Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Egy Sapphire 7870 GHz ed. garanciával mennyit érhet? Mi a reális ár?
-
Skimaster
senior tag
válasz
F e Z o #54181 üzenetére
Akkor hagyjuk a procit, szóval mire érdemes váltani a kártyáról, ami van most?
Majd a proci is le lesz cserélve, ha kell,egy erősebbre...az Intel vs Amd hagyjuk,igen mindenki tudja,hogy jobb a kék, de nekem akkor is Amd lesz,és nem azért, mert nem tudom megvenni az Intelt....
-
Skimaster
senior tag
válasz
Steve198310 #54178 üzenetére
Ok,engem az fps nem érdekl,egy játék sem röccen meg......platformot nem váltanék,és csak fhd-ben és a fölött azt mondják a tesztelők jó kártya kell és nem proci....akkor ez most hogy van?
-
Skimaster
senior tag
Mire érdemes manapság cserélni a Sapphire 7870 Ghz editiont,amit használok?
-
Skimaster
senior tag
válasz
->Raizen<- #24537 üzenetére
És közben hány % a GPU kihasználtság?
-
Skimaster
senior tag
válasz
banderasz77 #24301 üzenetére
Nekem ilyen van,és hibátlanul megy....de ha garisat veszel,mint az enyém,akkor cserélik,ha bs előjön.Halk,szépen dolgozik,én alapon használom és elég!
-
Skimaster
senior tag
válasz
papírzacsi #23518 üzenetére
Nekem a dualx azokat a hőfokokat produkálja,ami a francia oldal tesztjében van.Dead space 3 alatt 70 fok körül van,inkább felette.....
-
Skimaster
senior tag
válasz
#69578240 #23047 üzenetére
Nekem ilyen procim van,csak alapon 3.4-en használom,most nyomtam max. beállításokkal a Hitmant,most a dead space 3-t,max garfikán (fullHD persze),teljesen hibátlanul viszi ezeket a játékokat.A BE pricikat lehet húzni is,léggel a 965-t kb. 4 Ghz-ig,tehát van még benne tartalék.A kártya játék alatt 99%-on a proci 50% körül dolgozik,legalábbis a képernyőre kitehető mérőprogramok szerint!A 965 ára most kb 22-24 ezer!Szerintem erős ,jó proci,én ajánlom,de ha van zséd és előrébb gondolkozol, akkor fx 8320 legalább.....azzal elleszel egy darabig....Nem vagyok Inteles,szerintem nem éri meg az a többlet összeg,ha főként játékra használod!
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nekem most fog jönni hétfőn a 7870,hogy milyen még nem tudom.Ahogy látom erősen esélyes ez a bs történet.Csak a sapphire kártyákon fordult elő?A 450-s tápom elég neki?Remélem igen,ha a 6950-hez elég volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest