- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
JEEMBO #100077 üzenetére
akkor talán ez jó lehet neki google play-ből a box-on? Miracast TV Receiver
-
DoItYourself
Topikgazda
Tulajdonképpen bármilyen videót tesztelhetsz rajta, aminek AC3 vagy DTS hangja van. Ha az erősítőd tudja dekódolni a HD hangokat, akkor olyat is aminek TrueHD vagy DTS-HD hangja van. Az érdekel, hogy ha a Kodi-ban bekapcsolod az audio opcióknál a passthrough-t, akkor vannak-e megakadások a hangban.
A kadenciahelyes lejátszás is érdekes téma, de azt már nehezebb tesztelni. Itt linkelt djnice kolléga olyan sample videókat, ahol függőleges fehér csíkok vándoroltak fekete háttér előtt, talán ezekkel.Egyébként szabad megtudnunk milyen minőségben kaptad a mintát egyenesen a gyártótól?
-
DoItYourself
Topikgazda
Sajnos nem, medosz11 viszont van, aki ebben a posztban kérdezte meg, de csak egy linket rakott be, ami most már nem él. Erre válaszoltam én, de mivel én sem írtam ki a készülék nevét, ezért nem találsz semmit az MXQ Plus-ra.
Szolgálati közlemény
AEmbörök! Lehetőség szerint írjátok ki a készülék nevét is, amint látjátok a linkek múlandók.Sajnos ebben a fórumban az utólagos szerkesztés nem lehetséges, így marad minden úgy, ahogy elsőre sikerült megírni.
-
-
interstate76
addikt
Nincs olyan, hogy eredeti rendszer. Klónhegyek vannak, sz@rabbnál sz@rabbul működő rendszerekkel, és bizonyos vasakra lelkes felhasználók optimalizálják az android egynémely verzióját. Nekem is egy klónom volt, ami MBX Pufangda néven jelent meg a Play Áruházban, és amire nem hardveres okokból nem ment fel a Mindig TV applikáció. Teljesen mindegy, hogy .apk-ból tudtam volna-e telepíteni vagy sem, a lényeg az, hogy nem a CPU-n múlik, hogy megy-e majd a Mindig TV a mini pécéden.
-
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
Valamikor tavaly decemberben próbáltam, de sztem nem a Mindig TV verziója a döntő szempont, hanem az M8S-en lévő ROM. Van vagy 10-féle készülék (az enyém v10-es volt), és némelyikre van(nak) custom ROM(ok) is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- RTX 3060 Ryzen5 5600 16Gb DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged