- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy_
tag
A Netflix app az fent van rajta, azzal szerintem nem is lenne gond. HBO Go viszont nincs es ahogy fent is irtam, nem is telepiti fel a Play Store-bol (ahogy mondjuk a Spotify-t sem amit meg probaltam).
Jatekra pedig tenyleg csak ilyen "nagyon casual gaming" szinten gondoltam.
-
Wolfy_
tag
Sziasztok!
A heten erkezett meg az Alirol rendelt Vontar X96 Max Plus2. Sajnos azert kozel sem tokeletes a dolog, appokat nem enged telepiteni, a Play Store-t nem update-eli, ha letoltok hozza apk-t, abbol sem. A rajta levo Update app is OTA agent hibat ir ki, ha online update-re probalok.
Lehet/erdemes ezzel kezdeni valamit (nekem az Android is megfelelne - egyelore mindenkepp), vagy inkabb CoreELEC-et kene ra pattintani helyette?Elore is kosz a valaszokat.
-
dave0825
őstag
Üdv.
Hétfőn frissített a Coreelec 9.2.6-ra X96 Max-on (S905X2), tegnap néztem filmet, hétfőn 6-7 részt egy 45 perces sorozatból, semmi gond nem volt.
Ma néztünk egy filmet, 1.5 óráig semmi gond, majd 2-3 percenként nekiállt gyorsítótárazni, és megakadt a film. 10 másodpercet visszapörgetve megint elment egy darabig, néha 2 percig, néha addig se, és újra megakadt. Ezt csinálta a film végéig (még olyan 45p).
Újraindítottam a rendszert, utána is csinálta. Elindítottam másik filmet, azzal is ugyanez volt. Elindítottam a tegnap nézett filmet, azzal is csinálta 2x, majd abbahagyta, most olyan 15 perce semmi gond.
Transmission fut mindig, kb 1MB/s-mal tölt föl, próbáltam, hogy azt lelassítottam 100kb/s-ra, de akkor is csinálta. WD 2TB My Passport van ráduva USB-vel már 1 éve, sosem volt ilyen gond, nem hinném, hogy állásában (vagyis 0-24-ben ~200 torrentet futtatva) tönkremehetett a HDD.
Előfordulhat, hogy a frissítés okozza? Édesapámnak X96 Mini-je van, ő is említette pár napja, hogy megakad neki, ha előre pörget sokat egy filmben, és neki is volt frissítve a rendszer. Annyit nem néz filmet, mint mi, hogy biztosra tudjam, hogy neki is ugyanez a gond van-e, de 2-3 percenkénti akadásról nem tudok nála.Nálatok megy a 9.2.6 rendesen? Most olyan 20 perce megy már a tegnapi film, gond nélkül, sima 720p, semmi extra. Egyébként az akadós 2 film is 720p (Star Wars IV., és V.)
-
Nerazim
őstag
válasz
the radish #81372 üzenetére
Nekem hasonlo akkor volt amikor a hang beallitasokban babraltam vmit.
-
Imi1981
veterán
Az miért van, hogy a perifériák hdmi cec-et mindent kikapcsoltam és mégis működik a tévé távirányítóval a box ( X96 max plus) ? Ezzel nem lenne problémám csak ha kikapcsolom a tévét akkor azt egyből vissza kapcsolja a box a hdmi cec miatt! Nagyon idegesítő! A másik probléma amit mostanában kezdett el csinálni, hogy kikapcsolom a boxot és az nem kikapcsol hanem ujraindúl (vagy kikapcsol és magától egyből bekapcsol) . Ez szerintem 9.2.6 óta van amit tiszta telepítéssel raktam fel.
-
Csabi1984
addikt
Amire még nem jöttem rá
Be van állítva az időugrás 3perc vissza illetve előre (jobbra- balra gomb) de ha felfelé nyomom akkor is ugrik de jóval többet.
-
the radish
senior tag
Beelink mini mxiii, CoreELEC 9.2.6
Mitől lehet, hogy bekapcsolást követően egy rövid ideig tudok hangerőt tetszőlegesen állítani, majd pár másodperc elteltével maximumra vált (látszik az ikonon), de ezt követően nem is reagál a távirányítóra és módosítani sem lehet. Reboot után van amikor megjavul. Véletlenszerű az egész, van, mikor működik, van mikor nem.
Egyedi probléma, vagy van rá megoldás?
Előre is köszönöm. -
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #81363 üzenetére
Ezen a TV-n saját Netflix alkalmazásból. Kisebbik verzióban, ami nem tud HDR-t, ugyanolyan jó, mint a másikon CE-el.
Ha feltolom a háttérfényt maximumra akkor jobb, de úgy meg a felírat vakít. Egyébként 95 kontraszt, háttérfény 1-3 (10 a maximum), fényerő 50%-on használom. Akárhogy variáltam, olyan jó képet, mint HDR nélkül nem tudtam elérni. -
stigma
addikt
válasz
nfsu17 #81359 üzenetére
Hali, isten ment köszi a gyors választ.
Mivel különböző emberek vagyunk és más a felhasználási szint, illetve mások az emberek igényei, ezért köszi a gyors infókat még ha nem is annyira pozitív.Van 2 hetem körbejárni a dolgot, ez a digis dolog csak most pattant ki a fejemből.
Telekom-os topicban is rákérdeztem, mi fán terem mert nekem ez új dolog.
2-3k-ért haviért a rendszert nem akarom megbojgatni, de ha van egyszerű ébkézláb megoldás az érdekelne.
Sajnos a szolgáltatóm a pár sportcsatolrna + HD tartalom miatt belekényszerített a nagy TV csomagba, ami miatt elég sokat fizetek. Ezt nem panaszkodásnak írom, de furcsa egy szolgáltató az aki 2 TV miatt többet kér, illetve a HD adókért.
55 és 50-es TV-n SD adást nézni nem annyira leányálom, igaz mindkét TV picit felskáláz, de nem az a szint amit 2021-ben elvárok, ha ennyi pénzt fizetek érte. -
Z10N
veterán
Itt neztem meg mi a legfrissebb: https://coreelec.org
Ugy remlik 9.2.6 van fent nekem. Azota pedig nem volt update.Maskor tudom, hogy updatel automatan bootolasnal. De azt 10 perc alatt letudja. Szoval volt ideje boven, mielott kikapcsoltam. Tobbire?
A splitter mukodik, most teszteltem. Csak a monitorok nem kedvelik.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Akkor nem változott semmi, csak az általános annyi eszközön nézheted a Netflixet, amennyin akarod félrevezető. Szerintem régebben nem volt ilyen szöveg, és az előfizetésnél egyből látszódott, mennyi készülékre érvényes.
blakey arra gondoltam, hogy így ki tudom kapcsolni a HDR-t, de mégsem jó, mert a Standard csak 2 készüléken mehet egyszerre.
Hívtam a Netflixet sajnos nincs arra lehetőség, hogy Prémium előfizetéssel HDR nélkül tudjam nézni az adást. Egyébként ez az én egyedi problémám vagy másnak is fakó a HDR-es Netflix? Úgy emlékszem, hogy az "igazi" HDR-hez valami magas 1000-1200 nites TV kell, amire csak rá van írva, de nem tud ekkora fényerőt ott gondok lehetnek.
Még jó, hogy van CE. -
nfsu17
veterán
válasz
stigma #81356 üzenetére
Most le leszek oltva, de hosszabb távra (értsd: napi szinten, teljesen kiváltva a hagyományos adást) az ellenségemnek sem ajánlanám, hogy a digionlinet nézze.
Párszor belenéztem már, de nem bírtam nagytévén tovább nézni, inkább akkor nézem a kikapcsolt tévét.
24 fps, alacsony bitráta, viszonylag kevés hd adó...aminek minősége..khm. mobilra szvsz jó lehet vonaton.
Tegnap m5-öt és dunát próbáltam nézni próbaképp. 20s-enként szétesik a kép, majd helyrejön, megint szétesik. CE boxon is és mobilon is néztem egymás után és mindkét helyen rossz volt. Tavaly az exatlont akartam picit nézni, ott talán jobb volt, de nem hibátlan.
Ehhez képest az rtlmostos élő rtl adás álom.
Pedig az is 720p, de jobb bitrátával és stabil.
Tudom, hogy többen is használják napi szinten, hát örülök neki...az én igényeimnek ez nem felel meg. Ennyi. Ilyen is van. -
stigma
addikt
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy Digi-s előfizetés esetén, van arra lehetőség, hogy CE alatt életrekeltsem az otthoni Digi-s TV előfizetéses csatornákat Kodiban?
Röviden: szolgáltatót váltanék Vidanetről (alias UPC) Telekomra, viszont se tányéros, se IPTV nincs nálam. Net 500mbit/sec lenne amit tudnak adni.Én Győrben élek, Otthoni (másik városban lévő) digi-s előfitezést ahogy olvastam digi servlet megoldható.
Mennyire életképes a megoldás amit szeretnék?
2 TV-m van, mindkettő alatt Khadas VIM3L box lesz.
Nagyobb erőforrás miatt a NAS-ra is tudok bármit terhelni, ha kell ram, vagy CPU igény.Gondolom digi online esetén kell majd regisztráció - ami egyenlőre nincs - de ez sok időt nem vesz majd igánybe, gondolom én.
Van aki próbálkozott már ilyesmivel?
Segítséget előre is köszönöm. -
blakey
titán
válasz
pinnacle #81347 üzenetére
Nem értem, hogy miként oldódott meg.
Az általad betett képen lévő szöveg változott, korábban szerintem is más volt viszont egyidőben, egyszerre indítva a készülékek száma korlátozva van a csomagtól függően, tehát ha kettőnél több készüléken néznéd és csak FHD-ra van szükséged akkor el kell dönteni, hogy inkább 2-n nézed egyidőben és a közepes csomagot választod, vagy 4 és nagyobb csomag. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Megoldódott a Bluray lejátszás menüvel
?
-
Z10N
veterán
Hello!
m8s2, legfrissebb coreelec 9.2.x (nem tudom fejbol). Mult heten frissitett. A minap kijelzoket teszteltem, hdmi spiltterbe bedugtam az mplayert tesztelesi cellal forraskent (xbox, htpc, stb.). A kijelzo nem adott kepet, pedig be volt kapcsolva. Probaltam ki/be kapcsolni remote-tal, de nem reagalt. Gondoltam a splittert nem kedveli a kijelzo, ezert kozvetlenul atdugtam, de csak szurke kepernyo fogadott. Fel oraig volt elotte igy bekapcsolva hagyva, szoval meg ha updatelt volna is, azt ennyi ido alatt meg kellett csinalnia. Ahogy nezem a legfrissebb: CoreELEC CoreELEC 9.2.6, 19.0 Matrix (March 2nd, 2021). Szoval ezt rakta fel multheten.
Kozvetlenul radugva latszik, hogy nem bootol a coreelec sd kartyarol. Szurke "guglis" kepernyo, de meg logo sincs, tehat az android se bootol be. Az sd kartyat kiszedve bootol az android. Mondjuk eleg lassu, bar nem is hasznalom. Viszont menet kozben visszadugva az sd kartya rendben van, usb pendrive/hdd mukodik, internal tarolo is rendben.
Szoval a kerdes, hogy mitol szallt el egyik naprol a masikra a coreelec boot? Tegnap kapott soft/hard kikapcsolast, de semmi valtozas. Eddig hibatlanul mukodott eveken at.
-
headhunter
addikt
S905X2-re (A95X Max) jó ez a verzió?
CoreELEC-Amlogic-ng.arm-19.0-Matrix_nightly_20210310-Generic.img.gz
Új kártyára kiírva, bármikor visszaváltható a régi kártya visszahelyezésével a 9.2.6-ra? (Kodi 18.9)
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Egyszer már belefutottam ebbe a hibába, de még egyszer megkérdezem, hátha azóta rájött valaki a megoldásra.
AAC + srt variáns mellett a kép folyamatosan ugrál.Ha a hang AC3 akkor nincs gond. Egy darabig folyamatosan átalakítottam a fájlokat, de ez eléggé nagy munka egy idő után!
A box egy Minix Neo U9H. CE: 9.2.2 -
pinnacle
nagyúr
Most látom, hogy a Standard díjcsomagban nincs HDR. Idáig nem az volt, hogy a Prémiumban nézhettem, egyszerre 4 készüléken, most már bármennyin lehet?
-
dtech
csendes tag
válasz
pixta78 #80100 üzenetére
Hali mindenkinek!
LibreELEC 9.2.6-tal ha valaki szeretne nekem segíteni Amlogic boxokon, az keressen privátban.
Pár boxra már megoldottam, hogy működjön, beleértve néhány S905-öst is.Bővebb infó:
https://github.com/dtechsrv/LibreELEC-AML(Kérem az elvakult CoreELEC-esek kíméljenek.)
-
pixta78
senior tag
Matrixon fut a Transmission?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nfsu17 #81327 üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor ha valakinek FHD, 4K Netflix kell, a Fire TV a legolcsóbb megoldás?
Nekem az a gondom, hogy a TV-n nem tudom kikapcsolni a HDR-t. Nektek nincs olyan problémátok, hogy a Netflix HDR adások fakók? Ha meg mindent maximumra teszek, akkor a felirat vakít meg a kép is természetellenes lesz. Az a gond, hogy olyan képet nem tudok elérni, amilyen a HDR nélküli TV-n vagy CE-n kapok. Nincs köztes megoldás, ezért lenne jobb eleve HDR nélkül. -
Imi1981
veterán
Ha majd hazaérek megnézem. Annyi tuti biztos, hogy ég és föld a különbség ha be vagy ha ki van kapcsolva . Ha be van kapcsolva utánhúzásos a kép (főleg sötét jelenetekben) és részlettelen az arc, ha ki van kapcsolva (ahova a nyíl mutat a képen) akkor részletes éles és nincs utánhúzás!
-
Imi1981
veterán
Találtam képet telón link az alsó nyíl mutat oda amire írtam a hardveres gyorsítást.
blakey #81335 Nekem a frekvencia váltással még nem volt gondom azon kívül hogy lassú. Mindig jól váltott frekit. Viszont a kodi képminősége hardveres gyorsítással amit írtál anno az frissítésről frissítésre egyre rosszabb! Már bánom hogy nem hallgattam rád mert netflixre tényleg elég lett volna egy fire tv stic.
-
blakey
titán
Hardveres gyorsítás az vagy van vagy nincs. A képminőséghez vajmi köze van. Ott a videókodek lesz a ludas, beállítás kérdése. - Próbáld ki és meglátod, úgy sz@r ahogy van, tapasztalat. Egyébként köze van hozzá ha az OS sz@rul van megírva. HDR-képes TV-n meg a színtér sem jó, rosszul vált vissza HDR-ről SDR-re, BT2020-on marad. Sok probléma van azzal a boxszal. FHD SDR TV-n sok hiba nem jön elő. Netflix HDR meg olyan poszterizációval küzd, hogy nézhetetlen, SDR-ben jó. FPS váltás Kodi alatt még oké, egyébként meg inkább nincs.
-
Imi1981
veterán
Kodi beállítások /lejátszás legörgetsz és ott hardveres gyorsítás engedélyezése ahol kettő részt lehet bepipálni. Ha a media codec secure rész elől kiveszem a pipát akkor szép a kép (nincs utánhúzás és reszlettelen arc) viszont úgy nincs hdr (akinek ez számít) . Én kivettem a pipát az elöl mert fhd tévém van és nem hdr-es de ilyenkor mindenképpen be kell kapcsolni a képfrissítés gyakoriság indításkor - ra (kandenciahelyes lejátszást) mert különben akad a kép. Természetesen én ezt alapból bekapcsoltam. Szóval ilyen variációk vannak ott :) . Lehet nem pontosan írtam a menüpontot mert most dolgozom és nem tudom megnézni de ha jól emlékszem akkor így van elnevezve.
-
cof
veterán
válasz
Imi1981 #81328 üzenetére
Mi box s-en a kodi képminősége hardveres gyorsítással eléggé sz@r de ez a xiaomi hibája nem az android tv rom miatt van. Szóval xiaomi mi box s - t nem ajánlom a hardveres gyorsítás gyenge minősége miatt de ez mecool-on lehet jó! Meg kéne kérdezni egy mecool tulajt.
Hardveres gyorsítás az vagy van vagy nincs. A képminőséghez vajmi köze van. Ott a videókodek lesz a ludas, beállítás kérdése. Bár az is furcsa nekem, hogy Kodi alatt van hardveres gyorsítás, de elképzelhető. Mert Android alatt nem az inputstreamadaptive a lényeges, hanem a rendszer alól olvassa ki a DRM adatokat.
-
Imi1981
veterán
Azt nagyon jó gépnek tartom! Ha nem lenne olyan drága azt vettem volna. Bánom már, hogy mi box s-t vettem pedig blakey fórumozó figyelmeztetett, hogy a kodi képminősége hardveres gyorsítással nem jó de én nem hallgattam rá
. Így most kettő tv boxot használok egy tévén, a mi box s netflix, hbo go és chromecastra az x96 max plus-ot meg otthoni filmézésre coreelec-el.
-
kokokka
addikt
Magánközlemény : megkérem djpundro fórumtárasat, hogy ha már zaklat privátban, legalább válaszoljon a levelemre! Mert ír valamit, de nem tudom mire gondol, így meg nagyon nehéz letisztázni bármit is. Köszönöm!
-
Imi1981
veterán
válasz
pinnacle #81326 üzenetére
Szerintem a mecool is tud kandenciahelyes lejátszást kodiban ! Mi box s is tud és azon is android tv rom van. Film indításkor lomhábban vált frekvenciát mint coreelec-en de amúgy jól működik.
Mi box s-en a kodi képminősége hardveres gyorsítással eléggé sz@r de ez a xiaomi hibája nem az android tv rom miatt van. Szóval xiaomi mi box s - t nem ajánlom a hardveres gyorsítás gyenge minősége miatt de ez mecool-on lehet jó! Meg kéne kérdezni egy mecool tulajt. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Akkor választani kell az FHD, 4K Netflix vagy a képkockahelyes lejátszás között? Illetve lehet ezeken már az is működik? Mondjuk nekem azért is jobb a CE, mert azon nem megy a HDR Netflixen, TV-n nem lehet kikapcsolni, úgy viszont fakóbb a kép. Nem HDR-s TV-n is jobb a képminőség, saját Netflix alkalmazásából futtatva. Lehet a HDR csak "igazi" HDR-s TV-ken jó. Ha mindent maximumra tolok, úgy már nem fakó, viszont a felirat kiégeti a szemem. Kár, hogy se a TV-n, se a Netflixben nem lehet a HDR-t kikapcsolni.
-
Beni2360
félisten
Igaz csak vannak sokan akiknek pl az IP TV beltéri az AVR-be van kötve és ahhoz nem mindig szükséges az AVR bekapcsolása. Mint nálam is ilyen szitu van.
Más, én nem csinálok olyan nagy gondod a TV hangja az AVR-n megjelenésében, egyszerűen optikán össze van kötve és ha kell az AVR arra kapcsolok.
A mindent a TV-ből opció meg a hiányzó hangok végett nem opció mint írták már. -
-
Márton
nagyúr
válasz
Márton #80382 üzenetére
Na, rájöttem tegnap miért dob invalid argumentet a wines SMB megosztásra a boxom.
Minden engedélyezve, jelszók beállítva/letiltva, protokollt variáltam már minden kombinációban, pc nevét vagy ip címét is beíram, semmi. A megoldás, hogy a megosztáshoz a mappa nevét is meg kell adni, akkor már azonnal látja. -
Köszönöm a válaszod,sajnos falon van fent konzolon és nem látok mögé,de ugy is lekell majd venni ha megjön a szett,és lefotozom majd nektek.
Zebu
Hu de nagyon sokat kell tanulnom még,alig értettem valamit abból amít irtál
új dolog nekem ez az egész,igaz rég van házimozim de ilyen szinten soha nem merültem bele. Köszönöm a válaszod neked is
-
Zebu
addikt
válasz
SunMount3r #81315 üzenetére
Jogos
-
Zebu
addikt
válasz
lajosx #81308 üzenetére
Így is lehet. Pl én nem így csináltam, mert a tv bemenetekre megy minden, és az ARC hdmi-n az erősítő van passthrough beállítással.
Ennek az a szimpla oka volt, hogy a tv-t akartam kvázi központi hub/elosztó szerepben, nem pedig az erősítőt. Használom a smart funkciókat, nem csak megjelenítő.
Megy szépen minden. 😉 earcon minden hang is megy szépen, cec is üzemel.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
headhunter #81304 üzenetére
Itt van még pár box. (Úgy emlékszem 1 éve, még nem volt több 5-6-nál.) pl. a BLAUPUNKT B-Stream Box. Ilyen kellene CE-vel, mert ugye azzal a legjobb, képkockahelyes a lejátszás. Dedikált Netflix gombbal, biztos van szerződésük és megy az FHD, 4K. Talán csak lesz CE-vel is majd, bár lehet azzal továbbra sem mehet a hardveres dekódolás.
-
válasz
ilovedigweed #81309 üzenetére
Köszönöm szépen,nem hiszem van nekem olyan hdmi a tv csak minta sima 1.2.3. Lenne. De azért leirom milyen házimozíhoz kell a box.A tv már kb 3 éves nem egy új készülék. Remélem azért jó lesz. Köszönöm
Tv:Samsung UE65KU6500
Hangfal : Focal Sib Evo 5.1.2
Erősitő :Denon AVR-X2700H 7.2 8k -
ilovedigweed
senior tag
válasz
lajosx #81308 üzenetére
Igen, így kell.
Tv és erősítő összekötése:
Nem tudom milyen erősítőd lesz, de kimenetnél arc HDMI csatlakozót keress. Másik oldalon a tv-n szintén HDMI arc csatlakozóra lesz szükséged.Ettől lesz a tv adás is hallható az erősítőn. Tv és erősítő beállítása is szükséges a kívánt hatáshoz ha esetleg nem ismerik fel egymást.
A box mehet pl a media feliratú HDMI csatlakozóba az erősítőn.
-
Sziasztok! Meg kaptam az x96 max boxot. Igaz még a házimozi nem érkezett meg,de másik topikban azt ajanlották 2db hdmi kábel vegyek. Annyit is vettem. De hogy kell bekötni? A boxot az erösitő egyik bemenetére. A másik hdmi meg az erősitő kimenete és bele a tv-be? Így tünik logikusnak de gondoltam inkább megkérdezem. Köszönöm.
-
melan
senior tag
Srácok. Köszönöm mindenki iránymutatását és segítőkészségét!
A coreelec-et (Matrix)sikerült simán felrakni az x96Max+ -ra, távirányító, előlapi kijelző, CEC tökéletesen működik, nem darabos, visz mindent, a hang végre mókolás nélkül direktbe megy! Régóta vágytam egy ilyen sima rendszerre. (Eddig is jó volt, nem bántom a Pi3-at, de az optikai kimenetet egy HDMI-> HDMI+SPDIF splitterrel oldottam meg, és ugye nem volt 4K).Még két továbblépést tervezek: áttenni valahogy sd-ről belső RAM-be a rendszert, illetve találni hasznos kiegészítőket (ehhez vennék javaslatokat esetleg
)
Szóval ezer hála
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
headhunter #81304 üzenetére
A kommentek között azt írják, nem a Mecool gyártja, csak szitázott termék.
-
headhunter
addikt
"Békejobb" a Mecool és Netflix között?!
Netflix 4K certified MECOOL KM2 S905X2-B TV Box runs Android TV 10...
Both Netflix & Prime Video Certified Android TV Streaming Players
-
pixta78
senior tag
X96max+-ra fel megy a Csicsóka féle dual rendszer? Vagy használjam a ceemmx -x -et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Garis Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged