Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz Truman #96828 üzenetére
Hozzáadok egy torrent nem indul el, elakadtat jelez.
A megoldást nem tudom, de pár tipp, amiket meg lehet nézni.A beállításokban kell ezeket megnézni/megkeresni.
-Van-e limitálva az összes egyszerre futtatható torrent (pl egyszerre max 50 futhat, de te az 51-et teszed bele)
-a tracker fülön van-e hibaüzenet, vagy egyáltalán mit ír ilyenkor
(ez máshol van, kijelölöd a hibás torrentet és alul lesz)Itt is lehet mazsolázni [link]
Végső esetben van jól működő transmission kliens is Leiára, kipróbálhatod azt is, aztán ha azzal jó lesz, akkor még mindig el tudod dönteni, hogy nekiállsz qbit-et javítani, vagy kicsit beáldozol a letöltési sebességen (TM lassabb lefele), de valószínűleg az jó lesz.
-
Beni2360
félisten
válasz Truman #84899 üzenetére
Állítsd dollárra és máris rendbe lesz a szállítás 2.66 $. Most raktam be be vagyok jelentkezve. 42.65 $ a vége.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cof
veterán
válasz Truman #84903 üzenetére
Esztergomi vagy? Más úgy oldotta ezt meg, hogy postán maradóra rendelt, az 1-es posta irányítószáma 2501 és máris nem voltak ilyen magas szállítási költségek.
Ha máshonnan veszed akkor figyelj jól, hogy milyen a LAN mert itt is csak német raktárra írja a gigabitest.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
válasz Truman #84895 üzenetére
Cseh raktárból próbáld, árban kb. ugyanannyi.
Nem tudom nálad mi a gond, nekem simán és bejelentkezve is 4,53€ németből, a legdrágább 12,88€. Cseh raktárból meg 548Ft DHL Express van alapból.
Az áruk meg forintra átállítva 12125 Ft mindkét raktárban." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
vargalex
Topikgazda
válasz Truman #84888 üzenetére
Persze, EU tápos és a CE gond nélkül települt, ahogy az első ezzel kapcsolatos hozzászólásban írtam is.
#84887 DoItYourself: az én és a kolléga esetéből kiindulva nem lesz gond vele.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
nfsu17
veterán
válasz Truman #83600 üzenetére
Transmission csinálta ezt mindig régen, de qbitnél ilyet nem tapasztaltam. Sem a kodis, sem az entwares verzióval.
Legutóbb emmcre szedtem valamit, a végén 60 MB/s átlagsebesség jött ki. Végig elérhető volt a webui. Passzolom. Sebességet visszaveheted kezdésnek egy 20 megára. -
ilovedigweed
senior tag
válasz Truman #83600 üzenetére
Gondolom teljes sávszélességben meg a letöltés, picit vegyél vissza belőle.
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
krealon
veterán
válasz Truman #83155 üzenetére
"Viszont lenne még egy 100 FT -os kérdésem, annak aki használta már ceemmc -x parancsot a CE / Android dual boot érdekében. Tehát hogy indul a rendszer utána?
Tehát teljesen áramtalanított állapot, bedugom a konnektorba és a CE fog indulni?"Igen.
"És utána hogy fogom indítani az Androidot"
A Power menubol "Reboot from eMMC/NAND"
"majd Android alól újra a CE -t?"
Reboot vagy ki-, bekapcsolas.
Vagyis pont ugyanugy, mint SD kartya / Pendrive hasznalata eseten..[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz Truman #82867 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült visszaállítanom az Androidot a belső tárolóra az Amlogic USB Burning Tool -al. Lehet én voltam tájékozatlan, meg itt se mondta senki, de miután Start -ot nyomom a programban, de még mielőtt csatlakoztatom az USB A-A kábelt bizony a reset gombot is tartani kell.
Igaz, ez nem az a droid, mint ami fent volt gyárilag, de ez volt az egyetlen minek a nevébe benne a Q2 így csak ezt mertem felrakni. Amúgy stabil (eddig) és minden működik. Persze a Reboot to Libreelec app, és az microSD -ről való boot -olás ugyan úgy nem megy, de szerintem ez a BOX -om sajátossága.
Akit esetleg érdekel, vagy így járt ahogy én, és szeretne működő Androidot innen töltöttem le a képfájlt.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
blakey
titán
válasz Truman #83083 üzenetére
Kore-t próbáltad? Nekem ez médialejátszó így egér nálam törölve, de ha lesz időm akkor megnézem, hogy pontosan mit művel, de számomra negatívum ha egerezni kell egy médialejátszó felületen.
Estouchy felszínnel is kipróbáltad? Mert az tudtommal egérhez/érintőképernyőhöz optimalizált, hátha azzal meg másképp működik.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz Truman #83006 üzenetére
De van, jobb alul van egy jelölés, arra klikkelsz és megy az egerezés.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zetecR
addikt
válasz Truman #83044 üzenetére
Vagy rosszul emlékeztem, vagy régebben (3-4 éve) nem így volt, de nálam is csak menüpontról-menüpontra ugrál... sajnálom.
A kisebbik lányomnál lévő MiniMX III-ra van egy Logitech tapipados billentyűzet dugva; lehet, hogy azzal kevertem, mert az tényleg azt csinálja, amit a te elképzelésed lenne. -
Sanyesz.
őstag
válasz Truman #83067 üzenetére
Köszi, ezt már leszedtem, de ezek szerint rossz helyre másoltam. Én a gyökérbe tettem.
Az X99 box mindkét USB portja használva van: egyikben a légegér vevője, a másikon egy külső SSD van.
Namármost:
- ha CE fut, akkor kikapcsolás után kb. fél perccel rendre újra elindul a kütyü
- ha Android fut, akkor a kikapcsológombot sleep-re kell állítani, mert shutdown esetén szintén elindul egy idő után, de ilyenkor áram alatt marad az SSD.
Olyan, mintha felélesztené valamelyik port. Ez is az én "csodabox"-om nyűgje vagy van rá megoldás?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
zetecR
addikt
-
blakey
titán
válasz Truman #82998 üzenetére
Keymap editorral megoldható, hogy legyen start/stop vagy használod a telefonos/tabletes vezérllőket, Kore, Yatse Kodi (iOS).
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Truman #82996 üzenetére
Itt van remote.conf. Nem ellenőríztem.
Sajnos előfordulhat, hogy ugyanazon név alatt egy másik boxot kapsz. Normális boxszal ilyen nem fordul elő, pl. GT-King, VIM3, VIM3L. Amióta összeállt egy viszonlag normális rendszerem az X96-ok pihennek.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Truman #82992 üzenetére
Arra tippelek, gogy q2-d van és annál már előfordulhatnak anomáliák, p2-nél minden úgy működik, mint a nagy könyvben.
-
blakey
titán
válasz Truman #82990 üzenetére
Nem, annál több információt tartalmaz a gép, ez a rendszerinfónál is megnézhető és és Aida64-el is, enyém pl. p2-es. Szóval keresd csak a pontos verziót.
-
blakey
titán
válasz Truman #82976 üzenetére
Mi a pontos típusa. az eszközödnek? Megnéznéd, hogy p1, p2, p3, stb? Egyébként remote.conf-ot hasznáj, mindegyik boxomnál azt használom, nem vettem volna észre, hogy késne, hibázna.
-
Beni2360
félisten
válasz Truman #82970 üzenetére
Nálam meg a léegérrel produkálja a kései lépéseket van amikor fut egy kört és megáll.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nfsu17
veterán
válasz Truman #82970 üzenetére
Valószínűleg hibás(abb) széria a tiéd, nekem nagy gondom nincs a távval. Egyedül az kezd idegesíteni, hogy elég hangosat klikken.
Amúgy mindig elsőre vesz mindent és mivel nem nagy a szoba, ezért visszaverve is jó.
Néha olyan viszont van, hogy egy klikkenésre kettőt ugrik lefele a sorban. Majd légegérrel is kipróbálom.
Az X99 max plus távja pl ratyibb. Az tényleg nem vette sokszor, mit nyomtam -
JohnnyX
őstag
válasz Truman #82889 üzenetére
4/64-es verziót elvileg ha ez alapján lementené neked valaki, te meg vissza tudnád "másolni".
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
FingR86
őstag
válasz Truman #82889 üzenetére
nálam van belőle 2 típus is.
c1 és c2 - elvileg mindkettő gigás Lan-al kellett vna h jöjjön, de egyikben csak 100-as van, szóval biztos van másban is eltérés. Jó lenne tudni a tied melyik típus.egyébként nem sül ki táppal
de tényleg sokkal jobban jársz ha burn card maker-el csinálsz egy telepítős memória kártyát és arról próbálod meg felhúzni a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
-
FingR86
őstag
válasz Truman #82886 üzenetére
burning tool-al rá való rendszert akarsz feltenni ? Milyen box? Nem létezik belőle több rev és te épp mást akarsz ráhúzni ? Jó USb-be dugtad a kábelt a boxon ? Elvileg az sem mindegy melyik boxon melyikbe hova dugod. Tápcsatihoz közelebbi stb.
Táppal együtt akarod vagy csak maga az USB kábel ?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Truman #82827 üzenetére
Mit kell erre aludni nekem már nyár óta így működik semmi gond nincs vele, ha netán szükség lenne az Androidra akkor a CE-ből kb fél perc alatt átlépek. 4/32 GB X96 Maxom van.
-
aldebaran
őstag
-
blakey
titán
válasz Truman #82811 üzenetére
Ha nem megy akkor:
- hamis a boxod
- rossz img-t vagy rosszul írtad ki
- nem megfelelő dtb-t használsz (ez akár a hamis box eredménye is lehet)
- hibás a box SD olvasója
- rossz a kártya
- próbáld meg USB-ről
- nálam az összes box működött az app-al, 4 éve, az első Amlogic boxot indítottam a fogpiszkálós módszerrel, azóta csak app.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Truman #82809 üzenetére
Reboot to LibreELEC app-al is lehet.
-
FingR86
őstag
válasz Truman #82787 üzenetére
nekem ugyanolyan adapterrel fut 0/24-ben több mint egy éve a box (x96 max x2) és van rádugva egy 2.5" HDD is külön áramforrás nélkül. Nem kell félni tőle. Annyi, hogy menet közben nem érdemes a merevlemezt felcsatlakoztatni, mert akkor elmegy a boxon az egész kép (nálam legalábbis). De kikapcsolt állapotban csatlakoztatva simán bírja a boxot is meg a hdd-t is. Transmission fut 0/24. Én már bele is néztem az adapter belsejébe, te nem akarsz
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Truman #78737 üzenetére
Szöveg bevitele KODI-ba.
Akár Yt-ban való kereséshez is használható.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Truman #78737 üzenetére
Böngészőből vagy Yatse/Kore/kodi app-al 1 ms a bemásolás.
Nem tudom miért írja át a régire, talán töröld és telepítsd újra, hátha.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nfsu17
veterán
válasz Truman #68247 üzenetére
Van egy githubos leírás is képekkel API-ra, én az alapján csináltam, elsőre ment.
Ott lesz githubon is a legújabb beta1.
[link]Srácok!
Remélem nincs harag a hdd-s csörte miatt, nem akartam senki lelkébe gázolni emiatt.
Amúgy is már nagyon megszerettem ezt a kis kínai vackot. De ez a CE-nek is köszönhető, mert droiddal max youtube-ot használnék.Egy kérdés.
Írtam, hogy egy pici class4-es 4GB-os memkariról megy a CE.
Létezhet, hogy a torrent emiatt lassú? Pont 4MB/s körül van az átlagos letöltés, picivel alatta. Az SD amire töltök az ugye gyors, mert 50 megával másolok rá pc-ről. -
Beni2360
félisten
válasz Truman #68241 üzenetére
Ugye külön mappában vannak a Filmek, Sorozatok, Progik, Zenék, Klippek, stb. Ha egy mappába van minden akkor nem is tudod igazából beszenelni rendesen. Aztán ott van még pl a Filmeknél a legfelső sorban a kategóriák. És lehet hozzá adni még címkéket is és a sorrendet áthelyezni.
Van a beállításban olyan kitétel, : Beáll>Médi> Általános> jobbra 2. sor - Rendezésnél ne vegyi figyelembe....... Ezt kell a neked tetszőre állítani. Az a keresés oda van írva mire jó.
A bill-nél meg csak a droidon való ,YT stb keresésére való szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pinnacle
nagyúr
válasz Truman #63441 üzenetére
Szia! Jó ez a X96MAX, (lehet nem jó javították DDR3-ra, egyik helyen még DDR4 van, illetve Android 8.1, ami ugye DDR4-en volt eredetileg, én Android 9, DDR3-al kaptam) hamar itt van a lengyelektől, csak Androidban a fejlesztői beállításoknál tiltsd le, az automatikus frissítést. Egyébként oda-vissza 50MB/s a wifije, nem tudom mire nem elég az. Lehet nem is állítom vissza. Egyébként ha visszaállítom, akkor is ilyen jó lesz a wifi?
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz Truman #60833 üzenetére
Ebben a leírásban a második oldatta meg a problémát (mivel az elsőt meg se találtam).
Fura hogy egy full szűz CE telepítés után, már ilyeneket kell csinálni, hogy normálisan működjön.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
blakey
titán
válasz Truman #59612 üzenetére
Az S905X2 boxok annyira nem ajánlották és nem szívesen ajánlom, inkább válassz egy VIM3L HTPC editiont.
-
Truman
senior tag
válasz Truman #53810 üzenetére
Az Androidból kinyert remote.conf -al működik!
Akinek nincs kedve keresgélni, annak ide feltöltöttem.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
syler123
veterán
válasz Truman #53466 üzenetére
Nem tudom mi megy náluk, most ez miatt is írtam rájuk, erre:
We apologize for any delay but we will be receiving new stock tomorrow we will be sending your order within the next 3 days
Mindent nem másolok, de a kövi (írtam, nekik hogy az előző support assistant meg április 20.-át mondott):
completely understand but that was an estimated date, rest assured we already have the new inventory in transit meaning we already received it now we're just sorting and placing new stock.
Szóval, bízom benne hogy meglesz. Vagy csak azok kapják meg akik 17k-ért veszik.
blakey: pénzzel nem vagyok kisegítve, nekem a box kell Mondjuk ki fogok futni a paypal védelemből.
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz Truman #53225 üzenetére
a fizetés és a refund között eltelik 6-8 hét( a vélelmezett szállítási határidőt előbb ki kell várni) és addig használja a pénzed ( és másokét, mert ki tudja hányan fizettek még neki így világszerte, több százan, ezren akár, ezt nem tudjuk, söt ennél akár sokkal nagyobb is lehet a lépték, és a tét, mint amit mi itt gondolunk) Ez persze gallyra vágja a regisztrációját, de van már neki most is párhuzamosan több, ebben biztos vagyok, és a "megbizhatót" pl. ebbből finanszírozza átmenetileg és ez megéri neki így)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Truman #53107 üzenetére
A tuneres boxoknak egyedi távja van, vannak rajta extra gombok amik a tuner részéhez vannak, amire te gondolsz táv az kisebb és sokkal kevesebb gomb van rajta, és kb minden 3.ik boxhoz olyat adnak, de mégse azonos az infra kódjuk hiába néznek ki totál ugyan úgy.
Úgy nézem a szóban forgó K III Plus nak csak a butítot táv jutott, de mennie kell ha aktiválják ce alatt a mecool távot
[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz Truman #53083 üzenetére
Az szokott betenni a fejlesztőknek, amikor olyan dolgokért ba**ogatják őket, ami nem tartozik az ő hatáskörük alá. Akkor Te is inkább kivennéd az adott funkciót, mintsem örökké ezért ekézzenek. Nem kell elfeledni, hogy nem fizetsz semmiért, így nem jár support sem.
Hajléktalan példánál maradva, ha nem marha hús kerül a gulyásba, "csak" pulyka, és ezért fellázadnak osztáskor, neked se esne jól, amikor a nagykerben csak pulyka van. Nem Te tehetsz róla, a fikázást pedig Te kapod. -
mayday00
őstag
válasz Truman #53080 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes leírást. Működik, jó a távvezérlő. Illetve másoknak is köszönöm a segítséget. Ezt a kis leírást érdemes lenne berakni a összefoglalóba hátha másnak is hasznos lehet. Egy teljesen kezdőnek nagyon hasznos lehet. Frissítésnél ha jön ki újabb verzió, ezt már nem kell újra végigcsinálni?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz Truman #53080 üzenetére
Minden ok..Csak egy kis bökkenő van. Beírom a login as: root majd enter.
password. Itt már nem enged semmit beírni. Semmilyen gombnyomásra nem reagál.
Ilyen a táv. Valaki kérdezte. [link]
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Pelican
őstag
válasz Truman #53079 üzenetére
Nem te teszel szívességet a CE fejlesztőknek azzal hogy használod a rendszerüket, hanem ők neked azzal, hogy a szabadidejükben írnak egy olyan szoftvert amitől egy vacak kínai dobozkából egy szuper médialejátszó válik.
Szóval neked kéne leszállnod a magas lóról, hogy te jobban tudod, hogy mit hogyan kellett volna fejleszteni/megoldani.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Pelican
őstag
válasz Truman #53073 üzenetére
"Szerintem semmibe nem telt volna nekik tovább támogatni, hogy ne kelljen így vele kínlódni."
Komolyan azt gondolod, hogy a fejlesztők direkt veled akartak kiszúrni és azért vették ki?
Világosan leírták, hogy mi volt az oka a módosításnak és azt is, hogy hogyan tudod továbbra is használni egy sor beírásával.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Csicsóka
őstag
válasz Truman #52311 üzenetére
Nem árt törölni a régi kapcsolatot. A teszteléshez SSH-n, lehet a parancsokat kipróbálni, de az nem marad meg újra indítás után. Feltétlen kell a /storage/.config könyvtárba az autostart.sh. A tartalma ez legyen:
#!/bin/sh
(
sleep 30;
mount -t cifs -o username=root,password=coreelec //10.1.1.3/Downloads /storage/videos/
) &Reboot kell utána. 30 sec múlva fog megjelenni a videos-ba a tartalom.
[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz Truman #52306 üzenetére
Nem jól értelmezed!
Az én példámban, a //10.1.1.3/Downloads, SMB megosztás nevét jelenti, ami itt a Downloads. Nem elérési útvonal, mint itt //192.168.2.51/var/media/adat/.Neked így kell:
mount -t cifs -o username=root,password=coreelec //192.168.2.51/Adat /storage/videos
De hogy pontosan megtudd mi a megosztás neve a szerver boxon add ki a:
smbclient -L 192.168.2.51
Jelszó: coreelec
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz Truman #52289 üzenetére
#!/bin/sh (sleep 30; mount -t cifs -o username=user,rw //BOX1_IP_cím/movies merevlemez_elérési_út_a_BOX1en; )&
A felhasznaloi nev nem tudom mi lesz, mert attol fugg hogy mit allitottal be(ha eddig nem kellett megadni akkor valoszinuleg root). A legegyszerubb ha teszteled hogy tudod-e mountolni a sharet mielott megirod a scriptet.
egyszeruen csak "mount -t cifs -o username=user,rw //BOX1_IP_cím/movies merevlemez_elérési_út_a_BOX"
Az RW helyett esetleg RO-val is meg lehet probalni. -
footy
addikt
válasz Truman #52283 üzenetére
A TV Box2 probald meg rednszerszinten mountolni a megosztast.
-
blakey
titán
válasz Truman #52100 üzenetére
S922X esélyesebb, egyelőre, de minden a következő 1 év rejtélye, hogy melyik lesz a nyerő CE szempontjából és persze, hogy sikerül-e vagy sem a CE ezeken a boxokon.
-
blakey
titán
válasz Truman #51038 üzenetére
Nem kell átnevezni viszont csak a Nightly utolsó 2 verzióját próbáld, elvileg jól használható.
-
blakey
titán
válasz Truman #51035 üzenetére
A győkérbe kell másolni vagy a Configfiles mappába, ahova másoltad ott nem is fogja megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest