- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kisza25
félisten
válasz
Xirtam #35510 üzenetére
köszi a gyors választ, kicsit elbizonytalanodtam, mert sapphire hd7850 2gb-van már 45-ért(új), 52-ért lenne Sapphire hd7870 annyi pluszt nekem megérne, de sanszos, hogy egy blackest fogok ki, az asus meg 58eFt annyival többet meg nekem nem ér, lehet Sapphire HD7850 lesz ebből, vagy felszívom magam és beruházok egy új tápba és 7870 tahiti 53-ért
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam #35453 üzenetére
Bordás Áron (MSI HUNGARY) telefonszámát nem tudja véletlenül valaki? Régen kapcsolatba voltam vele, de jelenleg nem tudom a telefonszámát. Csak mert ez abszurd, van egy kártyám, azt akkor kérem vissza eleve amikor akarom. És nem mondhatja azt a bolt, hogy nincs ott. Akkor van 5 percetek, hogy előkerítsétek a kártyám . . . És telefonba lehülyézi a haveromat, hogy ne hasonlítsák össze egymás tudását. . . Vicc
-
Trebron09
őstag
válasz
Xirtam #34183 üzenetére
Nekem a nagyobb testvére van.. de 30%-on pörgeti alapon a ventit... a hőfokok hasonlóak, mint nálad, terheléskor egy picit magasabb 65-67fokra is felmegy most (45-47%-ig pörgeti fel a ventilátorokat).
De egyébként ezek nagyon jó értékek.. ennek csak örülni kell
, VRM hogy melegszik nálad, nem lehet, hogy valamelyik szoftverben "beragadt" a kézi venti vezérlés?
-
Gstyler
senior tag
válasz
Xirtam #33635 üzenetére
Én alulfeszelni nem tudtam, terhelés mellett a gpu-z szerint egyből 1.21-re ugrik, bármit állítok tweakben vagy AB-ben.
Szélsőséges eset az enyém, de nálam 1100Mhz felett szinte azonnali kékhalál van.
Ezt tényleg csak egyedi próbákkal tudod belőni. 1100-re tedd fel nyugodtan, bírnia kell (+20powerrel, 1.21fesszel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Posta, csomagküldés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest