- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Elkészültem a estuary CE matrix módosított felszínnel.
A felszín az eredeti estuary CE skin , CE-en való futtatására készült, de más kodi 19-en is működik.
Funkcionálisan nem változtattam csak picit. Főleg információsan és picit grafikailag lett más.
A lemezek a film és zeneinfóknál kikapcsolhatóak a felszínben , ha valakit zavarna.
A filminfó az infó gombra jön elő, a a playerprocessinfónak is van ott külön gombja.A főmenü logó és kikapcsoló ikonok könnyen megváltoztathatóak a Coreelecről pl. másra, beletettem párat.
Ezek az addon\skin.estuary.CE\extras\icons mappában vannak , ahol a telepítés után, és az ott mellékelt kép szerinti átnevezéssel módosíthatóak, vagy egyedi is betehető a mappába. A módosítás újraindítás után lesz látható. (az eredeti fájlnévre kell átírni a kiválasztottat, ez eredeti meg legyen pl. .old kiterjesztés)
Ha valaki korlátozottan, de 18.9-en szeretné használni akkor az addon .xml-ben a 4. sorban a <import addon="xbmc.gui" version="5.15.0"/> t írja át 5.14.0-ra.
Ajánlom hogy legyen telepítve a resource.images.studios.coloured és a script.artistslideshow kiegészítő a kodi repóból.Telepítése: a kicsomagolt zip tartalmát a kodi addon mappába másoljuk és újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük. (ha már van feltéve az általam előzőleg módosított estuaryCE néven felszín, akkor azt előtte törölni kell)
Az eredeti "gyári" estuary skin is megmarad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 14Gen I5 félgép
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest