Hirdetés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
-
rayoliviero
veterán
-
mexel
veterán
válasz
kisza25 #37340 üzenetére
gyuszaa topiklakó által linkelt megoldás mennyire megbízható, és menyire működik?
Én csak és kizárólag a venti fordultból vennék le. Az ilyen bios mókolás szokott hibát okozni? Garivesztéssel jár? -
mexel
veterán
válasz
kisza25 #37309 üzenetére
Köszi. Akkor ezek nem olyan halkak valószínűleg mint a 7850 oc ami nálam vendégeskedett. Az nagyon halk volt. Lehet hogy mégsem ez lesz az én kártyám? Az Asus V2 jó lenne de 10e-el drágább mint amennyiért ehez hozzájutnék.
Mondjuk ahogy látom a géped, nem a legnagyobb, legszellősebb helyen dolgozik a kártya
-
mexel
veterán
válasz
kisza25 #37300 üzenetére
A rövid nyákosat?
Mennyire hangos, és mennyire melegszik? Napokon belül döntenem kell hogy elhozok-e egyet. -
-
Devid_81
félisten
válasz
kisza25 #36981 üzenetére
Nem tudom, lehet(ne) CPU limit, de nem igen hasznalja agyon a procit...
Mindenesetre a crysis soha nem volt az a jatek amivel teljesen fullban tudtunk jatszani...max kiadas utan 3 evvel
Viszont az arnyekokat kilottem "csak" high-ra es kaptam 10fps-t a minimum erteknel...latvanyban szinte alig eszreveheto, sebessegre meg eg es fold.
Alapbol amugy bar tudnam miert is aktiv a vsync, meg az a motion blur cucc...ezeket alapbol disabledre raknam a keszitok helyeben, aztan majd bunteti magat vele aki akarja, de nekem nem kell a fajdalom -
TomiLi
addikt
válasz
kisza25 #36869 üzenetére
Danke!
Esetleg még azt meg tudnád nekem jelölni, hogy melyik a VRM?
A bekarikázott rész az? Azokat a fekete "lapokat" kell hűteni? (amit az eredeti hűtő/venti hűt)Azért akadékoskodom, mert elméletben egy ilyen hűtőt képzeltem el rá, de ugye ezen nincs venti, ezért tudnom kellene, hogy mit kell "szellővel" hűteni még a vga-n....
-
scampolo84
aktív tag
válasz
kisza25 #36261 üzenetére
No mindegy is, én nem ilyen eredményekre bukkantam, de ez más tészta. Ellenben úgy rémlik egy kedves fórumtársnak volt dolga 7850 CF-el, és ha jól rémlik nem volt túl jó véleménnyel róla, pontosabban inkább az egy GPU-s megoldásokat preferálta. Ha netán magára ismer, érdekelne a véleménye.
-
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #36177 üzenetére
na megnéztem így az eddigi 75-100FPS-ről 85-128 lett, de monitorozva csak 80% volt az átlag GPU kihasználtság és 95% a proci szóval itt a CPU limitál, majd nézek magasabb felbontást is, a hűtő szépen teszi a dolgát, bár azért szélzaja van már játék közben de nem vészes, pedig 51% tekert, ami 1976rpm és így 58fok volt a maximum hő kb 10perc játék alatt
-
Devid_81
félisten
válasz
kisza25 #36173 üzenetére
Ezzel en is szemeztem gepvasarnal.
De aztan megsem az lett.
Furcsa, hogy tullog a venti mindenen...olyan mintha a tervezo szabadsagon lenne neha par cegnel
Nem mintha barki is a VGA kartyaban gyonyorkodne...felolem lehet akarmilyen csunya...csak porogjon aminek porogni kell -
Foxmulder89
senior tag
válasz
kisza25 #35908 üzenetére
Ugyan miért? ha végleg bedöglik a kártya senki nem tudja milyen bios volt rajta, ha meg nem és gariztatja, visszateszi az eredetit...de lehet afterburnerből is egyedi venti szabályozást beállitani, csak gondoltam egy végleges amivel csak egyszer kell vacakolni egyszerűbb. Ha egyáltalán ez megoldja
-
törölt tag
válasz
kisza25 #35905 üzenetére
Végül is van okostelefonom tehát amit nagyon kell azt meg tudom nézni. Szerintem megvárom az új Radeonokat és hogy a 7es széria kikerüljön a raktárakból és utána beadom gariztatni hátha kapok egy jobb vga-t érte. Amúgy most szétszedtem a gépet meg a videókártyát kiportalanítottam a venti csavarokat meghúztam (még régebben olvastam hogy ha zörög akkor érdemes meghúzni) meg kicsit megmozgattam a ventiket és most egy kicsivel jobb. Minden esetre köszi a biztatást!
-
kovsol
titán
válasz
kisza25 #35566 üzenetére
Nekem 7870CF 1100/1450Mhz + 3570k@4800Mhz kombóm volt.
BF3 CPU limites volt, bár volt olyan ahol 200FPS -re kiakadt a mérőKár, hogy 8xAA -t nem lehetett beállítani neki a játékban. (megjegyzem kb egy 6 magos intel kellene hozzá, hogy ne legyen.)
Néztem a PH tesztet ahol a Titán meg a 7990 volt tesztelve. A titán szintet hozta sok helyen a 7870CF OC. Bitang erős cucc. Amúgy szerintem a CF-hez több cpu erő kell valamiért, mint egy darab erősebb kártyához.Egy monitoros rendszer ami csak 1080p szerintem elég nagy overkill már egy 7870CF is
-
=HG=
addikt
válasz
kisza25 #35566 üzenetére
Bennem van a kisördög, hogy megpróbáljam, csak ahogy elnézem, nem igazán keresik a 7850-es karikat aprón..Ezt az egyet is nehéz lesz jó áron eladni, hátha még kettő lesz belőle...
Attól nem félek, hogy nem elég neki a 3750..Ha kell megcibálom 4,8-ig, vagy lecsapom a kupakot és 5Ghz...
De inkább a 8320 mellé gondoltam 4,5 Ghz fölött az is biztosan elég..Ennél jóval komolyabb CF-el is megbírkóztak már ezek a procik... -
Apollo_21
addikt
válasz
kisza25 #35451 üzenetére
ÉN beszéltem vtx-ről mert ezeket a tipusokat épp nemdobta ki a gép mint lehetőség...
De oké legyen, megértem így.... H ennyi pár kártya..csak azáltal h ezen típusok ilyen árral rendelkeznek levannak húzva a "csúcs" gyártók kártyái is erre a szintre aprón...és nevetséges h azért mert x gyártó kártyája 40et se érne használtan, nekem is azon az áron kéne adjam az asus-om mert ezt várják el....
nekem csak ez "fáj". -
Apollo_21
addikt
válasz
kisza25 #35443 üzenetére
VTX-et ..bocsánat a f..ázásért de azt vegye meg az 52-3akért aki akarja..azért messze jobbak vanna 50ért aprón...nemkevés gariidővel.
Nesajnáljunk már 50-1-2ezret aprós DcuII v2-ért amiken van gari is..vagy sapphirekért..esetleg msi-kért..mert csak a sírás megy aprón h 45ért is sok...én speciel ezért nem árulom már a saját asusom...
-
Xirtam
veterán
válasz
kisza25 #35420 üzenetére
1:1 ugyan az, én a simát választanám, és hajtanám az OC+ órajelein, a hűtésben semmi különbség nincs, egyiken felül van elvezetve a heatpipe a másikon alul. Nem jelent semmit.
A tápod pedig elég lesz ennek a konfigurációnak.
Inkább arra figyelj oda, hogy nehogy BS-es Sapphire gyártmányt fogj ki.
-
zserbox
őstag
válasz
kisza25 #35420 üzenetére
oc-s változat miatt nem érdemes egy fityingel se többet fizetni, amúgy mindenkép garival vedd mert ennél a szériánál volt régebben BS, bár valszeg kifutott de akkor is.
látom mITX-ben gondolkodsz, ha húzva lesz a 7870 akkor én inkább 500W-os tápba gondolkodnék a hangtehelés miatt( a 400W-os táp már meg lenne dolgoztatva és lehet nem lenne olyan halk, de elbírná)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- Lexus, Toyota topik
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus Rog Strix 3090 24gb makulátlan állapotban+ AJÁNDÉk
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest