Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz JEEMBO #100077 üzenetére
akkor talán ez jó lehet neki google play-ből a box-on? Miracast TV Receiver
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
DoItYourself
Topikgazda
Tulajdonképpen bármilyen videót tesztelhetsz rajta, aminek AC3 vagy DTS hangja van. Ha az erősítőd tudja dekódolni a HD hangokat, akkor olyat is aminek TrueHD vagy DTS-HD hangja van. Az érdekel, hogy ha a Kodi-ban bekapcsolod az audio opcióknál a passthrough-t, akkor vannak-e megakadások a hangban.
A kadenciahelyes lejátszás is érdekes téma, de azt már nehezebb tesztelni. Itt linkelt djnice kolléga olyan sample videókat, ahol függőleges fehér csíkok vándoroltak fekete háttér előtt, talán ezekkel.Egyébként szabad megtudnunk milyen minőségben kaptad a mintát egyenesen a gyártótól?
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
-
DoItYourself
Topikgazda
Sajnos nem, medosz11 viszont van, aki ebben a posztban kérdezte meg, de csak egy linket rakott be, ami most már nem él. Erre válaszoltam én, de mivel én sem írtam ki a készülék nevét, ezért nem találsz semmit az MXQ Plus-ra.
Szolgálati közlemény
AEmbörök! Lehetőség szerint írjátok ki a készülék nevét is, amint látjátok a linkek múlandók.Sajnos ebben a fórumban az utólagos szerkesztés nem lehetséges, így marad minden úgy, ahogy elsőre sikerült megírni.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
-
interstate76
addikt
Nincs olyan, hogy eredeti rendszer. Klónhegyek vannak, sz@rabbnál sz@rabbul működő rendszerekkel, és bizonyos vasakra lelkes felhasználók optimalizálják az android egynémely verzióját. Nekem is egy klónom volt, ami MBX Pufangda néven jelent meg a Play Áruházban, és amire nem hardveres okokból nem ment fel a Mindig TV applikáció. Teljesen mindegy, hogy .apk-ból tudtam volna-e telepíteni vagy sem, a lényeg az, hogy nem a CPU-n múlik, hogy megy-e majd a Mindig TV a mini pécéden.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
interstate76
addikt
Használhatatlan volt, alig tudtam rá appokat telepíteni (szinte mindenre azt írta, hogy inkompatibilis vele). Majd feltettem rá egy, az eladó által linkelt firmware-t, amitől tégla lett, végül kisegített valaki a fórumában egy v10-esre való firmware-rel.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Valamikor tavaly decemberben próbáltam, de sztem nem a Mindig TV verziója a döntő szempont, hanem az M8S-en lévő ROM. Van vagy 10-féle készülék (az enyém v10-es volt), és némelyikre van(nak) custom ROM(ok) is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest