- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toxy
aktív tag
válasz
viperabácsi #25395 üzenetére
nekem simán felmgy a beta driver win8 x64 -re
-
zserbox
őstag
válasz
nem próbaverziót jelent hanem hogy nincs whql aláírása, azaz tesztelés alatt, nem végleges.
felmész amd.com-ra és onnan töltsd le és úgy telepíts -
ZozzHUN
addikt
válasz
beta-t többször frissítik mint whql-t.
-
Trailblazer
veterán
válasz
A béta nem végleges verziót jelent.
-
viperabácsi
addikt
Kérdezném win 8x64 alá hogy tudok béta drivert telepíteni? Próbáltam frissíteni a 13.1 et ,de a rendszer hibát írt ki nem frissítette. Van értelme egyátalán a bétáknak?A béta próbaverziót jelent nem?
-
-
Size83
csendes tag
válasz
férfiállat #25387 üzenetére
Nem a dsub csatlakozó miatt van? Nekem is ezt csinálta, de amint lecseréltem a monitort egy dvi csatlakozósra nekem a csíkozás megszűnt.
-
maxxxboy
tag
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy nagyon fura dolog tortenik a ket 7870-es kartyakal. Ha elkezdek jatszani crysis 3-at, csak az egyik kartyat hasznalja, a masik pedig nyugodtan figyel 27 fokon. De ha a jatek elott elinditom a furmark-ot 2-3 percig akkor rendesen bepacsol. Driverbol a 13.3 beta3 van fent, szerintem valami koze lehet a zero-corenak.
Valakinek van valami otlete hogy mi a gond ? -
Romeo619
senior tag
válasz
BomiBoogie #25380 üzenetére
Hát most annyi pénz belevertem a gépbe mit vegyek még hozzá, hogy ne 30fpsem legyen
vegyek bele pluszba egy GTX-et? Még egy SSD-t? vagy én már nem tudom
de hiába kapcsolom ki akkor is marad 60-nál. Amúgy a monitorral nem lehet összefüggésben? Syncmaster S24b300
@zserbox oké
1 hónapos, de már kezdem bánni, hogy egy minimálbért adtam érte, a régi gtsem 90-100on pörgött az meg 14ért ment el.
Mi az a driver amit még frissítsek?
-
Romeo619
senior tag
-
syberia
veterán
válasz
csucsbicep #25370 üzenetére
Ez nem kétséges, de ahhoz képest hogy 6 magja van
és 125W tdp, nem nagy szám az FX-6200... -
Anaren91
senior tag
válasz
Romeo619 #25357 üzenetére
Haveromnak is volt ilyen gondja am hogy pl heroes 6 ba 9 fps e volt meg mittom én FC 3 ba 15... Saphire 7850 2 gigás aztn feltettünk neki valami drivert már nem emlékszem de akkor az volt a legújabb meg a windows frissítéseket és varázs ütésre 70 fps heroes 6 ba meg minden játék beállt normál fps re... próbálkozz másik driverekkel
-
Romeo619
senior tag
válasz
Size83 #25334 üzenetére
Hát ez a durva, hogy van egy 965BE-m meg egy 2 gigás 7870em és koszos 45-55 fpsem van na nem létezik...mi a rákot kell állítanom rajta -.- jelenleg ezek a beállítások vannak. Min kell változtatni, mert sztem a kártya 10% ha kivan használva hiszen ezen a szinten ment a GTS250em is ami ennél jóval de jóval *arabb...
-
Size83
csendes tag
válasz
Anaren91 #25349 üzenetére
Az i3 azt kell mondjam jóval gyengébb az FX nél. Nekem egy FX6100 van a 7850 alatt. Bf3 multiplayerben néztem 30% processzorhasználat mellett is 99% on teker a gpu. Kihajt az még két darab 7850/7870-et is ha kell. (Mondjuk azt már nem biztos hogy az alap 3300MHZ-en.)
Sokan alábecsülték az FX-eket, ami lehet hogy a korai szintetikus teszteknek meg benchmark miazmáknak köszönhető. De gyakorlatban igenis jól muzsikálnak. -
Anaren91
senior tag
válasz
férfiállat #25352 üzenetére
tedd fel a 13.2 beta 7 et nekem azzal megoldódott ez a probléma. Nekem a SGW 2 ben meg a LoL ban volt ilyen textúra villogás probléma de ezzel megoldódott.
-
férfiállat
tag
most ruháztam be 2-3 hete egy asus 7870-re és a problémám az, hogy bizonyos játékoknál (lol és gw2) villognak a textúrák de nem az egész hanem csak részletek a képen főleg ha egy helyben áll a karakter. tegnap frissitettem a driver-t de a hiba fent áll ötletek esetleg??
-
Anaren91
senior tag
-
Size83
csendes tag
Ha az i3-at nem terveznéd lecserélni akkor felesleges pénzkidobás lenne az erősebb vga-t megvásárolnod. De! Érdemes a 7850-et megvenned, ha már most tisztában vagy vele hogy ez a processzor csak ideiglenes. Nem lesz semmi baj ha addig cpu limites leszel. Égbekiáltó különbséget nem fogsz észrevenni a cpu igényes játékokban (GTA 4, Bf 3 multi), de amelyik vga-ra támaszkodik inkább az azért jobban fog futni az i3 mellett is a 7850-el.
-
Size83
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #25342 üzenetére
Ez rendben is lenne, csak ez embernek kicsit fájnak az ilyen Crysis 2 féle mesterségesen generált gépigények.
A konzolosok megússzák ezt egy középkategóriás vga árából.Természetesen kompromisszumokkal. Nekem mondjuk fizikailag fájt ps3-on crysis egyel játszani 17-30 fps-el.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
->Raizen<- #25338 üzenetére
Miért, a Titanon már csak alig szaggat....
Egyébként meg - sajnos, vagy nem - ez viszi előre a fejlődést. Egyébként miért is vennénk másfél évente új, drága VGA-t? -
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #25338 üzenetére
Az a vicc, hogy FXAA mellett csinálnak mérést.
Meg megint ott vagyunk, mint a Crysis 3-nál, hogy nem közlik a grafikai beállításokat, csak odabökik hogy FXAA. Lutri. -
Sziasztok!
i3-2100 mellé egy 7850 "sok"?
mobal,
-
->Raizen<-
veterán
Egy vicc az új bioshock optimalizálása!Az AMD új bilateral filter HDAO-ja nagyon terhel!
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Az miért van, hogy egy COD Waw-ban csak ilyen 50-55 fpsem van
azt hittem simán lesz több mint 100
-
GergoHD
tag
válasz
syberia #25329 üzenetére
52-3 C-felett elkezdtek süvölteni xD ilyne 4400RPM-en és semmivel nem tudtad megállítani és most csinálam egy átalakítót amivel alaplapba kötöttem őket bár így csak fix sebességel tud menni de olyan 60-65C-ig elengedem szerintem. Inkább legyen melegebb mint hangos
Csak az az egyetlen probléma hogy a speedfan kicsikét bugos ezzel a ventivel mert 22%-on még 1400RPM-el pörög ami kicsit már hallható 20%-on meg 300RPM-el ami meg szart se hűt viszont halk. Ugyhogy ha veleki tud valami jobb ventivezérlőt az írjon légyszi (privibe is jöhet). -
GergoHD
tag
Nah emberek kész
megoldottam az msi ventibaját
igaz hogy suttyó kicsit de legalább működik.
-
V.Dave
senior tag
én ezt a hasznos kis gagyit használom már régóta ha azt akarom hogy ne menjem feleslegesen a monitor csak rákattintok és leállnak a ventik is. Vagy régebben amikor csak 200kb-al töltöttem és éjszaka ment a gép olyankor ezzel kapcsoltam ki a kártyán a ventiket és így csendesebb lett a gép
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
-
Algotis
addikt
Na, sikerült, megtaláltam.
Nálam ha beállítom, hogy kapcsoljon ki 1 perc után, ki is kapcsol, és a ventik is leállnak.
Azonban egy fél perc után pár másodpercig elkezd pörögni, nem maxon, csak egy kicsit, majd megint leáll egy ideig. Ez normális? Amúgy az ötlet jó, halkabb olykor a gép! -
halfme
csendes tag
válasz
csucsbicep #25306 üzenetére
Akkor marad egy 7770 vagy cserélem a procim
gyuszaa:
multiban általában cod2 és a cod4mw amivel játszom -
brd
nagyúr
válasz
Pista0001 #25301 üzenetére
Van, akinek a ZeroCore jól működik, bármilyen kártyán?
Nekem már az is kinyírja, ha egy ablak nincs lecsukva a tálcára.
Úgy tűnik, ATI/AMD-ék nincsenek a helyzet magaslatán, software téren, továbbra sem. Szokta még zavarni valamelyik tuningprogram is (MSI AB pl.), vagy még olyat is láttam, hogy a FRAPS(!) futása nem engedte aludni menni (persze semmi olyan nem futott, ahol a FRAPS-nak amúgy dolga lett volna).
-
halfme
csendes tag
válasz
csucsbicep #25303 üzenetére
Köszi esetleg, egy 7850-et mellé rakhatnék?
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Egy Sapphire 7870 2GB OC Dual-X hűtős karim van. Ami felettébb fura, hogy úgy tűnik hogy a ZeroCore Power nem működik. Úgy tudom hogy ha a monitor aludni megy akkor le kéne állnia a ventiknek, de én ilyet még nem tapasztaltam. Ez a nem referencia hűtés miatt lenne csak? Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spotify
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest