem igazán értem a remote.conf fájl nyelvezetét.nfsu17 : Köszi kipróbálom. Csak még most nem tudom leszedni. Azt mondja az oldal még vírus irtózni kell előtte.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
- GIGABYTE H510M H ALAPLAP+INTEL CORE I5 10400 PROCESSZOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest