- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Valaki hasznalja problemamentesen a 14.7 beta (7/10/2014) legujabb drivert?
Mar az elozo is neha dobott 1-2 hetente kekhalalt, de ezzel ha megnyitok egy html5 videot rogton kekhalalt (system_service_exception) kapok :/ -
asturel
őstag
válasz
Gainka #39715 üzenetére
Szerintem meg kizart, hogy ezek a ventilatorok tudnanak 2 iranyba forogni. De valaki igazan kiprobalhatna, hogy bekoti forditva, max leolvad
Mod..:azt tudom, hogy forditva kell bekotni, de atlag ventilator leolvad, ha forditva kotod be es nem foldel jol
Gondoltam ezen sincs specko ventilator, egyedul szervereknel lattam mar ilyen megoldast, soho pc-nel meg hallottam rola.
-
asturel
őstag
A 20%-os fan limit csak szoftveres? Ergo ha biosban lejjebb veszem akkor megy 20% alatt is?
-
asturel
őstag
válasz
lowzor #38462 üzenetére
Nem hagyott nyugodni valakinek az elszolasa itt, hogy az a +10% epp eleg lehet ahhoz, hogy mar 'jol fusson'. Plusz mivel lenyegesen penzbe nem kerult volna, gondoltam miert ne. Viszont az asus-t meg tulzottan megszerettem: tenyleg nagyon halk, terhelve is halk marad, főleg 1100@1.16-on
Annyira nem jatszok, igaz, most uj kartyaval, hogy minden fullhd-ben ultra-n megy jobban kedvet kaptam, de mar szinte ez a kartya is overkill nekem, 7950 megjobban az lett volna
-
asturel
őstag
válasz
lowzor #38459 üzenetére
Ez sajnalatos
Gondolkozok/gondolkoztam rajta, hogy becserelem az asusom egy 270x-re, de egy arban csak gigabyte van (ami tesztek alapjan eleg hangos, illetve egy tesztet alig talaltam rola), vagy sapphire, amire meg keves gari jar, msi/asus meg mar +10e, ahogy neztem 270X 1050/1400 -> 1190/1700 hoz meg siman +10%-ot, gpu dobta meg ennyire vagy a memoria?
Mellesleg 270x-hez vegulis akkor jar bf4 idehaza?
-
asturel
őstag
válasz
lowzor #38363 üzenetére
Furdalt a kivancsisag, igy megneztem, milyen ramok vannak az en asus-omon (7870) Elpida EDW2032BBBG. Googlebe beutve msi 270x hawk-on is ilyen memoriak vannak (plusz egy csomo 290/x biost kidob, ami tamogatja ezeket a ramokat). Gondolom ez akkor jobb, mint a tobbi 7870 memchip, tekintve, hogy elpida 6gbps-t ir ra?
-
asturel
őstag
válasz
Algotis #38409 üzenetére
Nekem sokaig ment, de tenyleg minden megszakitja, akar egy villogo kurzor is :S, miutan skype-on irtak nem is ment zerocore modba tobbet (folyton villogott a systrayen az ikon..
) Pedig milyen jo is lenne, ha igp mellett zeromodban mukodne a dvga, de legalabb direktbe dvga-ra dugva se megy
-
asturel
őstag
válasz
asturel #38405 üzenetére
Asus GPU Tweak-ben ki kellett kapcsolni a tooltip-et es rogton mukodik..
Sajnalatos, hogy hiaba nincs semmi 'elo' oldal megnyitva (csak statikus) Chromeban, megse kapcsol be mellette a ZeroCore. (Gondolom ez a chrome aura atka is, tekintve, hogy itt mar minden full gpu renderelt)
-
asturel
őstag
Most vettem eszre (VBE7-ben), hogy van egy 'boot' (nem eliras) powerplay profil, ami 1100/1250 orajelekre van belove, mikor 'aktivalodik' ez a profil? (tekintve, hogy nem boost, megneztem aida64-gyel is)
Amugy mindenkinek mukodik a ZeroCore? Vagy akkor most ez megse megy 1 kartyaval?
-
asturel
őstag
válasz
rayoliviero #38350 üzenetére
Nekem is szokott olyat (utolso <1mp 'beragad') vagy epp appcrashel. En betudtam a beta catalystnek meg a bugos bf4-nek. (elso update nelkul nalam amugy pl. jatszhatatlanul akadozott (illetve szegeny G840-et ugy leterhelte, hogy ha talcara raktam notepadba nem tudtam irni
), de most is neha durvan beakad illetve inkabb beall 1-2mpre vagy 10percenkent
)
-
asturel
őstag
válasz
rayoliviero #38309 üzenetére
Nekem is ezt irja (hd7870-dc2-2gd5-v2), raadasul ugy, hogy asus gpu tweakben defaultra van nyomva (ami 1000/1200)
-
asturel
őstag
Nézegettem mennyire lehet húzni a kártyát (Asus 7870), memória 1450-nél elkezdett hibázni, de hiába vettem vissza, úgyanúgy hibázott, csak reboot segített. wtf?!
GPU viszont 1150 felé nem megy (alapfeszen), először instant restartolt terheléskor, gondolom a 0%-os power target miatt (?)Jól gondolom, hogy egy R9 270 (sima) visszalépés lenne?
-
asturel
őstag
amd_catalyst_13.11_betav9.2.exe driver van fent és 3dmark ifcdemo-nal 'befagy' (egyik magot 100%ra terheli és kidob asztalra) esetleg más próbálta ezzel a driverrel 3dmarkot?
-
asturel
őstag
Tényleg nagyon halk ez az Asus 7870, bár kicsit zavaró, hogy 30%on (1230rpm) pörögnek a ventilátorok, viszont hiába veszem le 20%ra, így is 1140rpm
, mondjuk a tápom hangosabb nála picivel.
-
asturel
őstag
Szerintetek melyik lett volna a jobb választás?
Asus 7870 vagy sapphire 270x? Most egy ezres a különbség (mikor rendeltem még 5e volt), na meg +1év gar, remélem tényleg olyan csendes és jó az asus hűtése. -
asturel
őstag
Sapphire 7870 sima/oc (11199-16-20G vs 11199-19-20G) gyárilag emelt órajelen kívül különbözik valamiben? (Más memchip, hűtés, stb..?) Megéri az a pár ezer plusz?
-
asturel
őstag
Érdemes VTX 7870 tahiti LE magos kártyát venni? Ahogy néztem kb. 8% többletteljesítményt nyújt, cserébe jobban melegszik (+hangosabb), többet fogyaszt. Vagy inkább vegyek egy pitcairn magos sapphire-t?
Más: Pitcairn magos Sapphire oc/sima (11199-16-20G vs 11199-19-20G) órajelen kívül minden másban megegyezik? (hűtés, pcb, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest