Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drbodyjr

    csendes tag

    Segítséget, tanácsot kérnék.
    Adott a dobozom. Leszedtem az előtelepített Kodit és a Play storeból letöltöttem a legutolsó stabil verziót. Nem variáltam a skinekkel.
    Az android rendszermenüben kikapcsoltam az automatikus frekvencia beállítást.
    Kábellel csatlakozom a gigabites routeremhez, a webes sebességmérések szerint letöltés irányban kb 50mbps-t tudok produkálni.

    Kodin belül kiszedtem az amlogic hardware gyorsítást (de próbáltam az összes kikapcsolását/bekapcsolását is - viszont egyesével még nem teszteltem).

    Advanced settingset csak az Echo wizard segítségével variálgattam (advanced setting nélkül, 0 cache móddal, 512mb ill 1 gb ram móddal néztem eddig) illetve a cache törlését állítottam be (kodi indításakor) szintén az Echo segítségével.

    Streamelt videókat nézek csak, Sorozatbarát, Movieshark és Exodus + van csak telepítve.

    A probléma: sorozatok esetén a második rész 2/3 - 3/4-énél leáll a kép (és a felirat, ha van) a hang megy tovább. Ha egy fél percen belül használom a távot, akkor még le tudom állítani a lejátszást és vissza tudok lépni a források listajához. (Viszont a következő fájl már élből lefagy induláskor - ha csak a listáig megyek ki és a menüpontok között váltogatok, simán lefagy). Ha nem használom a távot, a kodi totál beragad, és vagy az androidig kell kilépnem (home gomb az airmouseomon - ilyenkor a kodi az elejéről indul és vagy lefagy az első videónál, vagy nem) vagy áramtalanítanom kell a dobozt.

    Crash logot nem generál valamiért ez a jelenség. Azzal nem tudok szolgálni. Ugyanez a hiba wifi esetén is (5ghz)

    Ugyanez volt a helyzet, amikor spmc-t akartam használni.

    Kerestem megoldást ezen a fórumon, és a szintén itcafés kodi fórumon, valamint google találatai alapján, de használhatóra nem akadtam (vagy csak elkerülte valami a figyelmemet?)

    Tudom, hogy sok tekintetben nem volt jó lépés a s912 (azaz nem tudom, de lépten-nyomon azt olvastam itt, hogy nem jók a dobozok), viszont most ez van. Ha lehet, nem "vegyél egy másikat" jellegű tanácsokat szeretnék kapni.

    Sunvell T95z plus (Amlogic s912, Android 6, Kodi Jarvis 16,1)

Új hozzászólás Aktív témák