-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz ztsoft #30267 üzenetére
Szia!
Neked mi a leírás? Én a 3. (3) alapján csináltam.
1. Röviden megnyomom az légegér TV gombját, nekem erre bekapcsol a piros LED, de valószínűleg csak fordítási hiba az off.
2. Hosszan megnyomom az légegér TV gombját, erre a LED lassú villogással jelzi, hogy tanuló módba váltott.
3. Összeérintem a két távirányítót, megnyomom és nyomva tartom a TV bekapcsoló gombját, amikor vette a légegér a jelet, a LED égve marad.
4. Megnyomom a légegéren a párosítani kívánt gombot, ekkor a LED lassú villogással jelzi, hogy sikeres volt.
5. Légegér TV gombjával kilépek, LED villogása megszűnik.Nekem a lassú villogásnál hiába nyomom a TV bekapcsoló gombját, semmi sem történik, idővel a villogás is kikapcsol.
Világítós légegér papírja nincs már meg, gondolom az is hasomlóan működik.
Rövid nyomásra villog a LED, ezután hosszan nyomva, gyorsan villog, elengedve lassú villásra vált, bármelyik TV gombot megnyomva azonnal égve marad a LED, megnyomom a hozzárendelni kívánt gombot, erre lassú válligásra vált, léegér TV gombját megnyomva, közepesen lassan villog, majd kikapcsol.Megnéztem telefon kamerájával, a mikrofonos légegérnek nem jelez az infrája, világítósnak, mind a 4 színes gombra villan.
Új hozzászólás Aktív témák
- RGB-s Vizes Intel 6.- gen i5-ös Gamer PC - Eladó , Számla - Ready !!
- SZOLID/KOMPAKT 2K GAMER PC I5 11400F/ 32GB DDR4/ 6700XT 12GB/ B560M/ 1TB NVMe/ 700W
- Gigabyte GA-EP43-UD3L + Q8200 + 4 Gb DDR2 RAM
- Gamer PC Ryzen 5 5500/RTX 4060 /16GB DDR4/ beszámítás van /egyben vagy külön is
- Gamer PC Ryzen 5 5500/RTX 4060 /16GB DDR4/ beszámítás van /egyben vagy külön is