Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixta78
senior tag
-
ZooLmt
csendes tag
Sziasztok! Van egy X96MAX Plus-om. A régebbi laptopommal, amin XP van, minden tökéletesen működött - gondolok itt az SMB-re. Laptopcsere ---> WIN10, SMB továbbra is működött, a lejátszó látott mindent. Aztán egyik napról a másikra OPERATION NOT PERMITTED. Elolvastam itt a témában több száz hozzászólást, kb. mindent kipróbáltam (azaz egy dolgot tuti kivéve, ami konkrétan megoldja a hibajelenséget ) és csak nem akarja az igazságot a lejátszó. Kérlek segítsetek megoldani ezt a problémát!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz castiels #83995 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy a box min van, Wifi vagy vezeték. A légegér független a hálózattól. Irreleváns, hogy milyen Wifin van a box. A légegér egy távirányító ami egyáltalán nem csatlakozik semmilyen Wifihez, csak és kizárólag a saját adóvevőjéhez.
A légegér wifin keresztül kommunikál vagy Bluetooth-on? - ez milyen kérdés? Mert ha a 2,4GHz-es frekvenciára vonatkozik akkor a BT is 2,4GHz-en kommunikál, de egyiknek sincs köze a vezetéknélküli Wifi hálózathoz. Egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy mi a wifi, a bluetooth? Te láttál olyan légegeret ami Wifire csatlakozva működik?
A telefonról osztom rá 5 ghz-en igy működik, így kellene a telefonról is hogy működjön a yatse app, ez volt a kérdés rá lehet e valahogy így tenni. - légegérről volt szó, yatse app is mindegy, hogy min csatlakozik. App esetében ugyanabban a hálózatban kell lennüik, de teljesen mindegy, hogy hogyan, lehet, bármi, nem számít, hogy egyik 2,4GHz-en, másik 5GHz-en, harmadik meg vezetéken csatlakozik, mind látják és irányítják egymást.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
YxVs
senior tag
Erre valaki?
-
castiels
addikt
válasz blakey #83993 üzenetére
Tehát, a box akármilyen 2.4 ghz-es wifi hálózatra csatlakozva egyből vagy kis idő után kifagy és újraindul.
Csak 5 ghz-es wifi hálózaton képes működni.
A légegér wifin keresztül kommunikál vagy Bluetooth-on? Ha wifin es 2.4 en akkor a boxot kifagyasztja.
A telefonról osztom rá 5 ghz-en igy működik, így kellene a telefonról is hogy működjön a yatse app, ez volt a kérdés rá lehet e valahogy így tenni.
-
Tim82
félisten
válasz castiels #83989 üzenetére
Átfogalmazom. Nekem otthon a box 2,4 GHz-en csatlakozik (mondjuk "Tim" SSID-jű hálózatra), a tabletem, telefonon, amiket néha alternatív távirányítónak használok, 5 GHz-en (mondjuk "Tim 5G" SSID-jű hálózatra). Mindkét hálózatot ugyanaz a router adja. Konfigolnom semmit nem kell, a Yatse anélkül is megtalálja, látja, kezeli a boxot.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
blakey
titán
válasz castiels #83991 üzenetére
Ennek nem sok köze van a légegérhez. A box bármin lehet.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
castiels
addikt
Hogyan lehet felkonfigolni?
-
Tim82
félisten
válasz castiels #83986 üzenetére
Ha ugyanazon router adja mindkét hálózatot (pl. a box csatlakozik 2,4 GHz-en, a telefon meg 5 GHz-en), akkor biztosan.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
castiels
addikt
Létezik olyan Bluetooth távirányító ami működik x96 air-el ce alatt? A gyári hol érzékel hol nem....
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
Sanyesz.
őstag
válasz axlfsi #83953 üzenetére
Szia! Bocs, nem vettem észre a hsz-t.
Ez volt az.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
axlfsi
veterán
Csak kivancsisagbol es erdekessegbol, kerdeznelek Benneteket - hiszen eleg sok, EU raktaras GeekBuying vasarlas realizalodott mar itt, a forumon is - mi a tapasztalat, mennyi ido utan kezdik postazni Nemetorszagbol?
Penteken vasaroltam, de kedd este van es meg meg sem mozdult (se TN, se semmi)); Payment Confirmed(Processing)
Nem vagyok turelmetlen, csak kivancsi ... pl. Bangoodrol (valosan) EU raktaras termeket ennyi ido utan, mar kb. hozza a postas.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Csabi1984
addikt
válasz DoItYourself #83974 üzenetére
Nekem az Amlogic-kal azért félek mert melegszik alapon. Nyáron nem is merem bekapcsolva hagyni
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Nálatok jó a The Movie Database scraper?
Nálam a Settings részben üres képernyőt hoz, ahol korábban a magyar nyelvet lehetett beállítani. Angolul hozza a borítót rendben. -
-
Imi1981
veterán
Van egy beelink mini mx 1 GB ramos régi boxom. A távirányítója bedöglött és egy x96 mini távirányítóval (és remote config fájlával) használom de ezzel sajnos bekapcsolni nem tudom. Meg lehetne ezt valahogy oldani, hogy be tudjam vele kapcsolni? Amúgy minden működik csak a bekapcsolás nem!
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A box boot megáll a coreelec feliratnál. Viszont az óra bejön.x96 max pro.
Lehet valamit kezdeni vele vagy ujra kell rakni? Matrix.
üdv -
blakey
titán
válasz ORCA58 #83963 üzenetére
Média alatt van.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
axlfsi
veterán
Ertem, koszi a hozzaszolasokat. Lattam, hogy nagyon jol ossze vannak rakva, korrekt weboldal, termektamogatas is.
Majd meg alaposabban osszehasonlitom a kulonbozo modelleket, de ami feltunt (es nem tetszik - aztan lehet tevedek es beneztem), hogy csak a VIM3L van "oszerakott formaban, kitben", a tobbit nekem kell osszerakni, ugy, hogy kulon veszem a boardot, hutot, dobozat, stb (amitol nyilvan meg dragabb lesz), ... de majd osszevetem alaposabban
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
stigma
addikt
válasz axlfsi #83959 üzenetére
Hi. Nekem 2db VIM3L van ami papíron a ,,gyengébb" 2/16-os de tökéletesen teszik a dolgukat.
emmc-ről kb 10-12sec alatt bootol a CE, igaz nem tud DV(Dolby vision-t) csak a sima VIM3, de én semmi pénzért nem cserélném le.
Arra figyelj ha amazonos rendelés akkor a töltő nem adják asszem hozzá.
Én egyiket khadas.com-ról rendeltem megjelenéskor, másikat innen apro-ról halásztam, de amazonos rendelés volt.Maga a box elég frankón összeszerelt, prémium anyagokból - igaz a ház műanyag - , de baromijó, hűtése pedig egyszerűen fantasztikus.
[ Szerkesztve ]
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
blakey
titán
válasz axlfsi #83959 üzenetére
Khadas a qrva jó kategória, van róla infó, nagyon ajánlott. Gyártótól rendelj. Vim3L S905D3 alapokon van, Vim3/Pro A311D alapokon, utóbbi erősebb.
-
axlfsi
veterán
Khadas-rol eleg keves infot talalni a topikban. Nem egy kozkedvelt hardver? (vagy csak draga, azert?).
Ha jol latom, akkor a "sima" VIM3 erosebb vas, mint a VIML (L = lite?), de kit-ben, csak ez utobbit latom, a VIM csak board es kulon kell megvenni hozza a hazat, hutest, stb stb...
HA Khadas, akkor van jo es gyors szallitas EU-n belul is, ami ajanlott (Amazon?) vagy ALI-rol rendeltek?
-
-
axlfsi
veterán
Egyaltalan nincs meg tapasztalatom ilyen eszkozokkel es habar nem tartok tole nagyon, mert korabban, eveken keresztul, minden telefonomat ROMoltam, gondolom nem lesz nagy kihivas az OS csere, de majd nyilvan atnyalazom az osszefoglalot. Apropo, ezzel kapcsolatban kerdeznem, hogy vajon abszolut naprakesz es lehet ra tamaszokodni - igaz?
A masik amit meg szerettem volna megkerdezni, hogy alapbol, ami telepitve van gyarilag oprendszer (pl. egy ilyen X96 MAX Plus-on), az milyen?
A CE az meg kvazi egy Kodi, ha jol latom, igaz?
-
axlfsi
veterán
válasz csubyy #83942 üzenetére
Hopszi, elnezest, nem Neked szerettem volna valaszolni, chubyy, hanem #83891Sanyesz. -nek ...
O irta, hogy a Geekbuyingrol vett egyet, amiben a RAM es a LAN is kevesebb volt, ez utobbi 100mbit...Sanyesz., belinkelned kerlek, hogy melyik volt az pontoan? Koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz nfsu17 #83950 üzenetére
A g10s is jobban fogyasztja az elemeket mint a sima infra távirányító de ez érthető is szerintem. Szerintem 3 max 4 havonta cserélni kell míg a tv távirányítóba meg 2 évente kb 😄 . De nem kell célozgatni cserébe. Én elég olcsó elemeket használok benne amúgy. Energizer vagy duracell biztos jobban bírná.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Imi1981 #83948 üzenetére
Nekem ez van. A maga nevében gyönyörű cucc, de most komolyan. Simán lehetne egy 100k-s eszköz távja is.
Most 1.492 és 1.497V van az elemekben. Nem túl jó jel ez akkor, mert csak pár napja használom és ha minden igaz új elemeket tettem bele. Egy új elem alaphangon is 1.55-1.6V szokott lenni. Rámérek egy hét múlva is. Írj rám, ha elfelejteném. Én nem fogok benne havonta elemet cserélni, akkor megy vissza a gyári. -
Imi1981
veterán
válasz Csabi1984 #83943 üzenetére
Nálad is elő fordul néha ce alatt, hogy nem is nyomsz az egér gombra hanem mást nyomsz és mégis bekapcsol a légegér? Nekem igaz ritkán de előfordul G10s - nél. Van G30 távirányítóm az olyan sűrűn csinálta ezt, hogy nem is használom emiatt. A G10s azért ritkán csinálja.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Akinek G20s(pro) távvezérlője van ő is tapasztalta, hogy elég elem "zabáló" ?
Ha azt mondom,hogy a Samsung TV-m amióta megvan kellett cserélni kb 3x elemet. A g20s meg van 2.3 hónapja és már 2x-ra cserélem az elemeket[ Szerkesztve ]
-
csubyy
tag
válasz axlfsi #83936 üzenetére
Hónapokkal ezelőtt csíptem meg egy x96-t és előtte egy x88 pro-t. Ahogy CöF írta a kevesebb ram a CE alatt nem számított és annál a többi paramétert hozta. Az x88 már problémásabb volt, annál a wifi is szar volt és nem volt hajlandó csak sd-ről menni. Mindkettőnél megalkudtunk a félárban. Persze mentek a háztól.
-
cof
veterán
válasz axlfsi #83936 üzenetére
Ezeknél csak a memória nem valós, értsd 4 GB helyett csak 2 GB van, többi paraméter mint a Gbit LAN is megegyezik a valódiakkal.
CE-hez meg bőven elég 2 GB memória, de még 1 is. Azért vesz mindenki 4 GB -t mert ezeken van csak Gbit LAN hivatalosan, plusz ugye a fake ramosakon.
Valakinek pl. küldtek egy másikat, és megtarthatta a fake ramosat. Csak jól kell tudni velük egyezkedni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
axlfsi
veterán
válasz csubyy #83890 üzenetére
Hát ez rohadt jó!🙄... ráadásul partial refund, ami -ertem én, hiszen működik "valami" - de esetemben konkrétan kuka, hiszen kell a 4k miatt a gigabit (és gondolom a ram korrekt mennyisége sem árt...) Kenhetem a hajamra a 15 dollárt, mert időt és pénzt is veszítek, azáltal, hogy a Geekbuyinggal szopatom magam
...már sajnálom, hogy nem egy, az Aliról tökéletesen bevált eladótól vettem, akit ajánlottak.csubyy, megnéznéd nekem kérlek, hogy pontosan melyik terméket rendelted Geekbuyingról? Esetleg pont ugyanazt, amit én is linkeltem?🤷♂️
Ha úgy van, már rendeltem is Aliról a következőt, mert szinte biztos, hogy akkor az összes szarjuk fake és hazugság
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz granini #83930 üzenetére
Ez már ki lett tárgyalva, egy kész ROM-ot telepít, meg egy-két alkalmazást, ez olyan, mintha te megvennéd a boxot 12e-ért, telepítenéd belső tárhelyre a CE-t, feltennél 1-2 kiegészítőt és úgy adnád el 30e-ért, és közöd nincs a CE csapatához, nem tettél hozzá semmit, stb. Szóval nem fair amit csinál. Mások szellemi tulajdonával visszaél, de szívesen megnéznék egy ilyen boxot, sőt végigellenőrízném, hogy ő mit tesz hozzá ha már ilyen szöveggel hírdeti.
-
granini
őstag
válasz kokokka #83922 üzenetére
Teljesen ne húzzuk le azt a kollégát.. szerintem amit csinál az fair abból a szempontból, hogy nyilván ő is kintről rendeli ilyen 15-20-25 ezerért a hardvert, aztán szépen kigyomlálja az androidot és letisztázza, meg feltelepít rá pár dolgot, ami konyhakészre működik. Valakinek aki nem ért ehhez vagy nincs ideje szórakozni vele ez még mindig jobb ajánlat mint egy gyári androiddal bénáskodni. Nyilván elkéri az árát, de pl privátban lehet tőle kérdezni, tehát valamiféle "supportot" is kapsz.
Nyilván aki konyít hozzá (ennek a topiknak a látogatói..) meg rászánja az időt az összerak magának egy ennél sokkal stabilabb, gyorsabb, letisztultabb CE Kodit és boldog vele. Azok számára a TVBoxos Phs kollega nem tud jobbat nyújtani..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Tim82
félisten
Ha kell valakinek (mert pl. nincs régi mentett Widevine CDM könyvtár kéznél), akkor itt a régi Widevine (a "régi jó" 1679-es verzió): [link] (saját MediaFire fiókba van feltöltve).
Kodiban a Média -> Általános -> Rejtett fájlok és mappák megjelenítése opció bekapcsolása szükséges ahhoz, hogy a Kodi beépített fájlkezelőjével lássátok a /storage/.kodi/CDM mappát, ahova kell másolni.
HGO EU addonban a lejátszás azonnal működni kezdett, Netflix addon esetén nálam csak újraindítás után, de azóta is rendben.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83926 üzenetére
A legfrissebb Nightly jobb/stabilabb mint az rc4, ráadásul az HBO GO is "jobb", nincs dupla deinterlacing.
-
Imi1981
veterán
válasz blakey #83925 üzenetére
Nem tudok mit vissza állítani mert friss ce matrix telepítés! Szóval elsőre telepítettem a cmd-t és ilyenkor ugye nincs mentés korábbi verzióról. Inkább megnézem azt a rejtett fájlokat dolgot.
Ha nem sikerül akkor a másik sd kártyán működő ce matrix nightly - ről csinálok biztonsági mentést és vissza állítom a gyorsabb sd kártyán (ugye itt működik a widevine) és frissítem stabil rc4 - re. Így az új sd kártyán is működni fog elvileg a hbo go. -
blakey
titán
válasz Imi1981 #83921 üzenetére
A Beállítások/Média alatt van ha jól emlékszem viszont a hGO Beállítás/DRM alatt van egy olyan, hogy inputstream helper beállítás és ott van egy cdm mappa visszaállítási lehetőség, kiválsztod a megfelelő verziót és elvileg azt fogja feltelepíteni.
#83923 vargalex
Köszi, akkor jól "sejtettem csak nem tudtam".Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kokokka
őstag
Gondolom itt hirdetik a Harveraprón mint egyedüli fejlesztő, és csak nála kapható verziót Azzal a 30k-s árával kb. kétszer annyiba kerül, mintha megrendeled kintről. Lehúzás szagú az egész, a "profi" oldala és a még profibb marketing szövege miatt meg egyenesen agyfaszt az aki kicsit is jártas a témában. Persze mindenki maga tudja. Én kintről venném.
-
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83918 üzenetére
A képeken amit lnkeltél, az Telepítve sorban írja a helyét (/storage/.kodi/cdm/). A Kodiban a rejtett fájlokat láthatóvá teszed és máris meglesz a mappa.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83916 üzenetére
Ha a "jóról lemented" a cdm mappát, a rosszról törlőd majd a jót átmásolod akkor nem működik?
-
Imi1981
veterán
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83913 üzenetére
Mi alapján dönti el, hogy mi a legújabb? Ezek szerint nekem nem a legújabb van fent, legalábbis a leírtak szerint, viszont a rendszer nem ajánl fel újabbat. Manuálisan nem szoktam keresni.
#83914 vargalex
Az jó. Te tudod a választ, hogy mi alapján döl el a frissítés felajánlása?Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
Topikgazda
-
Imi1981
veterán
válasz blakey #83912 üzenetére
Ha felajánlja ne frissítsd mert hbo go nem működik rendesen (csak a lejátszás nem). RTL most nem használok úgyhogy azt nem tudom. Az a baj pont a teszt ce matrix sd kártyán jó a widevine és amit tegnap csináltam friss ce matrix sd kártyát (ami gyorsabb kártya mint a másik) azon nem jó. Este azért majd szórakozok vele, hogy törlöm és újra telepítem és hátha egyszer mást rak fel de van egy olyan érzésem, hogy mindig a legfrisebbet fogja felrakni.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83908 üzenetére
A 1679 végű van fent és nálam minden működik, akkor ezek szerint mégsem kell a legújabb Widevine az RTLMost-hoz illetve nekem még nem ajánlott fel semmilyen frissítést.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83906 üzenetére
Milyen Widevine-ra frissült? vargalex az RTLMost-al kapcsolatban írta, hogy a működéshez már az új verzió (4.10.2252.0) szükséges, nálam működik a RTLMost és a hGO is. Majd megnézem a verziót, de most du. nem ajánlott fel semmilyen Widevine frissítést és minden működik.
-
Imi1981
veterán
válasz blakey #83905 üzenetére
Most csináltam a direkt nightly matrixos sd kártyán (amin működik a hbo go) vdm újratelepítést és ugyan úgy megy a hbo go. Most vajon frissítette vagy a meglévőt telepítette újra? Mert persze már nem ajánlotta fel újra, hogy frissítsem.
Na mégsem jó a vdm frissítés után!! Csak egy újraindítás után jött elő a hiba! Most megpróbálom visszaállítani előző verzióra és akkor kiderül ami egyre valószínűbb, hogy ez a probléma.
Visszaállítottam az előző verziót és működik! Akkor a videlvine legújabb verzió a probléma! Friss ce telepítésnél hogyan lehet régebbi verziót felrakni (ha lehet)?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83904 üzenetére
Tudomásom szerint a legfrisebb widevine van fent, általában az M3 Online szokott sírni és amikor felajánlja akkor feissítem, most egyik sem sírt így szerintem a legújabb van fent, nem néztem a verziót. Nem tudom, hogy az az oka vagy sem.
-
Imi1981
veterán
válasz blakey #83903 üzenetére
Frissítettem de úgy sem jó! Na de van egy másik sd kártyán ce matrix nightly és azon megy! Igaz felajánlotta, hogy frissítem a videlvine - t de elutasítottam és lehet ezért megy. A másik sd kártyán friss ce matrix telepítés volt így a legfrisebb videlvine - t telepítette és lehet ez a baj. Be lehet abból szerezni régebbi verziót valahonnan és telepíteni? Kipróbálom, hogy frissítem ezen az sd kártyán is a videlvine - t és ha utána nem megy a hbo go akkor az lesz a probléma.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #83902 üzenetére
Lehet, mindig is lehetett.
-
Imi1981
veterán
Lehet frissíteni stabil rc4 mátrixról nightly matrixra?
-
Imi1981
veterán
válasz blakey #83895 üzenetére
Csináltam egy alapra állítást és először csak a HBO GO EU - t telepítettem. Megnyitáskor telepíti a wdm-et és simán bejelentkezek és látom a saját listámat meg mindent de a lejátszás nem indul el! Leia - n jó volt tuti. Rá frissítést nightly mátrixra hátha. Nem tudom mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
- GIGABYTE H510M H ALAPLAP+INTEL CORE I5 10400 PROCESSZOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest