- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Srácok olyan gondom van hogy 4 hete vettem egy 7870XT Sapphire kártyát. Az első hétben hibásnak véltem: Pixelhiba játék közben, Néha homályos volt a kép néha meg ugrált össze vissza, szerintem egyértelmű volt hogy rossz. Vissza küldtem garanciába (Ipon) majd majdnem 3 hét elteltével közlik hogy nincs semmi baja holnap küldik vissza. ?!?!?!!?!?!?. Most mégis mi a tökömet csináljak amikor tuti hogy van valami baja sosem csinált ilyet egyik vidi karim sem most apuval vagyok és azzal sincs semmi baj. Soha semmi nem csinált ilyet. Valami tanácsot srácok pls!
-
Gabás
addikt
válasz
- = Zk = - #23097 üzenetére
annank, aki névvel és címmel nyilvános fórumon bevállalja, hogy illegális tevékenységet követ el, meglátásom szerint nincs ki a négy kereke…
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gyuribácsi88 #23096 üzenetére
megoldva, köszi. (Y)
-
válasz
- = Zk = - #23094 üzenetére
Az ilyen kérdésekkel Pü-ben bombázzatok.
Amúgy meghozta a futár, de hibás, csak japánul tud.
Most hozza a futár a másikat.
-
gyuromoj
veterán
Tomb Raider-re kíváncsi leszek, még egy résszel se játszottam. Viszont az új Sim City is érdekelni fog és persze a hónap vége fele a Bioshock Infinite.
Legalább lesz mivel tesztelni a kártyákat. -
- = Zk = -
félisten
válasz
gyuribácsi88 #23093 üzenetére
melyik futárral hozatod?
-
válasz
->Raizen<- #23092 üzenetére
Nálam jelenleg beszerzés alatt, csak lassan (jön le) ér ide a futár
-
->Raizen<-
veterán
Tomb raider benchmark eredmények. [link]
-
kovsol
titán
válasz
AAntii #23089 üzenetére
Erre van külön topic. Mind a két procinak van előnye és hátránya is, meg kell vizsgálni kinek mire van szüksége, és mekkora a keret rá. Én amúgy továbbra is maradok a 3570k procinál. Annó volt fx6100@4Ghz procim, tudom a mostani amd procik egy szálon már javultak kb 10% -t, de én még így se tartom meggyőzőnek az egymagos teljesítményt, én csak ezért váltottam intelre.
-
AAntii
őstag
válasz
kovsol #23087 üzenetére
Ha mindegy, hogy intel, vagy amd, melyiket ajánlanád, a 8320-at vagy a 3570k-t?
Én sem szimpla cpu ár/értékről beszélek, hanem teljes konfigról. Nyilvánvaló, hogy 3570k mellé nem tennék mondjuk egy 7750-et, ahogy 7870 mellé sem egy g-s procit, az viszont érdekel, hogy milyen konfigból lehet kihozni a legtöbb fps-t. Mivel "naponta" jönnek ki az új cuccok és csökken a régiek ára szerintem aktuális lenne egy ilyen teszt. Nem feltétlen neked, hanem mondjuk annak, aki egy adott keretből gazdálkodik és hajlandó kompromisszumot kötni vagy netán kénytelen rá. -
kovsol
titán
válasz
AAntii #23086 üzenetére
Szerintem az i7 csak játékra nem éri meg a felárat. Ha intelt akarsz akkor szerintem bőven elég egy 2500k vagy 3570k. AMD vonalon meg fx8320 -t vennék és jól megcibálnám 8350 szint fölé. i3 ban nem gondolkoznék, akkor már ott az olcsó i5-2300 vagy 2400 használtan.
Mod: közben javítottál 3770 ről.
CPU ár/érték meg engem nem érdekel. VGA kártyánál megnézed melyik ami kell neked, utána a CPU -t olyat kell venni ami egyensúlyban van a VGA kártyával. Nem izgat, hogy lehet 1FPS -t olcsóbban kirajzolok egy i3-2100 al, ha a vga kártya meg 60-70% on jár abban a játékban amire vettem a kártyát.
-
AAntii
őstag
válasz
kovsol #23083 üzenetére
Érdemes lenne ezt a tesztet elvégezni egy sandy i3-mal is. Nyilvánvaló, hogy i5-tel jobban menne, de lehet pl. egy i5 3570k és egy i3 2100 között van 30 ezer különbség (használt, jelenlegi HA árakkal számolva), ez a a különbség meg lehet, hogy kárpótolja az embert az fps különbségért. Persze ha van keret a jobbra, akkor nincs kérdés.
Ami még eszembe jutott. Szokott lenni a vga tesztek végén ár/érték arány iránymutatásként ft/fps érték lenni, jó lenne egy ilyen tesztet végezni jelenleg összerakható konfigok terén is, melyik éri meg a legjobban, melyikkel a legolcsóbb egy fps és utána lehet mérlegelni, kinek hány fps a minimum, ami alatt az ár/érték nem érdekli.
igen, i5 3770k-t írtam, természetesen i5 3570k-re gondoltam, bocsi, ha megzavartalak
-
->Raizen<-
veterán
Az új tomb raiderről első benyomások gtx 680-al.
Remélem 7870-el jobban fog teljesíteni muhaha!
"Nvidia Geforce GTX 680
Intel Core i7-2600 3.40GHz
8GB RamWith all other settings maxed, I'm losing anywhere from 25-40 frames per second with this TressFX option turned on.
Currently some cut-scenes are literally under 10fps slideshows.
Unfortunately quite the resource hog thus far it seems." -
kovsol
titán
válasz
joysefke #23080 üzenetére
Következő tesztet próbáltam ki, mindegyik játék természetsen a legfrissebb verzió így az is kizárva, hogy patchelés hiánya miatt lehet szar. A végén jöttem rá, hogy a vga -t is alapra kellett volna rakni, szóval 1125/1375Mhz en ment a teszt közben.
Elsőként Far Cry 3, full hd ultra AA off, itt nekem ezen a beállításon 60fps meg szokott lenni 4mag 4500Mhz -es szokásos beállísom mellett, de szerintem már 4Ghz fölött ez a játék semmit nem profitál a procimból.
Jelen felállás mellett 2mag 2700MHz cpu folyamatosan 100% on tekert, ilyet még nem láttam amúgy játékban, csak videó renderelés közben.
GPU kihasználtság 40-55% FPS 20-30 között.Második nekifutásra Crysis 3, very high, kivéve a shadow és a shading ami high, 2xSMAA.
CPU szintén plafonon tekert. GPU kihasználtság 40-80% között. 20-35fps, játszhatatlan szint akcióban.
4500Mhz 4 mag esetén 35-45fps megszokott lenni.Dirt Shodown ultra, feltoltam a maxis AA. Egész játszható 65-85% gpu kihasználtság, cpu maxon tekert szintén. Átlag 40fps, minimum 30. Normál cpu beállításommal a minimum fps magasabb, mint most az átlag volt.
Egyik játék esetén se érzem úgy, hogy cpu érzékeny beállítást használtam volna, itt már a VGA erő felé dől el a mérleg, mégis kevés volt a cpu.
-
joysefke
veterán
válasz
kovsol #23076 üzenetére
Nem hiszem, hogy a nagyobb cache hűde sokat számítana a fejlettem mikroarchitektúra nyilván számít valamennyit, csináld belátásod szerint, mindenképpen kiváncsi vagyok. Bár abból amit a C-ról hallottam (eszi a procit és igényli a sok szálat) félek, hogy az nem az én álláspontomat fogja alátámasztani.
Mindenesetre azért még többségben vannak az olyan (single player) gémek, amelyek kevés szálra vannak optimalizálva.mod, látom írtad:
Ha jól tudom pl a Skyrim is ilyen engine-t használ...J.
-
kovsol
titán
válasz
joysefke #23074 üzenetére
Ha én belövöm 2900-ra akkor is jóval erősebb lesz a procim. Ivy bridge + dupla akkora L3 cache.
Általad felsorolt játékok közül csak a Crysis 3 van meg. Belövöm mondjuk 2700 -ra.
Skyrim egy magot használ amúgy, szóval annak az alacsony órajel miatt édes mind1, szarul fog futni. -
joysefke
veterán
válasz
kovsol #23071 üzenetére
2900-ra
És mellesleg megköszönném, ha megtennéd!
Skyrim, Witcher 2, Crysis 2 és esetleg Crysis 3 és Black Ops 2 érdekelne, leginkább az, hogy FHD-n legmagasabb képrészletességi beállításokkal alacsony élsimításon (2-4x AA) hogyan boldogul a 7870!
Letöltést és egyéb kézifékeket, amelyek megfoghatják a kétmagosított procit légyszi kapcsolt ki.üdv
J. -
kovsol
titán
válasz
joysefke #23070 üzenetére
Szóval jelenleg van egy G -s pentium procid ami kb egy szinten van egy tuningolt erősebb C2D E8400 procival, meg egy hd4830 kártyád ? Köszönő viszonyban nincs a két vga kártyához szükséges cpu igény.
Mindjárt kétmagosítom a procimat és lerakom valami 2600Mhz körülire és elindítok egy játékot, kíváncsi vagyok, sok jóra nem számítok. -
joysefke
veterán
válasz
kovsol #23069 üzenetére
írtam, hogy eddig
X-COM, Viking: Battle for Asgard, DA 1-2, CoD-ok /végigpörgettem a SP küldetést/, Magic: Duels 2012,
Deus Ex HR, Panzer Corps, SC2, Prototype, DMC, meg még pár amire nem emlékszem.A felbontés változó, bár régebben 1280x1024-ben játszottam (régen a monitor, illetve jelenleg még a HD4830 VGA-m limitált)
Amennyire én játékteszteket láttam, SP-ben a G-s pentiumok egész jól szerepeltek. És saját jelenlegi tapasztalatom is az, hogy amit eddig futtattam azt vitte is (illetve nem a proci volt a szák keresztmetszet)
Ugye nem azt akarod mondani, hogy ha lecserélem a videókártyámat egy 7850/7870-re és natív FHD felbontásban fogom tólni, akkor a procit is le kell cserénem SP játékhoz is???
J.
-
kovsol
titán
válasz
joysefke #23062 üzenetére
Írd le mivel szoktál játszani, csak mert nem egy játék van single playerben ahol nekem az i5-3570k alap órajelen is kevés volt. (mármint nem teljesen maxon járt a kártya, nem pedig akadt vele) És nem is egy dimenzióban mozog a te prociddal. Írod itt az okosságot és közben csak azokkal a játékokkal nem játszol ahova kell a cpu erő. Amúgy pl a Crysis2, Metro, skyrim mióta új játék?
Ha ezeket újnak gondolod akkor mivel játszol? Cod2 125fps -re fixálva ?
-
mrhitoshi
veterán
Miért van ez FC3-ban ?
Szörnyű nézni, mikor a szőrzetek így néznek ki.
Egyébként hatalmas hosszal győz a C3 a FC3-al szemben. -
Skimaster
senior tag
válasz
#69578240 #23047 üzenetére
Nekem ilyen procim van,csak alapon 3.4-en használom,most nyomtam max. beállításokkal a Hitmant,most a dead space 3-t,max garfikán (fullHD persze),teljesen hibátlanul viszi ezeket a játékokat.A BE pricikat lehet húzni is,léggel a 965-t kb. 4 Ghz-ig,tehát van még benne tartalék.A kártya játék alatt 99%-on a proci 50% körül dolgozik,legalábbis a képernyőre kitehető mérőprogramok szerint!A 965 ára most kb 22-24 ezer!Szerintem erős ,jó proci,én ajánlom,de ha van zséd és előrébb gondolkozol, akkor fx 8320 legalább.....azzal elleszel egy darabig....Nem vagyok Inteles,szerintem nem éri meg az a többlet összeg,ha főként játékra használod!
-
joysefke
veterán
válasz
#69578240 #23054 üzenetére
Single player játékokhoz még az én G850 Pentiumom is elég volt (eddig).
