Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
Nekem a napokban jött pár X96 max +.
Mind 4/32 és általában q2 verziók.
De volt közte egy q1 és a LAN nem is tud csak 100-at.
Fene essen bele 15 nap után jutott eszembe ranézni ezekre a boxokra. Ali refund idő szóval már lejárt de PayPal - al fizettem. Sztetek érdemes vele macerázni? -
Minstrel
senior tag
Mitől lehet, hogy X96 max plus és Coreelec 20-25 perc után eldobja a pendrive-ot? Megakad a film és kiírja az értesítést is, hogy biztonságosan eltávolítva. Másik box-al jó, ezt az X96-ot most használom először coreelec-el, friss telepítés.
Videólejátszás nélkül, simán magára hagyva is lecsatlakoztatja.
-
attila157
tag
Sziasztok!
X96+ frissítettem 9.2.7 Ce és azóta a feliratot hiába állítom be tetszőlegesen vissza áll magától az alap helyzetbe.
Betű mérete,színe.
Ha valaki már tapasztalta kérem segítsen.
Köszi. -
Truman
senior tag
válasz FingR86 #82789 üzenetére
Köszi. Hát remélem nem lesz baj. Menet közbe az előző BOX -omra se kötöttem semmit. Mert a Transmission akkor nem látta.
"Én már bele is néztem az adapter belsejébe, te nem akarsz "Miért, annyira "csúcsminőségűek"?
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
flash-
veterán
coreelec miért csinálja hogy sokszor ha újra kell indítani nem indul el, a logo után fekete a kép..
sokszori ki-be kapcsolgatás (tápkábel ki-be huzogatása )szokta megoldani,aztán pár nap múlva újból ez van.
már frissitettem többször ez a hiba fennáll már régóta..Más:
ha egy filmen pause-t nyomok (és úgy marad több órára)miért nem kapcsol ki az eszköz pár óra mulva sem?
hol lehet ezt beállítani?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
válasz Csicsóka #82781 üzenetére
Nekem is 9.0.2 van fent + beállítva, hogy ne frissítgessen egy S912 Tanix boxon, de ha rámásolom a hozzácsatolt hdd -re a módosított estuary CE skint, utána már a hdd- n belül nem engedi bemásolni a kodi/addon mappába. Kiírja, hogy a fájl másolása nem sikerült részletek a hibanaplóban. Ezt mi okozhatja?
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
FingR86
őstag
válasz Truman #82787 üzenetére
nekem ugyanolyan adapterrel fut 0/24-ben több mint egy éve a box (x96 max x2) és van rádugva egy 2.5" HDD is külön áramforrás nélkül. Nem kell félni tőle. Annyi, hogy menet közben nem érdemes a merevlemezt felcsatlakoztatni, mert akkor elmegy a boxon az egész kép (nálam legalábbis). De kikapcsolt állapotban csatlakoztatva simán bírja a boxot is meg a hdd-t is. Transmission fut 0/24. Én már bele is néztem az adapter belsejébe, te nem akarsz
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Sziasztok. Megjött az X96 Max+ -om az Aliról. Néztem az adapterét, de nem túl bizalom gerjesztő. Olyan könnyű, hogy esküszöm súlyt kell ráakasztani, fel ne repüljön.
Merjem használni?Azóta kicsit félek ezektől, mikor egy szintén hab könnyű toslink-RCA átalakítónak az adaptere akkorát csattant, hogy szétnyílt a műanyag burkolata.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
hunaqua
addikt
...hát Urak,akkor nem tudom,hogy mi lehet.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
melan
senior tag
A kikapcsoláskor jelentkező tv visszakapcsolásra valakinek van ötlete? Gondoltam a CEC beállítások menüpontjait ki/be kapcsolgatom, de nem mindig jelentkezik a visszakapcsolás... hátha van ötlet...
-
gyűrű
addikt
válasz hunaqua #82779 üzenetére
Sajnos nincs már olyan boxom. Amin én próbáltam win7, androidos kodi, CE 19, CE 9.2.5 ott megy. Fogalmam sincs miért nem megy régebbi SoC-on mert elvileg nincs függősége..
Eszembe jutott valami.. nem lehet hogy ott régebbi a Kodi? Próbáld 5.12.0-re átírni. a verziót
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
"Telepítése: a kicsomagolt zip tartalmát a kodi addon mappába másoljuk és újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük."
Ez tökéletesen működik az "ng" CE alatt, de a többin nem.
"újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük."
Ezeknél nem jelenik meg. Próbáltam az S905X, és az S912 boxokon is.Amik már NG CE alatt tudnak futni mint az S905X2 vagy S905X3 vagy akár az S905W ami megeszi az NG-s cuccot,ott hibátlan de sajnos a régieken nem működik.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kokokka
őstag
Hagyd az erősítőt direkt beállítás ám és látni fogod, hogy ami valós 5.1 ott hibátlanul átvált rá. Vannak a YT- on 5.1-es teszt videók is, tökéletesen végigmegy csatornánként a teszt. Ezt mondom már sokadszor, hogy érthetetlen, hogy CE-n ez működik a TV-m meg csak 2.0-ban adja ki. Írd be a keresőbe, hogy 5.1 és azt hiszem a legelső találat mindjárt egy rendszerteszt.
-
belashx
senior tag
válasz fgordon #82762 üzenetére
Lehet valamit én értek félre, de pl. Ugoos AM6 tud Youtube HDR-t az androidos felületen. A YT alkalmazás nem biztos - nem jasználom. A SmarTubeNext viszont tudja, és reklámok sincsenek. Gond9lom nem ez az egyetlen ilyen box.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
hunaqua
addikt
Nagyon klassz cuccot csináltál. Ezt használnám minden dobozon. Viszont sajnos a sima CE-re sem, (és a RPI4 Matrix-ra sem tudom telepíteni.)
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
androidos mobilon ha elindítok a tv2 oldaláról egy videót azt hogy tudnám áttükrözni coreelecre?
ezt be lehet bárhogy hozni coreelecen?
[link][ Szerkesztve ]
-
kikinda2
tag
válasz dragon1993 #82758 üzenetére
Kacsold ki Plex-en a transcoding opciót.
-
Zsadi
őstag
válasz kokokka #82764 üzenetére
Szia!
A YT-ban milyen 5.1 tartalmat néztél ami 5.1-ben szólt ténylegesen? Eddig amivel próbáltam, mind DD2.0-nak látta az AVR a forrást. És utána lett a kimenő 5.1.2 (nálam)
Ezt olvasgattam, itt meg azt írják, ahogy kihamoztam, hogy a jobb- bal csatornába keverik bele a többit, és úgy lesz 5.1:
[link]
most egy kicsit belekavarodtam. 😊 -
gyűrű
addikt
..más..
úgy néz ki sikerül az estuaryban egy "dirty hack-al" sikerül a főoldalon megjeleníteni a forrásnévből a bluray, hdr-t, illetve a dts-x et és a dolby -atmost is. Valamint a dolby visiont. média flagként alul..
-
gyűrű
addikt
válasz fgordon #82762 üzenetére
Jól tudom, hogy HDMI 2.1-en át tud menni a HDR megfelelően 4K-ban?
Jól tudod, DE nem kell hozzá hdmi 2.1. 4K HDR-t ezek is tudnak HDMI 2.0-vel.
Mi tud YouTube HDR-t megjeleníteni?
Olyan lejátszó ami hardveresen a vp9.2 codecet támogatja , ezek a lejátszók nem olyanok.[ Szerkesztve ]
-
fgordon
senior tag
Mi tud YouTube HDR-t megjeleníteni? Ezek mi miatt nem tudják, ha támogatnak HDR10-et? Windows 10? Linux? Vagy a Samsung TV saját appja? Vagy más gyártó, pld LG appja tud YouTube HDR-t 4K-ban?
Jól tudom, hogy HDMI 2.1-en át tud menni a HDR megfelelően 4K-ban?
Köszi.▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, néztem sok terméket, de mi az, ami most is kapható, és: jó lesz házimozi erősítővel és 4K-s Samsung TV-vel, 5.1-ben néznék filmet így tudja a DTS/Dolby AC3-at átengedni, HDMI passthrough, gigabites Ethernet csatlakozása van, főként helyi szerverről játszom le a tartalmat, Windows / samba megosztás. Megy rajta a YouTube 4K-ban, lehetőleg 60FPS-sel is, főként 4K felbontású filmet fogok nézni a helyi szerveremől 5.1-es hanggal, másodlagosan YouTube 4K / HDR / 60 fps.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
aldebaran
őstag
Ha két skin-t szeretnék összehozni, az mennyire nehéz?
Látom, hogy csupa xml fájlokból állnak és képekből.
Az igazság az, hogy a zephyr2-nek a menüjét és a widget-eket, a megjelenést.... stb akarnám megtartani, a Zene illetve a Filmek megjelenítését pedig az aeon tajo skin-ből venném. Szóval, mely xml-eket kellene kicserélnem, módosítanom?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
T-master
tag
Sziasztok!
A napokban került hozzám egy X96 Max+ tipusú lejátszó. 2/16GB-os és ha minden igaz 100 Mbit/s-os a hálózata. Sikerült elindítanom rajta a CE-t 19-es Kodival, de néhány óra használat után eldobta a hálózatot, mintha kihúztam volna a kábelt. Android alatt tökéletesen működik, CE alatt újraindítás után sem jó. Találkozott már ilyennel valaki?
-
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy részletes leírást hogyan tudnám 18-as Kodi-n (ARM alapú Ubuntu a VIM 3L-en) működésre bírni a Netfilxet?
Telepítve, frissítve (minden szükséges összetevővel), mégis lejátszásnál Widevine hibát kapok folyamatosan.
Olvastam egy csomó fórumot, de eddig semmi siker a DRM támogatás megoldására.Köszi.
Üdvözlettel: Gabi
-
melan
senior tag
válasz blakey #82751 üzenetére
Még egy régebbi oi3as telepítésnél állítgattam ezt, és az egyik mesénél (Rango, jó hangzása volt) jártam úgy, hogy multichanel kimenet volt hdmi-n és a beszédhang nem szólt , csak az oldalsó hangszórók csatornái. Most pedig mindkét beállítás esetén szólt rendesen a tv.
Szóval vágom, hogy az alap kimenet a hdmi, a továbbengedett pedig optikai, így tökéletes. De ez az aac valahogy megtréfált...
A gui hangra eddig nem figyeltem fel... mármint a hiányára -
dan1
tag
válasz gyuri81 #82737 üzenetére
Ezek szerint nem lesz.
NOT supported devices
SoC family GXB and S912. GXB support got dropped by Amlogic in newer Kernel.
S912 do not and never had such Mali blob implementation to be able to be used on newer Kernel.
link
Majd valaki aki tájékozottabb ebben a témában mond róla valamit . -
hunaqua
addikt
Így csinálom,nincs is gond csak a régi nem ng-s Leia-s dobozzal. Ez is megvolt (írja át 5.14.0-ra.)
-
blakey
titán
Multichanel és sima hdmi között nem látok különbséget egyébként, pedig kellene nem? - a hangot hallani kell , de miért is lenne különbség? Azt írtad, hogy optikain van a hangprojektor, neked SPDIF-et kell választani, így lesz hang a HDMI kimenet és az optikain is. A csatornák száma neked 2.0 (SPDIF-et válastva ez el is tűnik) és mindent lekever, így elméletileg minden hangot hallani fogsz, természetesen ha rossz a lekeverés akkor nem fogod hallani.
Felületi hangok is vannak ha jól van beállítva.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
melan
senior tag
Az egyetlen problémám most már, hogy a tv kikapcsolásakor visszakapcsolja a box a tv-t... de ez már nem bosszant annyira, mint a hangsávnémulás
-
melan
senior tag
válasz blakey #82741 üzenetére
Valamilyen belső indíttatásból újraindítottam a boxot, és a mute bekapcsolt állapotát jelző ikon fogadott... yatseval levettem, és van hang. Érthetetlen... mivel a tv távirányítóját használom, és az nem tudja mute-olni a kodit
Multichanel és sima hdmi között nem látok különbséget egyébként, pedig kellene nem? (Többcsatornás hangfájl esetén nem minden hangsávot kellene halllanom a stereo tv-n... )Annyit vettem észre, hogy filmből kilépve nincsenek felületi hangok....
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
"Ha valaki korlátozottan, de 18.9-en szeretné használni akkor az addon .xml-ben a 4. sorban a <import addon="xbmc.gui" version="5.15.0"/> t írja át 5.14.0-ra."
Ez csak az NG-s cuccra jó? A simára próbáltam rakni,de az nem "észleli."
-
blakey
titán
Már válaszoltam, hogy mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Lbk75
újonc
Tiszteletem!
Véleményekre lennék kíváncsi.
Olvasgatok 2 napja, de tapasztalat híján nem tudom melyik box-ra essen a választásom.
Mire kell?!
A régi TV (Samsung UE50KU6000 + Sony HT-RT3 5.1) hülyeségeit eluntam, (gyakran dobja a wifit, semmi új app nincs rá stb).
Képernyő tükrözés, hol megy hol nem (Huawei P30 Pro). Egyszerű felület, pendrive, ssd-ről film-sorozat nézés, Youtube (reklámnetes, telefonomon nekem a Vanced megoldja még eddig), illetve amiről sehol nem találok semmit, Eurosport Player (előfizetés). Mivel azt is szidják (ES Player app) ezért lehet egy értelmes böngésző esetleg, aztán azon keresztül használni az ES Playert?!? Netflix, egyebek(HBOGO és társai), jelenleg nem játszanak (bár nem tudom mit hoz a jövő).
Aztán, mivel semmi tvbox-os tapasztalatom nincs, ezért fogalmam nincs mi az amit ki lehet egy ilyenből hozni,(Időjárás app, szokásos egyéb androidos appok), későbbi NAS stb, a "mókolástól" nem zárkozom el, mint pl. CE ilyenek. Ne fagyjon (jó tudom Android), akadjon, sima csicsa sallangmentes felület.
Addig eljutottam, hogy legyen Amlogic.
A keret, az képlékeny, pusztán nem tudom látatlanba meg az olvasott (youtube) dolgok alapján eldönteni, hogy adott box ér-e annyival többet, jobb-e annyival.
Nézegetett példányok:
"Próbálkozós-ismerkedős" kategória:
- X96 MAX Plus 4/64Gb S905X3
- X99 MAX Plus
- X96 Air
- AX95 DB
Az AX95DB, X96Air 100 LAN miatt nem olyan szimpatikus.... Ezeket "gondoltam" arra, hogy nem egy akkora összeg, ismerkedni, mókolni próbálgatni jó lenne kategória.
De lehet, hogy szívok vele(ük) akkorát, hogy elmegy a kedvem egy életre.... :o) Aztán, soha nem jutok el oda, hogy vegyek egy NVIDIA SHIELD TV PRO-t :P
Ha ér annyival többet, amennyit az ára sugall akkor:
Megveszem ha megéri kategória:
- Meccol KM6 Deluxe (OS: ATV)
- Beelink GT-King
- Beelink GT-King Pro
- UGOOS AM6 Plus
- Minix Neo U22-XJ
Ne ez az ahonnan a Minix szimpatikus (A3 távval), Meccol KM6 szintén, de nem tudom az ATV behatárol-e appoknál,.... Beelink GT-King és a Pro közötti pro-kontra?
i8 illetve MX3 "távokat" nézegettem "bármelyikhez"....
Próbáltam EU-s raktárba levő cuccokat keresni, nincs kedvem hónapokat várni.
Legtöbb dolgot itt olvasgattam, meg "chigztech" youtube.
Előre is köszönöm! -
veterán
S912-re fel lehet tenni a matrixot? Automatán nem akarja lefrissiteni!
(Venz v12 ultra)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
blakey
titán
Ne Multi CH PCM-et válassz hanem SPDIF-et, és első körben a hangtovábbítás ne legyen bekapcsolva.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kokosmith
tag
Szia! Ha a kikapcsolás nem megy, az más baj lehet, nem a betanítás. Ha be van kapcsolva a készülék, a kikapcsolást alapvetően a rádiós vevőn (USB dongle) érzékeli és szépen kikapcsolja. Az én problémám az volt, hogy kikapcsolt állapotban az USB nem kap áramot, így nem is kapcsolta be. Erre kellett a POWER gombot IR-re betanítani. A légegér funkcióhoz pedig a lejátszás mellett jobbra lévő gombot kell megnyomni, hogy aktiváld.
-
gyűrű
addikt
válasz ginola #82727 üzenetére
Van a médiatáradban clearlogo? Mert azt jeleníti meg fennt. A Jobb oldali pedig a clearart annak is a médiatárban kell lennie. Nálam a kodi 18 nál készültek a médiatárból a filmmappákba kiexportált elemek, kb így kell kinéznie egy film-mappának ahol minden ott van letöltve. Az aláhúzottakat használja a felszín. Ha nincs a médiatárban, akkor nem mutat semmit.
[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
válasz Beni2360 #82726 üzenetére
Mindent lejátszik (mármint, amiket teszteltem eddig) A tv stereo, hdmi multichanel van kiválasztva, de a sima hdmivel is süket.
A hanprojektor tud mindent... teszteltem, megy dd5.1 és dts is.
Próbáltam a hang/kép igazítást kikapcsolni, de nem segített.Csabi: én ezt használom rpi óta. A box első telepítésénel nekem is akadt, de most, a másik kártyán jó. Teljesen testreszabható a menüje... ha háttérnek nem nagy felbontású képet teszek be, pattogós rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Tegyél egy próbát az első képen a 2.0 helyett 5.1 állítani.
Tud DTS-t a projektor, hogy bejelölted?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hyper83
tag
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Azt lehet tudni, hogy mi a feltetele annak, higy Netflix akar 4K-ban menjen egy androidos boxon HW dekodolassal? Netfix certified legyen a box azt ertem, de ezt pl. lehet extraba venni, vagy hova van beegetve a boxban?Jelenleg a hivatalos androidos Netflix app is max 480p-ben jatszik.
[ Szerkesztve ]
-
Vtmk
tag
Sziasztok. Áldott húsvéti ünnepet. Az lenne a kérdésem,hogy libreelec 8.2.3.1-ben menüben kéne megadnom routerben levő pendrive elérését user:password-el egy elérést.
smb-vel ok,de nekem ftp-vel kellene.ActivateWindow(Videos,smb://akarmi/barmi/valami/,return)
Ez speciel már ftp-vel nem megy.
Van valami speckó beállítás a kodiban,hogy menjen?
Köszönöm.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
blakey
titán
Lejátszik. Pontosítsd illetve milyen beállítások mellett. Amúgy nyugodtan használhatod a Nightlyt is.
-
melan
senior tag
Hamar örültem. AAC hangot nem játszik le a mátrix rc1 (x96maxplus)
Van rá valamilyen megoldás? -
gyűrű
addikt
-
-
castiels
addikt
válasz blakey #82714 üzenetére
Csak wifin tapasztaltam eddig, HDMI-n direktben TV-n nem volt gond eddig de ott is lanon volt.
Monitoron az említett átalakítókkal lanon sem volt gond, csak ha wifire tettem fagyogatott, sőt ha már a wifire rácsatlakoztattam már egyből fagyott az a dvi-os monitor volt , aztán a vga-s monitoron már sikerült rácsatlakoztatni de ott is fagyogatott időnként de ott ráment a wifire, lanon meg ment fagyás nélkül, eddig ez a tapasztalat.
A DVI-HDMI csatlakozó az egyik mert azon csak DVI van a másik monitoron meg csak VGA.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz castiels #82713 üzenetére
Ez nem tűnik fagyásnak, nem biztos, hogy a táp cseréje megoldja viszont sosem árt egy jobb táp. HDMI-HDMI-n is ilyen? Milyen HDMI-VGA átalaítóval használod?
-
hunaqua
addikt
Köszönjük szépen a munkádat!
Nálam egy olyan gond van,hogy a "zene" pontban tökéletesen megjelenik a " forgó cd" a borító felett ( ami nagyon tetszik ),a filmek lejátszásánál viszont nem. Nem jövök rá hol a hiba?
-
Beni2360
félisten
Ott is van szemetes kosár (recyde) keresd meg és onnan is kell törölni ha helyet szabadítasz fel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
qqq
tag
Sziasztok és bocs, ha volt korábban.
Miután már megy a kütyüm úgy, ahogy terveztem, van egy furcsaság számomra. Amikor akár a fájlkezelőben, akár távolról törlök fájlokat, nem szabadul fel a helyük. NTFS vincsi, hogy ha valami olyat töltök le rá, amit eltennék és túl nagy, akkor ne távolról, hanem közvetlenül a laptopomra kötve mozgassam. Kipróbáltam, elfogyasztottam a helyet letöltéssel (Transmission), mindent távolról a laptopomra mozgattam, üres lett, hely az meg semmi. Egy gyorsformázás a gépen megoldotta, aztán kezdődik elölről. Mit tegyek? Köszönöm! -
Beni2360
félisten
A kér említett kiegészítők csak a 18.9-re vonatkozik? resource.images.studios.coloured
script.artistslideshowBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gyűrű
addikt
Elkészültem a estuary CE matrix módosított felszínnel.
A felszín az eredeti estuary CE skin , CE-en való futtatására készült, de más kodi 19-en is működik.
Funkcionálisan nem változtattam csak picit. Főleg információsan és picit grafikailag lett más.
A lemezek a film és zeneinfóknál kikapcsolhatóak a felszínben , ha valakit zavarna.
A filminfó az infó gombra jön elő, a a playerprocessinfónak is van ott külön gombja.A főmenü logó és kikapcsoló ikonok könnyen megváltoztathatóak a Coreelecről pl. másra, beletettem párat.
Ezek az addon\skin.estuary.CE\extras\icons mappában vannak , ahol a telepítés után, és az ott mellékelt kép szerinti átnevezéssel módosíthatóak, vagy egyedi is betehető a mappába. A módosítás újraindítás után lesz látható. (az eredeti fájlnévre kell átírni a kiválasztottat, ez eredeti meg legyen pl. .old kiterjesztés)
Ha valaki korlátozottan, de 18.9-en szeretné használni akkor az addon .xml-ben a 4. sorban a <import addon="xbmc.gui" version="5.15.0"/> t írja át 5.14.0-ra.
Ajánlom hogy legyen telepítve a resource.images.studios.coloured és a script.artistslideshow kiegészítő a kodi repóból.Telepítése: a kicsomagolt zip tartalmát a kodi addon mappába másoljuk és újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük. (ha már van feltéve az általam előzőleg módosított estuaryCE néven felszín, akkor azt előtte törölni kell)
Az eredeti "gyári" estuary skin is megmarad![ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Kis segítségre lenne szükségem.
Szereztem egy H96 Max (2Gb/16Gb) szerkezetet, amire fel kellene varázsolni a CE -t. Egy másik (X96) szerkezeten elsőre sikerült összehozni, a H96 -os gépezetnél viszont nem sikerül ezt összehozni. Összelegózom az SD kártyát, H96 MAX S905X 2G gxl_p212_2g alapján a fájlt bemásoltam a gyökérbe, fogpiszkálós indításnál viszont továbbra is csak a droid hajlandó elindulni.
Tipp esetleg arra, hogy mit szúrtam el...?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
- GIGABYTE H510M H ALAPLAP+INTEL CORE I5 10400 PROCESSZOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest