-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JEEMBO
aktív tag
válasz Krystal_s #100076 üzenetére
Amit en probaltam, azon boxon volt elotelepitett Miracast (szerver). Azzal szepen ment a Win vezeteknelkuli megjelenitos tukrozese.
Nemtom, ezekszerint a G.Play aruhazbol vagy valahonnan nem toltheto le mukodokepes Miracast szerver app?[ Szerkesztve ]
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz gyűrű #100067 üzenetére
Miért ne mehetne a HD?:
https://github.com/Sandmann79/xbmc/tree/master/plugin.video.amazon-test#known-limitations
(Elvi működés lehetőségét tesztelve telón működik amúgy, de ott sem jelent meg az Override HDCP status. A jelek alapján ott nincs is rá szükség, a boxon viszont gyanítom enélkül nem fog menni a HD.)[ Szerkesztve ]
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
Android S905X3 box, Kodi Nexus tema:
Ezt irja az alkoto (Amazon VOD) az Inputstream.adaptive beallitasairol, amit altalaban irnak mindenhol a masolasvedett HD streaming megjeleniteserol:
"HD and FHD video quality are only available on hardware supported devices (Android devices/FireTV/Firesticks). To enable reproduction of such videos you need to enable Override HDCP status in IS.A settings, or use a different playback method".
Ehhez kepest en latom az Override (HDCP) fejlecet, de alatta nem jelenik meg az engedelyezese.
Nalatok mi kell hozza, hogy megjelenjen?
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
Nektek is törli uploadnál a 0.6.3.0 K1+ editor a teljes S2 listát a boxról?
http://www.cnx-software.com/2016/08/10/dvb-channel-editor-tools-for-k1-plus-t2-s2-android-tv-box/
Amúgy nagy űrt tölt be a fejlesztésük. Remélem folytatják![ Szerkesztve ]
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz DoItYourself #2098 üzenetére
Tesztelésre kaptam a gyártótól. Nem OTA.
HDMI-n át milyen audio sample-t próbáljak lejátszani?
Fps ügyileg milyen anyagot játszak le?
Külsőleg szinte ugyanúgy néz ki. Pár apróbb design változás.[ Szerkesztve ]
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz DoItYourself #1551 üzenetére
Hali!
Van 5let, hogy mit teszteljek az Android 6.0.1-es (eladó MXQ Plus) kütyümön?
Üdv!
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
Nektek S905-nél Android 5.1-el a HDMI megjelenítési felbontások között van magasabb is, mint 1920x1080?
Régebben S812-nél Android 4.x-nél láttam, hogy volt 2kx4k is, de már a második S905-nél nem látok ilyen opciót..."Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz DoItYourself #677 üzenetére
THX! Igy már látom.
Nem tűnik túl rossznak, állítólag 35000 antutu pötty fölött teljesít...:
https://www.youtube.com/watch?v=cHlqkQ1iRew"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz DoItYourself #648 üzenetére
Nem talál az oldal keresője MXQ plus-os hozzászólást
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
Az MXQ Plus-okról hallottatok már valamit?
Az is sokféle van?
Vajon melyik OpenELEC tuti jó hozzá és van-e valahol letölthető original recovery image?"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
Hali kollégák!
Létezik vagy majd létezhet az S905-re valamely változatára olyan oprendszer / lejátszó SW amivel nem half SBS vagy O/U, hanem valódi full HD-s, pl frame packed, frame sequential 3D-s képet lehet belőle kihozni?
Vagy fizikai/hardver képtelenség ezen? Mert ugye Raspberry PI 2-3 ha jól tudom tudja, de nemtom ez miért nem)Köszi!
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz interstate76 #496 üzenetére
Akkor lehet az eredeti rendszeren Neked sem ment (volna) a MindigTV apk, csak a moddolton?
[ Szerkesztve ]
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz interstate76 #493 üzenetére
Mi is okozta az eredeti rendszer halálát?
"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
válasz interstate76 #491 üzenetére
Ez csalafinta dolog lehet, mert az enyém is M8S volt (-S812 Quad core Cortex A9r4 2GHz, -GPU 8xMali-450MP, - ROM 8GB NAND FLASH, -RAM 2GB DDR3)
Mennyi ideje telepíthetted, s vajon melyik MindigTV apk verziót?"Jó pap is holtig butul"
-
JEEMBO
aktív tag
Sziasztok!
Volt régebben egy S812-es kütyüm, azon akkoriban nem ment a Mindig TV Android alkalmazás.
Az S905-ön megy?Köszi!
"Jó pap is holtig butul"
Új hozzászólás Aktív témák
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!