Nem játszottam minden új játékkal (Crysis 2 -Crysis 3, Skyrim, Metro stb ezek még kimaradtak)A G850 3/4-ed éve került használtan 11E forintba. Ha érzem hogy tényleg kevés (én csak single playert nyomok), akkor max lecserélem egy 30K körüli használt i5 (i5 2300-2400)-re vagy valami AMD-re (pl FX 6300).
Szóval, ha nem multit nyomsz, kevésbé fontos a CPU, nálam egy 11E forintos kis kétmagos is szépen muzsikál (tudom nem "jövőbiztos", de a megsprórólt pénzt el lehet később is költeni).
Szóval ha single playert nyomsz, akkor én az erős GPU+ alsó középkategóriás CPU mellett tenném le a voksomat. Persze olyan alaplappal, amibe később belemegy egy nagyobb CPU is.
CPU-t, Memórát nyugodtan lehet venni használtan is, alaplapra és főleg VGA-ra viszont mindenképpen legyen garancia.Multis játékoknál persze borul ez a képlet, ott fontos a CPU erő is..
J.
-
Dealer95
őstag
válasz
RetepNyaraB #23060 üzenetére
Crysis-al játszani kell
Metro 2033-hoz pedig van külön exe.
Steam könyvtárban -> steamapps -> common -> Metro 2033 -> és ott a metro2033benchmark.exe -
Dealer95
őstag
válasz
RetepNyaraB #23057 üzenetére
Szia!
Unigine Heaven, Crysis 3, az új 3D Mark esetleg (bár én még nem próbáltam), Metro 2033 benchmark
Én ezeket használom. -
RetepNyaraB
veterán
Bocs, hogy nem keresek vissza; hatha megszan valaki...
Mit hasznaltok mostansag gpu stabilitas tesztre? Alulfesz/tuning, ilyesmire gondolok.
Köszi elöre is! -
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #23049 üzenetére
Az AMD sokkal kevesebbe kerül, bár ha belegondolok, hogy ma 965BE és később erősíteni az FX8320-ra még mindig többe kerül, mint ha ma beruházok egy i3570re, mert ez meg csak 4e-el több mint az i3470 és
jobb is annál, ergo jobb az FXeknél is. Max a későbbiekben vásárolt FX garanciaidejének kitolását nyerném rajta.Még nem tudom mit választok.
-
seederking
őstag
válasz
8350 az a "mi a túró"
-
Motaba78
addikt
válasz
az FX-8350 a legerősebb jelenleg, és bizonyos játék(ok) és munka teljesítményben ott van az i7-3770 mellet, árban meg ugye -30% legalább
Hosszútávon a több szálúság teljesülhet, mivel a PS4 és az új Xbox is többmagos AMD cpu-kat kap, ami az AMD-nek kedvez, mivel konzolportról jönnek mostanában pc-re a játékok.
-
HSM
félisten
válasz
gyuribácsi88 #23045 üzenetére
A GTX670 helyett 100X inkább vennék egy jóféle tuningos 7950-et, picivel még olcsóbban ennél. De ez itt nagyon OFF szvsz.
-
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #23046 üzenetére
Ki van kapcsolva.
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #23043 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem vagyok maximalista, időtálló gépet szeretnék, ami ugye a számtech világában nem létezik.
Most már csak azt kell megtudnom, hogy AMD vonalon mekkora proci ajánlott a két kártya valamelyikéhez, ill.
a 965BE mire lenne elég.Azt már most elmondhatom, hogy bármit is fogok választani, az engem a dínók korából a határtalan űrkorszakba fog repíteni
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #23002 üzenetére
Te használod vagy off?
-
válasz
joysefke #23044 üzenetére
Ezt a játék válogatja, van ami elmegy full+full grafikán, van amit igencsak lejjebb kell venni.
hagyjuk most a crysis3 nevű "nem tudjuk hogy kell játékot optimalizálni" gémet
De vannak játékok pl far cry 3 ami nem megy full grafikán mert nagy a tér, brutál jó a grafika, stb stb.
Mindent összevetve egy ilyen kombó ami nekem is van, nagyon szépen elvisz minden játékot, mondjuk az az én hülyeségem hogy nekem kevés a 30fps, én úgy játszok a játékokkal hogy a minimum fps 35-40 legyen legalább. Van akinek érzékeny a szeme erre van akinek nem.
Az igazságot megvallva a legtöbb játékkal még megbirkózik ez a kártya úgy 1-1,5 évig gond nélkül.
Van az aprón egy eladó GTX 670 zsír új 88K-ért, azért aki megteheti az vegye meg azt
-
joysefke
veterán
válasz
gyuribácsi88 #23043 üzenetére
Azért nyugtass meg, hogy csak az élsimítást kell emberi (4x) mértékre csökkentened !?
én is egy 7850 2GB- 7870 2GB-ben gondolkodom.
A korábbi hozzászólónak:
A 7870 alapból 20%-al gyorsabb mint a 7850.
Az árkülönbség ennél azért kissebb szokott lenni...J.
-
-
brd
nagyúr
Persze, a ma elterjedt software-fejlesztési rendszerrel semmi sem 100%-os, én csak azt mondtam, hogy nekem eddig mindenhol volt V-Sync, ha akartam, de ezek szerint neked is. Erre én merem azt mondani, hogy ez akkor mindenhol működik, én igazából erre reagáltam:
Nem minden programra lehet ezeket ráerőltetni.
Tehát ez lehet éppen igaz is, csak amiben nincs ilyen beállítás, ott működik a driverből kényszerítés (lehet, hogy problémás beállítani, de működik). Ennél jobban működő szolgáltatást ma nem lehet várni egy alapvetően nyereségalapon működő cégtől.
-
törölt tag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok és nincs nagy tapasztalatom e téren.
Végigolvastam jópár tesztet, és arra jutottam, hogy az új vas 7850 vagy 7870 VGA köré lesz építve.Asus 7850 2GB DDR5 HD7850-DC2-2GD5-V2 (55e) vagy Asus 7870 2GB DDR5 HD7870-DC2-2GD5-V2 (63e)
Kérdés, szerintetek tud-e a 7870 annyival többet, mint amennyivel többe kerül, mostani eszem szerint igen, de kíváncsi vagyok Ti mit mondotok.
Ill arra keresem még a választ, hogy mekkora proci kell a fenti két kártya kihajtására, légyszi azt is vegyétek figyelembe hogy esetlegesen kis mértékben húzva is lehet a kártya, bár azt nem tudom, hogy valamelyik játék megköveteli-e.
Azt olvastam, hogy az Intel i5-Intel Core i5-3570 processzor már kihajtja a 7870-et is, javítsatok ki ha nem így van, de AMD vonalon nem tudom mi újság. Érdekelne még, hogy egy AMD Phenom II X4 965 BE processzor
mire képes a fenti két kártyával.üdv: Kezdő
-
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #23037 üzenetére
Azért várjuk meg a visszajelzést, hogy a te elegánsabb megoldásod egyáltalán működőképes-e.
Nem minden programra lehet ezeket ráerőltetni.A "gányolás" minősítés viszont egy kicsit erős, nem gondolod?
Én inkább egy biztos, de kevésbé elegáns megoldását adtam a problémának, míg te egy elegánsabb, de teljesen lutrit.
Ennyi erővel legalább annyira gányolás egy grafikai motorra utolólag, driverből kényszeríteni a V-syncet. -
kovsol
titán
Ellenben, míg az én megoldásomat egyetlen egyszer kell megcsinálni, addig a tiedet mindig ismételni kell.
A tied nem ad fix értéket. Abban az esetben ha ténylegesen szükség lenne a plusz erőre, akkor a te esetedben nem elérhető, míg az én megoldásomban, csak akkor pihizik a GPU ha tényleg nincs szükség a plusz erőre. Tiedre azt a kifejezést tudnám használni, hogy gányolás. -
HSM
félisten
válasz
kovsol #23035 üzenetére
Nekem sokkal egyszerűbb Ab-ban pár kattinással hozzáadni egy tuning-profilt, mint a CCC mélyén turkálni... Lehet másnak meg ez a bonyolult.
Persze, ha kell a V-sync, akkor a te megoldásod (ha működik, mert "erőltetett" ilyesmiknél ez se biztos) a tuti. Az enyémnél viszont semmi "ha" nincs, az tuti működik.
A fogyasztást/melegedést meg az én megoldásom is orvosolja. -
kovsol
titán
Ezt nevezed te egyszerű megoldásnak ? Arról ne is beszéljünk, hogy ez nem is elegáns megoldás. Akkor én már inkább driverben bekapcsolnám a Wait for Vertical Refresh funkciót. Alapértelmezetten "Off, unless application specifies". Külön lehet hozzáadni profilt is csak pár játékhoz és ott beállíthatod neki, vagy fixen engedélyezed.
-
emiki6
veterán
Ha lényeg az olcsóság, akkor sipi85 fórumtárs jó áron adja, bár most valamiért pihen...(jegelte mindet)
-
do3om
addikt
válasz
emiki6 #23016 üzenetére
Kivéve a faszopó konzolportok ahol 30FPS-re szinkronizál, rendesen szaggat.
Volt xboxom ott is éreztem hogy szaggat a játékAm konkrétan a dead space 3 amivel nyomom és tetszik is a játék nagyon. 100-200 fps-el megy és ha bekapcsolom a szinkronizációt 30-ra rakja, azonnal észrevenni hogy kezelhetetlen lesz az egész. Csak kikapcsolva 99%-on megy a kártya bekapcsolva (aminek nincs értelme ahogy írtam) ~21%-on.
-
N3gro
aktív tag
Erre valaki? Esetleg érdemes még várni a vásárlással, hátha később már alapból adnak játékokat a kártyához?
-
-
MCGaiwer
addikt
Sziasztok!
kérlek nézzétek el a lustaságom, de ezt a ~20k hszt nincs erőm átfutni.
kérdés: 7870es kártyát tervezek venni, melyik gyártó melyik változatát válasszam? gyári hűtést használnám, és lehetőleg legyen halk. (jelenleg ezt néztem ki, de nem ismerem egyik kártyát se. Sapphire ATi Radeon HD7870 2Gb GHZ OC (11199-03-20G))
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22885 üzenetére
Na, sok szórakozás után, ami mindenben stabil is marad az a 980/1215 mhz órajelek. Efölött már kékhalál, vagy kifagy (crysis 2 max.edition ultra beállításokkal volt a "tesztprogram" mint javasoltátok is. Többre reméltem felhúzni a dolgokat, de egyelőre úgyis elfogyott a türelmem ehhez a mókoláshoz.
-
Syz
senior tag
válasz
Dealer95 #22981 üzenetére
Én még soha,egyetlen játékban sem használtam a V-sync-et,semmi értelmét nem látom.Egyáltalán jó ez valamire vagy csak arra hogy jól lehúzza a teljesítményt?A Far Cry 3 közben találkoztam néhány helyen villogó textúrákkal,főleg néhány fa és szikla szokott villogni bizonyos szögben és azt javasolták hogy kapcsoljam be a V-synchet.Hát semmit se változott a dolog de érezhetően lassult a játék úgyhogy ki is kapcsoltam egyből.Amúgy az Ubisoft már az első patchben is akarta ezeket a villogó témát orvosolni de úgy látszik hiába van fent mind a 4 patch,nem sikerült tökéletes megoldani.
-
GergoHD
tag
válasz
csucsbicep #22994 üzenetére
+Még egy páran tárgyaltuk az MSI kártyák ventilátor problémáit mert sajnos van köztünk pár hibás darab.
-
Beretvás
veterán
Hali..
BS-nél a hang beakad?? Vagy csak a kép sötétül el?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #23000 üzenetére
Jó hogy visszafogja.
" the game will render every frame several times and than re-interperate them into one frame. The most noticable difference is that textures will be a bit smoother and have a bit less noise."
-
joysefke
veterán
Az Asus DCII-es 7850 kártyák nagyon drágák.
Milyen 2GB-os 7850 modell van még, ami nagyon halk?
Használtan szabad Sapphire-t venni?üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest