- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fali konzol lapos tévékhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Na akkor nagy sokára mi is beköszönünk ide, ASUS 7870 V2 a maradó példány (három karmolásos doboz).
Alapfeszen: 1150, 5800 a max. (1,219), de inkább 1100/5600-on használom 1,169-en.
1200-hoz már 1,269-kell, úgy már nincs értelme, túl nagy ugrás feszben.
Egyébként szoktam olvasni a topicot, csak nehezemre esett csatlakozniBy.: Johnny
-
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #23796 üzenetére
Egyébként szerintem high beállításokkal is elfogadható a graf... most épp itt járok a játékban, nincs sok időm játszani.De very high beállításokkal sem sokkal jobb. Ha valakinek ez a graf nem tetszik akkor az menjen el painballozni, ott tiszta élethű a graf!
Egyébként minden high beállításon van.
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy néhány száz vagy ezer? hsz-el ezelőtt lelett írva, hogy Crysis 3-ban mi az ajánlott élsimítási eljárás ahhoz, hogy ne legyen olyan az egész mint a diavetítés, de azért legyen aa is és ne essenek le drasztikusan az fps-ek, valaki kitudna segíteni, mit érdemes akkor ezek szerint beállítani? Nem találom azt a hsz-t sajna. Mindez full hd felbontásban, very high-ra állítva a legtöbb dolgot, lehetséges, 7870-es vid.karival és 3570k@4,2 Ghz cpuval? Vagy csak High-ban gondolkozzak?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #23791 üzenetére
Igen, itt a fórumban is volt bőven panasz, hogy az üzlet tesztelgette kicsit, aztán visszaadta.
Ezzel óriásit rontanak a presztízsükön, azelőtt az egyik legjobb hírű márka volt. Nekem 6770 és 6870 is volt Sapphire, kár, hogy így elszúrták. -
->Raizen<-
veterán
válasz
BomiBoogie #23790 üzenetére
Az egy dolog hogy nem volt visszahívás de még többször előfordult az is hogy a nagyker/kisker sőt még a gyártó is visszaküldte a kártyát a "boldog" tulajdonosának hogy ez hibátlan közbe meg ugye nem...
Isten őrízzen ettől a márkától.... -
korcsi
veterán
válasz
zserbox #23787 üzenetére
(#23786 ) Hoorus: 7850?
Pontos infó BS elöfordulásról a linkben:
"
SAPPHIRE Technology has confirmed that a technical issue has
been identified in two models of its HD 7870 series graphics
cards, specifically SKU numbers 11199-16 and 11199-19 that
were manufactured before Jan 23 2013 and before serial
number A130300061911.
"
Amúgy igen, ASUS az ajánlott. -
Hoorus
őstag
Pont ezt kerüld el, amit linkeltél. Kifogtam egy ilyet ami Blackscreen hibás volt.. Asus DC2-t ajánlanám. Azzal nem lesz gondod..
Illetve ha teheted, akkor 2 GB-ost keress mindenképp!!
-
MCGaiwer
addikt
én most kaptam meg a Nanoxia DS2-m , ugyancsak a fractal R4 és e között vacilláltam. Tudom ajánlani mindkettőt
-
kovsol
titán
Nekem ilyen van: NEXUS Prominent R Jól szellőzik, hangszigetelt oldallap és könnyen el lehet férni benne.
-
Trebron09
őstag
válasz
gyuribácsi88 #23779 üzenetére
Igen, mert akkor olcsó volt a biciklibelső
-
válasz
RetepNyaraB #23778 üzenetére
Régebben meg nem is volt rezgéscsillapító (bizbasz) és mégis megvoltunk
-
RetepNyaraB
veterán
Én is nemsoká beruházok egy ilyenre; volt egy széria, amelyben a gumi rezgéscsilapító pöckök túl kemények lettek (merevlemez öblökben pl) és ezért kifejezetten vacakul teljesítenek. Gyártó elismerte, de nem tudtak pontosabbat közölni. Mindenki reméli nem az el*szott szériát fogja ki
-
-
HSM
félisten
válasz
zserbox #23768 üzenetére
A korábban vásároltak másnál is jók. Nekem február elején már helikopter-szindrómás jutott, azon frisebb BIOS volt, a régivel meg nem ment. Szóval vagy bios, vagy valami új hardver-revízió lehetett a ludas.
Én 3 napon belül visszavittem, és kicseréltettem, akkor lett a helyette a Sapphire 7870 XT-m.
-
tempx
tag
válasz
MCGaiwer #23769 üzenetére
FRACTAL DESIGN Define R4 van tervben, de ezzel sincs tapasztalatom, csak a tesztek amit olvastam.
-
Trebron09
őstag
-
- = Zk = -
félisten
.
-
Attix82
addikt
válasz
seederking #23748 üzenetére
Felraktam a patchet, és már a közeli kameránál se esik be az FPS a hajnál. De a Video még az eredeti TB versióval készült.
-
tempx
tag
válasz
Algotis #23751 üzenetére
Most jelenleg egy Zalman hűtős giga 8800GT-m van amikor anno 5 éve öszeraktam a csendesnek tervezett gépemet és bekapcsoltam és a gigatól majdnem elrepült, az hittem szét vág az ideg... A ventijét nem lehetett szoftveresen szabályozni, ezért rá kellett tákolnom valami manuális venti szabályozót. Ezért most inkább jobban körbekérdezek.
-
borkarico
aktív tag
válasz
->Raizen<- #23738 üzenetére
Nekem kedden érkezik a Gigabyte 7870OC, kíváncsian várom már
-
Algotis
addikt
Játékokban a Pixel Fill Rate vagy a Texture Fill Rate számít jobban?
Mellesleg mi a a GFLOPS?(#23750) tempx Ha idle-ben semmi hangot nem akarsz hallani akkor gigat ne vegyek, mert en ket meterrol is hallom. De ettol fuggetlenul kurvajo mert nagyon hus es jol teljesit.
de lehet ez az oc-s verzio miatt van... -
tempx
tag
Köszönöm a segítséget, de nem a kérdésre válaszoltatok. Nem a legmegbízhatóbbat hanem a leghalkabbat keresem, ha hibás majd kicserélik. ASUS DCII V2 volt az első tippem de hangosabbnak írták valahol mint a sapphire dual-x. Ha terhelés alatt van egy kis hangja az OK, de idle nekem teljes csend kell.
thx
-
Exelsior
őstag
válasz
seederking #23748 üzenetére
Hát igen teszt alatt kevesebb neki az FPS. Nekem az új patchel 55fps is szépen megvan szinte mindenhol a StressFX-el.
Nagyon ritkán megy le 20-30-ra de az igaz hogy az FX nélkül sokkal stabilabb az fps nincs annyi Drop.
Lesz ez még jobb is. hajrá AMD
-
Attix82
addikt
Összehasonlítás alapként GTX660 Tomb Raider Benchmark : [link]
-
Trebron09
őstag
Na nekem sehogy nem bírja a vga alap feszen (1,219V) az 1200Mhz-et... 3Dmark11 leáll.. próbáltam 1200/1200-on, de nemhogy gyorsulás még lassulás lett belőle
Meg én az se vágom, hogyha alul akarom feszelni akkor miért több feszt ad a VDDC-nek (idle is ) és ezért melegebb lesz 2D-ben a kártya... nem vágom ezt.
Valami teljeskörű leírás vagy teszt jó lenne.
-
tempx
tag
Tudnátok segíteni, hogy melyik a leghalkabb 7870? Én erre gondoltam azok alapján amiket olvastam, de javítsatok ki ha rosszul gondolom.
thx
-
-
syberia
veterán
válasz
->Raizen<- #23727 üzenetére
Nem szeretném lehúzni a márkát de a vga ajánlós topikban nem favorit a Giga
-
syberia
veterán
-
GergoHD
tag
Az afterburner logját mivel tudom megnyitni jegyzettömbön kívül?
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
Az 560 ti ennyivel jobb lenne?
http://rendszerigeny.hu/valley-benchmark-nyeremenyjatek-lezarult/
(Bocs hogy nem link, de telóról vagyok.) -
Dark KillerX
addikt
Megnéztem a Valleyt extreme-Hd-n,ahol a vga 1150/5200-on ment a proci pedig 3700Mhz-en
Avg: 30.6
Score 1281
Min: 15.1 -
kiskornel
addikt
válasz
Algotis #23705 üzenetére
Igen, érdemes.
(#23694) Trebron09: én is feltettem a beta 7-et. Egyből Skyrim betölt, féktelen futás teszt. Egész jó, de néha a felszíni textúra ráhúzása késik. Futok, és a domboldal alattam az elnagyolt, távoli textúrát mutatja, és egyszer csak bevillan, és onnantól jó. Később megint előfordul egy másik "cellában".
Na meg bal oldalt néha van egy vékony függőleges csík. Olyan, mintha a képernyő egy másik részéről odatették volna. Csak pár pixeles, nem zavaró.
De hát ezért béta driver (gondolom én). -
Algotis
addikt
13.2 build 7-es beta driverrel kerek 2 FPS javulást észleltem:
[link] -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #23713 üzenetére
-
Algotis
addikt
Szerintetek jobb a Gigabyte 7850 OC 2GB vga-m, mint ez? GV-N660OC-2GD
Vagy kb. egy kategória? -
Algotis
addikt
A 13.2 Build 7-es Drivert érdemes feltenni?
-
válasz
Trebron09 #23701 üzenetére
ennek kissé legenda-szaga van
a 640 az órajellel korrigálva rögtön majdnem 900, ha pedig kompenzáljuk a VLIW5 és a GCN közötti hatékonyság-különbséggel, akkor a 7770 a gyakorlatban jobban áll ALU-kapacitásban. úgyhogy ez a része nem a drivereknek köszönhető.
ami sokkal érdekesebb, hogy backendben 45%-kal erősebb az 5850 - az egyedüli, amiben a 7770 erősebb, az a geometria. itt valóban lehet szerepe annak, hogy hogyan használja a kártya a szűkebb erőforrásokat. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #23700 üzenetére
Bezzeg az én időmben még "körtével" hasonlították össze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WOT - Roham
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest