Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyűrű

addikt

Elkészültem a estuary CE matrix módosított felszínnel.
    A felszín az eredeti estuary CE skin , CE-en való futtatására készült, de más kodi 19-en is működik.
    Funkcionálisan nem változtattam csak picit. Főleg információsan és picit grafikailag lett más.
    A lemezek a film és zeneinfóknál kikapcsolhatóak a felszínben , ha valakit zavarna.
    A filminfó az infó gombra jön elő, a a playerprocessinfónak is van ott külön gombja.

A főmenü logó és kikapcsoló ikonok könnyen megváltoztathatóak a Coreelecről pl. másra, beletettem párat.
    Ezek az addon\skin.estuary.CE\extras\icons mappában vannak , ahol a telepítés után, és az ott mellékelt kép szerinti átnevezéssel módosíthatóak, vagy egyedi is betehető a mappába. A módosítás újraindítás után lesz látható. (az eredeti fájlnévre kell átírni a kiválasztottat, ez eredeti meg legyen pl. .old kiterjesztés)
    Ha valaki korlátozottan, de 18.9-en szeretné használni akkor az addon .xml-ben a 4. sorban a <import addon="xbmc.gui" version="5.15.0"/> t írja át 5.14.0-ra.
    Ajánlom hogy legyen telepítve a resource.images.studios.coloured és a script.artistslideshow kiegészítő a kodi repóból.

Telepítése: a kicsomagolt zip tartalmát a kodi addon mappába másoljuk és újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük. (ha már van feltéve az általam előzőleg módosított estuaryCE néven felszín, akkor azt előtte törölni kell)
    Az eredeti "gyári" estuary skin is megmarad!

Letöltés

Új hozzászólás Aktív témák