Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Exelsior
üzenetére
Azzal a 7V adapterrel nem csak az a baj ez esetben, hogy kicsi a ventifordulatod, hanem hogy konkrétan veszélyes a gép egészére is. Ugyanis vannak annyira kretének Arcticék is, hogy ezt nem sönttel, hanem a 12-5V kötéssel állítják elő. Fogd meg a csatlakozót, amibe a molexet dugod és variáld át úgy, hogy a fekete madzag feketéhez essen (GND), a másik meg a sárgához (12V). Így max fordulatot kapsz. Ha nem riadsz vissza a kókánytól és szabályzást is akarsz, akkor az a megoldás, amit raubisoda írt. A kártyával semmilyen módon nem fogsz PWM módban vezérelni, ha gyárilag 3 PIN / Voltage módban szabályoz.
-
belinho
senior tag
válasz
Exelsior
üzenetére
Ahogy nézem az agyon szidott Gigabyte WF3 odavert az összes többi Asus,XFX, MSI , Sapphire hűtésnek!
-
gyuromoj
veterán
válasz
Exelsior
üzenetére
Játékok alatt éri el a 86 fokot vagy valami tesztprogival?
Nekem a legjobban a Tomb Raider melegítette fel a kártyámat, volt hogy 65 fokot is elérte, de szerencsére végeztem vele.(#23501) BomiBoogie
Egyelőre csak Larával. Bioshock-ot még megvárom, aztán lehet a kártyával is szakítok.
Nem igazán lesz olyan játék utána év végéig, ami érdekelne. Addig veszek egy PS-t és kitolom rajta az összes exkluzív címet.(#23502) Exelsior
Annyira nem vagyok szakértő, de szerintem ez nem normális. Mondjuk ha single fan-os a hűtés, akkor vállalható. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem igazán lesz olyan játék utána év végéig, ami érdekelne. Addig veszek egy PS-t és kitolom rajta az összes exkluzív címet.