Új hozzászólás Aktív témák
-
Landor1992
csendes tag
válasz
Landor1992 #37399 üzenetére
kérdőjel helyett !
-
Landor1992
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ASUS HD7870 DC2 2gb gddr5 -ös VGA-t , idáig még csak geforce kártyáim voltak és gőzöm sincs, hogy milyen illesztő programot kellene telepíteni mellé!
Fel van telepítve a GPU Tweak ez lenne az illesztő program vagy ez csak egy segédprogram meg van feltelepítve egy AMD Vision engine control center ez nem tudom, hogy a vga hoz van-e mert nem én telepítettem se a op rendszert , se a programokat rá? help plz hogy mit kéne telepítenem
előre is köszi -
lowzor
veterán
válasz
Turbolada II #37395 üzenetére
A hűtő méretét látva annyira nem meglepő, ha egy rossz szellőzésű házba van berakva.
-
belinho
senior tag
válasz
Korábban meg 2 percet írt, meg máshol teljesen jó volt 2óráig, de ahogy visszaolvasom egyre zavarosabb az egész,gariba lett küldve, újra lett pasztázva, meg új hűtő lett rendelve, aztán az vissza lett mondva, meg másik kártya, meg ismerősnél, nálam, akitől vettem, havernál már elvesztettem a fonalat sok ez így nekem meló után.
-
Devid_81
félisten
válasz
Bakker aldom magam, hogy a HIS-t vettem, tuning nelkul max terhelesnel 60 fokig sem megy fel.
-
belinho
senior tag
válasz
Turbolada II #37393 üzenetére
Ez hülyeség hogy nem feküdt fel rendesen, ugyanilyen kártyám van!
Nálam is simán felmegy 80fokra ha nem feszelem alul, pedig nálam még a házhűtés is megvan oldva! -
Pocok256
veterán
válasz
Turbolada II #37388 üzenetére
Végül is ez történt rendelést vissza mondta vett helyette egy SAPPHIRE HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION DUAL-X kártyát.
-
arn
félisten
melyik a legcsendesebb r9 270x? van olyan, ami esetleg tudja egy twin turbo zajszintjet uberelni (lefele persze)?
eddig a vaporxet nezegetettem, de az msi hawk elgondolkozatott - [link]
a tuning egyaltalan nem erdekel, sot, az a tervem, hogy a refererencia orajeleket, es feszt akarom visszaallitani, nem akarok a mostani 560ti tdpje fole menni.
-
Pocok256
veterán
válasz
LamaCube #37380 üzenetére
De itt nem pörög folyamat csak ha terhelést kap. Játék vagy Aida stress test alatt.
Igen elvitte haverom egy ismerőshöz akitől vette nála ment 2 órán át az Aida stress test és ott jól viselkedett. Aztán mikor hazakerült akkor megint jó volt egy ideig aztán újra Aida stress test alatt 1-2 perc alatt 90 fok és ledobta az ékszíjat.
-
LamaCube
addikt
válasz
Pocok256 #37379 üzenetére
És a másik gépben teljesen jó volt? Ott nem melegedett?
A jó előbb írtam, hogy egy ismerősömnél is ez volt /mondjuk ott nem kapcsolt le, de felment 90-re és 100%-on ment a vga/ ő is kicserélte a hűtést és maradt minden ugyanúgy. Egy vírus okozta a baját. Ha minden igaz az itt linkelt progival kiírtotta és megszűnt az a problémája. Egy próbát lehet megér. -
Pocok256
veterán
válasz
belinho #37378 üzenetére
Ja csak mint régebben irtam valami gebasz lehet a hűtővel vagy nem tudom. El lett víve másik emberhez be lett téve a gépébe ott teljesen jó volt majd haza lett hozva itt is jó volt egy ideig aztán megint fél perc és 95 fok és lekapcsol :/ Szóval megunta a kártya tulajdonosa és most rendelt egy ilyet remélhetőleg ezzel már normálisan fog működni.
-
-
Pocok256
veterán
Sziasztok újra !
VTX3D 7870 Black edition -re valami ár/érték teljesítmény bajnok hűtőt tudtok javasolni ?
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #37301 üzenetére
Nah, bolti segítséggel megoldódott a far cry 3 mizéria is, felhőtlen gyönyör
-
kisza25
félisten
válasz
CsIrKeRaToR #37367 üzenetére
na akkor már az is megvan honnan a vírus
-
LamaCube
addikt
válasz
CsIrKeRaToR #37370 üzenetére
-
Apollo_21
addikt
válasz
CsIrKeRaToR #37370 üzenetére
Mondjuk ezt azzal h vedd vissza az oc-t
Mert k..ra nem bírja..azért kockázik..stb....utánna beszélhetünk róla h miért teker 90%on..arról egyelőre nemtudok nyilatkozni
-
katt777
félisten
Próbált valaki (Sapphire) 7870XT-vel az Ab b16-ot? Nekem az első néhány órajelváltásig jól mutatta a VRAM órajeleket, utána megint beállt hülyeségekre. Kicsit gáznak találom, hogy már képes a procit, RAM-ot követni, a VRAM-hoz meg még mindig idióta.
-
Apollo_21
addikt
válasz
CsIrKeRaToR #37362 üzenetére
Az a 2szélső kép...az ssd meghajtó hozta gyorsulást hivatott reklámozni
Az egész egy reklám ficsör..direkt ilyen... -
LamaCube
addikt
válasz
Nekem volt egy ismerősöm, akinél folyamatosan 100%-on pörgött a vga. Már kínjában új hűtést is tett fel. A végén kiderült, hogy vírus miatt csinálta. Sajnos azt nem tudom, hogy mivel irtotta le.
-
gali777
őstag
válasz
Az a kép nálam is olyan, az szerintem alapból lett pixelesítve
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok. Furán viselkedik a 7850-esem. Folyamatosan jár a GPU,ha bekapcsolom a gépet akkor is ezerrel dolgozik,látszólag a semmin. A játékok pl.
FSUndercover,Sims2,CoD4. Ezek eddig mind akadás nélkül futottak,most a Sims2 laggol,NFS,CoD megállogat szüntelen,váltogatva a folyamatos működést és a lassúzást.
<--folyamatosan 90%-on megy.
-
lowzor
veterán
válasz
RMZ250 #37354 üzenetére
Az első verziója a beta-nak, amit csak a premium-osok kaptak meg, géptől függetlenül mindenkinél laggolt. Talán azt próbálta.
Amúgy a Phenom nem csak a BF alatt nem elég, hanem rengeteg játéknál, szóval nem véletlenül van az i5 preferálva. Jóval erősebb még a leggyengébb is. -
Apollo_21
addikt
Lehet..az a fura h bench progi 1-2x hagyja csak ilyen magas órajellel hibátlanul lefutni utánna eldobja..és behibázik, az se érdekli ha visszaveszek mindent akár gyári alá, ilyenkor inkább restartolom a full gépet.
De játék alatt nincs baja....mondhatom h folyamatosabbnak érzem a játékmenetet..de lehet csak ezt szeretném hinniÚgyh erre nem esküszöm meg. Elmelegedni nemmelegedik el..bár.a GPUnál +15-20fokkal melegebb a VRM...ezt mondjuk jólenne optimálisabbá tenni, várok építő jellegü ötleteket..DCUII V2 hűtés...
Számomra mondjuk ez zavaró...ketyeg 67-68fokon ha megtekeri néha napján vmi ugy igazán...a VRM eközbe meg belenyal a 90be. Ma kiveszem megnézem mit lehet tenni, felkutatok vmit a neten. -
Apollo_21
addikt
"Re" Sziasztok.
Kérdés..tuning alatt..a vga néha behibázik és sokszöget dob random be a képre..de csak böngészés közben...eddig gameltem nfs most wanteddel..no problem 1200/5000 1.275Von...
Akkor most nemjó a tuning? Épp nézem h ez pont 1órás intervallum volt h játszottam.. -
RMZ250
senior tag
válasz
Dr. Student #37352 üzenetére
zserbox aha ok, de akkor miért nem ment neki faszán a BF4 low-on. Nekem meg high-on is reccenés nékül ment. Az lehet, hogy nem egyforma pályán vagy játékmódot próbáltunk
Akkor nem kevés az a pont szerintem. Mondjuk itt már látszik, hogy az ájmd procim hagy egy kicsit a 7870-ben. 4 GHz-re húzva azért már jobb egykicsit:
-
zserbox
őstag
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dr. Student #37337 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz
lowzor #37343 üzenetére
Persze ezt tudom, hogy ahany kartya annyi fele, csak kisse feltem ettol az ertektol, a gyarija 1.2volt ennek...es nem akartam fustot csinalni a szobaban, annyira nem erdekes a 10% orajel emeles.
De ha azt mondod, ez egy vallalhato ertek akkor hagyom, persze ez ugyis hosszutavon derul ki valoban stabil-e, de ment fel orat a crysis, majd battlefield...ilyenek... -
mexel
veterán
válasz
kisza25 #37340 üzenetére
gyuszaa topiklakó által linkelt megoldás mennyire megbízható, és menyire működik?
Én csak és kizárólag a venti fordultból vennék le. Az ilyen bios mókolás szokott hibát okozni? Garivesztéssel jár? -
kisza25
félisten
válasz
Devid_81 #37341 üzenetére
nekem az alapfesz 1,25V és 1175Mhz a játékstabil vége,
Apollo_21: én meg korábban ccc-ben fixáltam 40%-ra azután trixxel csináltam profilt és hiába szedtem le ccc-t játékból kilépve mindig fix 40% fogadott, vissza kellett raknom ccc-t nyomnom egy alapbeállítást mentettem, leszedtem utána trixx és most jó -
Apollo_21
addikt
ÜDv újra...ismét a hétvégi probléma...mégpedig a fix ventiprofil hirtelen összevissza szabályzása...ma azt vettem észre h hőfokhoz társítja a fentifordulatot...amikor néztem épp 58-60fok az a szint ainél nem engedte 1 fokkal sem feljebb, ez nemgond de...Tweakbe ilyen opcióról nemtudok h hőfok alapján lenne ventiprofil. Mégegyszer hozzáteszem! kb 8hónapja állandóan fix 55% fordulatot állítok..ez a mégis szabályozza történet már 4.napja van meg...55% kb 2-3percig bírja megtartani aztán elkezd szórakozni; h jó csak 40fokos a kari leveszi 45re és dobálja 45-től 55% között a fordulatot...
Frissítettem a Tweaket a legújabbra...msi after "már" nincs fent..5let? -
Devid_81
félisten
Megkerhetnek nehany tuningos kedvu 7870-es tulajt, hogy nezzen ra, hogy kb mekkora feszen stabil az 1200mhz es magorajel?
Neten amit talaltam az alapjan 1.25volton mar boven jonak kellene legyen, nekem 1.29 kell neki.
Hofokban ugyan csak 7 fokot jelent, meg igy is jatekok alatt (pl crysis 3) 65-66-ig megy fel, amivel nekem gondom nincs, csak jo lenne azert nem szetfeszelni a cuccot...
Koszonom elore is! -
JamesHun
addikt
-
kisza25
félisten
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dr. Student #37330 üzenetére
Ez melyik "régi" karinak a párja?
-
perseg23
csendes tag
nah akkor asszem marad a vga.. csak proci csere és majd kiderül.
melyika jo 3d mark verzió? max teszek fel róla képet.. ki melyiket használja. ami ingyenes és jó is?
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dealer95 #37324 üzenetére
Nemtom
élsimin kívül minden max. Játszottm és kész. teljasen folyamatosnak tünt, se mikrolag se semilyen akadást nem vettem észre. Mondom megnézem MS Afterrel az fps-t de sajnos nem tudtam valami miatt megjeleníteni. Másnap meg már le is járt a próbaidő ugyhogy abbamaradt a tesztelés.
-
perseg23
csendes tag
a régi procimat akartam irni csak söze kavartam saját magamat.. i5-2500 am van most..és i7-3770k lesz majd. nekem evvel elég szarul ment a bf 4 max a vége felé tudtam normálisan játszani low grafikán..
-
-
Dealer95
őstag
válasz
perseg23 #37316 üzenetére
Mi a kérdésedre válaszoltunk.
Prociról nem kérdeztél semmit."ami lesz i7.-3770k
"
a kérdésed ez volt:
"aza kérdés lenne hogy ti lecserélnétek az asus 7870 set egy gainward gtx580 phnatom 3 gb osra ???"NEM!
Mivel teljesítménye nem jobb, és többet fogyaszt.Az i7+7870 párosítás pedig jó.
-
perseg23
csendes tag
szerintem teljesitmény nagyobb lenne.. i5 öt nem lehet ugy huzni mivel nem k-s.. jo most ilyen hűtő van hozzá hogy termaltek hyper evo 212 2 ventivel megy... feszültség nélkül( szoval alapon) 3,9n megy.. játék alatt alig éri el a 70 fokot se.. de vele a bf 4 beta full lowon minden kikapcsolva kb 30-45 fps között föl le mozgott.
i7 az menne 4,4 vagy 4,5 ig.. ilyen hűtőval termaltkae frio ockkal.. kisit hasonlo a noctua nh-d14el .. majdnem egyforma látszatra..
-
mexel
veterán
válasz
kisza25 #37309 üzenetére
Köszi. Akkor ezek nem olyan halkak valószínűleg mint a 7850 oc ami nálam vendégeskedett. Az nagyon halk volt. Lehet hogy mégsem ez lesz az én kártyám? Az Asus V2 jó lenne de 10e-el drágább mint amennyiért ehez hozzájutnék.
Mondjuk ahogy látom a géped, nem a legnagyobb, legszellősebb helyen dolgozik a kártya
-
perseg23
csendes tag
de akkor jo párositás a i7 3770k meg akkor asus vga-val?
csak mert bf4 beta lowon alig ment el xd... az i5-2500 sal.
meg főleg beszerzem a bf4 et
eredetiben. szóval.. ugy irjatok.
-
kisza25
félisten
igen rövid nyákos ez az
gyári venti szabályozás nem engedi 55-60 fok fölé, de így elég hangos, fix 40-el sem megy 70 fok fölé 1150Mhz-re húzva és így halk -
perseg23
csendes tag
Hello. olyat szeretnék érdeklődni. hogy ti ilyen gép meléé mit választanátok
alaplap : asrock z77 extreme 4
proci : ez van benne most ( i5-2500 ( 3,5 ön megy) ami lesz i7.-3770k
ram kingston hyper x blu 8 gb ram. 1600mhz.
vga: ami most van ( asus hd 7870 dcu 2 ) ami lenne : gainward gtx580 phantom 3 gb !!!!tápom: termaltake vx 550 w.
aza kérdés lenne hogy ti lecserélnétek az asus 7870 set egy gainward gtx580 phnatom 3 gb osra ???
erre szeretnék válaszokat.
a gépm természetes gamer gép lenne.. játékra.
meg stb.
a válaszokat és afáradtságotokat előre köszönöm.
üdv: dani -
mexel
veterán
válasz
kisza25 #37300 üzenetére
A rövid nyákosat?
Mennyire hangos, és mennyire melegszik? Napokon belül döntenem kell hogy elhozok-e egyet. -
LamaCube
addikt
válasz
seederking #37302 üzenetére
Szvsz
-
seederking
őstag
Sziasztok
Everest-el vagy valamivel megtudom nézni a kártya gyári számát anélkül,hogy megbontsam a gépet? -
FragMaster
addikt
Na bepattintottam a kis MSI R7870-2GD5T/OC kártyát végre. Semmi helikopter effekt, elég korrekt eddig
Kop-kop-kop gyorsan azért.
Viszont a Far Cry 3 kuponnal vigyázzatok, mert itthon figyelmes lettem arra, hogy 2013. október 22-ig érvényes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest