Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
Tökéletesek a Driverek véleményem szerint. Probléma inkább a 2 gpu-nál van, de ott mind a két oldalon.
Én nyugodt szívvel ajánlom az AMD kártyáit. 7870 kb 660Ti szinten van, 15k-val olcsóbban. És kérem ne jöjjön senki PH-s árakkal,mert nem mérvadó, és szerencse kell hozzá, valamint a mutyis garancia sem a legjobb ilyen drága holmikra.
-
->Raizen<-
veterán
"Te is látod, hogy nem az igazi?! Olyan alacsony felbontásúnak tűnik pl. ezen a képen a textúrák."
Erre reagáltam. És igen láttam én SOKKAL csúnyább xboxos screeneket a tomb raiderről. Attól mindenképp jobb lesz.
A fícsőrök:
"High-end graphics
TressFX
Very high resolution textures with up to 16x the amount of data
Detail Tessellation to enhance the detail on many surfaces in the game
Higher quality shadows
High quality bokeh depth of field with near-blur
Tessellation algorithms used to smooth out geometry
Improved cloth, SSAO, quality wetness effects, and post-filter effects.
LOD quality is adjustable for better quality on higher-end machines."(#22396) Sonja: Egy crysis 3 után mindent alacsony felbontású textúrának látsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Update 10.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest