- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mody123
tag
Driver nélkül elindul a gép de ha feltelepítem a drivert akkor az újraindítást követően lefagy a windows töltő képernyő után próbáltam régi és új driverrel de mindig lefagy.Beraktam a tesóm gépébe hogy ott mit csinál és ott is ahogy felraktuk a drivert újraindítás után lefagy. Hétfőn el is viszi a garancia futár. Néha csinált olyat hogy a töltőképernyő után berakta a szokásos "üdvözöljük" feliratot majd vízszintes szivárvány színű csíkokkal lefagyott.
-
vlevi
nagyúr
Akkor te 10"-on nyomod fullhd-ban
23-as monitoron elég förtelmes minden játék, AA nélkül. Mondjuk én főleg pcars, assetto-t játszok 40"-on, és ott már igencsak kockás a kép aa nélkül.
Valamennyi kell. Játéka válogatja, hogy mennyire van jól otpimalizálva, és, hogy milyen AA lehetőségeg vannak, de ha van smaa, vagy fxaa, érdemes megpróbálni, a sima aa helyett. -
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem a vga zero core állapotát tiltja le, vagy gátolja meg. AMD fórum.
-
miresz
veterán
Igen olvastam én is,de nálam meg nem produkálja a hibát. A haver gépén is az a meghajtó van mint az enyémen. (13.12)
(#44084) mexel: Akkor lehet,hogy csak mázlista vagyok.
Én is Driverre gyanakodtam,de azt is megcsináltuk,hogy az én kártyámat haver gépébe tettük,és ott is jól működött a zero core,a kártyámon. Az ő Sapphire-ja meg egyből fekete képernyővel jelentkezik vissza. (mondjuk ő azt mondta,hogy neki sosem működött)
-
embe
nagyúr
-
R3laX
addikt
Fent van, azóta nem próbáltam kisebb feszen. 1.175-ön eddig vitte a 1200mhz-et. 1.215-ön pedig a 1230-at, de úgy tűnik megválok szeretett kis első generációs tuningos sapphire 7850 2gb-os kártyámtól. +21e-ért lesz egy 2év garis Gigabyte 7950 rev1-es nem voltage lockos kártyám
.
Repsol600: Nekem mondom Cooler Master Hyper Tx2-nél Q6600-on bevált a WD40, pedig később észrevettem egyik lapátja már meg is volt repedve
.
-
R3laX
addikt
Sztem Mobal, ha lehet gyűjts 7950-re. Itt Hardveraprón már elég jó áron lehet időnként kapni, sőt 7850 beszámítással. Amúgy sokat dob még a 7850-en az a +200Mhz DC2-vel bírnia kéne, bár hallottam olyat, hogy alig tudtak felhúzni egy Asus-t 1150 fölé, de akkor minek az a +10000Ft? Persze kártyája válogatja.
-
mikka07
tag
Nem értem miért kell minden forumban a battlefieldhez hasonlítani a codot az előbbi multiplayerre van kihegyezve az utobbi pedig single playerben jobb.Mivel ez egy videokártya topik megjegyezném az én gigabyte 7870 oc windforce kártyám halk és elegendő teljesítményt nyujt minden mostani játékban aránylag kis fogyasztással eddigi tapasztalatom alapján pedig eddig csak nvidia kártyáim voltak ,de abbol jó pár darab megfordult nálam geforce2-től gtx470-ig.Most már csak az kérdés hogy kössem rá egyszerre a monitorom a tv-m és projektorom mivel csak egy dvi egy hdmi van rajta és display port 2db ,de olyat még nem használtam eddig.
-
mexel
veterán
Erre gondolok. Fontos lenne hogy legalább olyan halk legyen mint egy Sapphire OC.
Gyakorlati tapasztalata van valakinek ezzel? Mennyire megbízható, milyen gyártmány? Nem sokat tudok a gyártóról. -
LamaCube
addikt
Nálam inkább ultrán jöttek elő a dropok. Highon is próbáltam. Viszont mediumon hagytam, mert bf3-ban is azon toltam és nekem az bőven jó. Ultrán annyira idegesítenek a sok csili-vili dolgok. Annyira feltettem, hogy mégis milyen, de médiumon szép is és jó is.
Lehet felteszem a bétát, lehet nő az fps is kicsit. Bár kíváncsi leszek nagyon a mantle-ra remélem nem csak parasztvakítás az egész. -
LamaCube
addikt
Nekem 72 fix pár nagyobb mapon ugrik le 55-re néha. Minden médiumon. Ultrán volt hogy 45-re leugrott, de jellemzően jól futott 55-70 között. Mondjuk 7870-ről beszélek, de nincs húzva. Te feltetted már az új béta drivert hozott valami változást? Nekem még a 13.9 van fent.
-
mexel
veterán
Köszi! Sajnos az asus olyan áron van amiért már van 270x, ami kicsit gyorsabb, és mindenképpen újabb. Az összeg ráadásul már a lélektani határom fölött van
Nem akartam feltétlenül 7870-et, de ha lemenne a kifutó darabok ára akkor vennék.
Sajnos az msi most kiesett
7770-es Sapphire-om volt, az nagyon halk volt, az tetszett.Mondjuk gondoltam rá hogy megveszem, és a hűtőn variálok, de nem biztos hogy tökéletesen sikerülne.
-
Thronks.90
tag
Nyilván más. Természetesen össze sem lehet hasonlítani a kettőt, és itt most arra szerettem volna rávilágítani, hogy az online játék mennyire leterhelő a gépnek. Csak egy példa volt, igazából írhattam volna akár még a World of Warplanes- t is(ezzel a 2 játékkal+ BF3 tolom csak), az még jól is néz ki, ott még több mindent kell "kidolgozni".
-
Ipadipad
tag
most azon gondolkodok hogy vissza vigyem a kártyát és cseréltesem ki ? vagy ha kicseréltetem akkor is ez fog történi ? netán felejtsem el a BF3-4-et ? [ bár annyira nem fogott meg ... csak kitudja közeljövöben valami más játék is ezt fogja okozni akkor mi lesz velem ? ... ]
-
Firkavadasz
tag
Hát akkor mi illik rá, ha nem az?
Tiszta szégyen, aki ezek után védi a Battlefield 4-et !
Vegye meg láthatatlanba az, aki tele van pénzzel !
Én biztosan nem fogom, mert ez a f*s amit kidobtak, nem győzött meg.
Igen, lehet támadni, de akkor is ez a véleményem !
( Szerintem nem vagyok vele egyedül )
-
proci985
MODERÁTOR
jaja.
highon olyan 20-24fpst tud, mediumon 28-44et, leginkább a 32-38as tartományban mozogva. gputerhelés még minidig 99%on, eszméletlenül GPUintenzív ajáték. vram még így mediumon is 3300 körül mozog.
mediumon még mindig elég jól néz ki és ott már szépen is fut. very high meg innentől valszeg marad 1080pre, ott elvileg még úgy is 35-40fpsnek meg kéne lennie.
-
proci985
MODERÁTOR
5760x1080 ultra eléggé erőforrásigényes beállítás, szóval nekem elég reálisnak tűnik sajnos.
mondjuk tény, hogy eszméletlen jól néz ki. illetve érzésre látszik, hogy a cryengine3mat katonai tréningprogramnak is fejlesztik, elsőre ugyanaz a feeling jött át, mint az arma3nál.
-
proci985
MODERÁTOR
erre gondoltál?
bár az egy titan volt.
más: crysis 2/3al van valakinek tapasztalata, kb mennyire gyors 7850/7870el? crysis2őt feltoltam délután, 5760x1080ban dx11es tesszalálás nélkül is elég szörnyen futott. ilyen 20-30 frame van, vele, de nem igazán több. bár még nem álltam neki utánnanézni, hogy mi volt a szűk, meg egyáltalán ment-e rendesen a CF.
a háromhoz meg rossz a cdm, szóval éppen 15 gigát szenvedhetek le originről:/
-
HSM
félisten
Értem, hogy Abu85 mit írt, de 1GB-os 5850-ről váltottam 2GB-os 7870-re, és az 5850-en a legnagyobb bajom a kevéske memóriája volt. Persze, nem az FPS-ekben látszik, hanem a játék folyamatosságában, ha kezd szűkös lenni a VRAM, akkor meg-megakad a játék, de ez az FPS-ekben alig fog látszani. Pár évvel ezelőtt is remekül letesztelte a PH!, hogy egy 4850-re mennyire elég az 512MB ram, ehhez képest volt 512-esem meg 1GB-osom is, és egész más világ volt a kettő már a teszt idején is....
Egy dolog, hogy ki/mit tesztel, és milyen eredményt kap és más dolog, hogy működik ugyanaz a dolog a gyakorlatban. -
HSM
félisten
Persze, a 64MB-os integrált VGA is meghajta az asztalt FullHD-ban, tehát mondhatjuk, hogy elég...
Én semmi pénzért nem vennék 7850 szintű VGA-t 1GB-osat.
Persze, nyilván eltérőek az igények is, lehet, valakinek megteszi, vagy nem játszik olyan játékkal, aminek kéne még VRAM. -
Size83
csendes tag
Ha az i3-at nem terveznéd lecserélni akkor felesleges pénzkidobás lenne az erősebb vga-t megvásárolnod. De! Érdemes a 7850-et megvenned, ha már most tisztában vagy vele hogy ez a processzor csak ideiglenes. Nem lesz semmi baj ha addig cpu limites leszel. Égbekiáltó különbséget nem fogsz észrevenni a cpu igényes játékokban (GTA 4, Bf 3 multi), de amelyik vga-ra támaszkodik inkább az azért jobban fog futni az i3 mellett is a 7850-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest