Új hozzászólás Aktív témák
-
sunesz94
csendes tag
válasz
csucsbicep #200 üzenetére
Ha valaki tudja miért van kérem segítsen! :Szét kellet szednem a gépemet addig semmi baja nem volt, viszont miután össze tettem nem ad képet és a videókártyám iszonyatosan kreppeg ha állítva van a gépház. Ha valaki tudja miért csinálja?
-
looser
addikt
válasz
csucsbicep #49694 üzenetére
Van rajta egy plusz 12cm-es házventi. 4850 (2008?) óta teljesít szolgálatot 8 Zalman rézbordával :-)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
csucsbicep #49529 üzenetére
Nem véletlenül erre a kettőre böktem. Előző kártya vásárlásakor is ez a két versenyző volt, akkor vapor-x győzött és nagyon elégedett vagyok a hűtéssel/zajszinttel. Igen, azt is néztem, hogy Asus-ra 1évvel több gari van.
Valószínűleg mindkettő elég jó. Többi kártya, gyári hűtések akkor felejtősek hozzájuk képest ugye? Pár ezer pluszt mindenképpen rászánom, hogy kussban legyen.
-
Gstyler
senior tag
válasz
csucsbicep #49393 üzenetére
Itt a 14.6 . Vki próbálta már esetleg? WD-nél megszűnteti a vezetés közbeni akadást?
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #49389 üzenetére
Alul? Hol? Éppen az a bajom, hogy túl sok feszt ad mindennek. Még a tuning is gyári fesz alatt fut. Az új AB viszont rendesen dolgozik, profilozni sem kellett. Azért GPU-Tweaket még megnézem, bár nem tudom, az általad említett (és részemről nem talált) beállítással felismerné-e a GPU-feszt. Egyébként PrecisionX is rosszul ismerte fel, nem is tudta kezelni.
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #49362 üzenetére
Olyan nekem nincs.
De sztem az overclock. Semmiféle feszt nem tudok állítani, és GPU helyett a VDDC-t jelzi ki (0.950V).
- = Zk = -: NFS fut, csak feltelepíteni nem lehet valamelyik hotfix óta. D2-höz olvastam, hogy GFWLive frissítés kell, de azért nem teszem vissza W7-et, hogy megtudjam, aztán telepítsek újra minden alkalmazást.
Most már úgyis jön a W9, aztán állítólag félévente új win... (lényegében egy használható win sem lesz).
ALONSO11: Olvass vissza, Fernando, ne csak a gázt nyomd.
-
motown5l
senior tag
válasz
csucsbicep #49322 üzenetére
Köszi szépen a segitséget
-
zodo
nagyúr
válasz
csucsbicep #49285 üzenetére
Igen.
Elsőként nem tudom melyik driver volt ami még 300/150 -el kezelte a terheletlen órajeleket.
Később felkerült a 13.12 aztán a 14.4 (gondolván hogy jobb lesz) és nemrég tettem vissza a 13.12 -
r00r1
aktív tag
válasz
csucsbicep #49244 üzenetére
No: újrapasztáztam, már csak 68 fok, 42% venti mellett....valami még mindig nem stimmel, de nem érdekel, úgyis fülessel játszom.
Köszi a tippeket!!! -
r00r1
aktív tag
válasz
csucsbicep #49232 üzenetére
Korábban 65-nel megallt.a szerviz utan 72...most 73 viszont megorulok, olyan zajos...
Ahogy leszedtem a hutot,szabalyosan porzott a paszta annyira ki volt szaradva. de gyanakszom,h a pasztazast szurtam el...megprobalom csak rizsszem mennyiseget ratolni... -
joysefke
veterán
válasz
csucsbicep #49218 üzenetére
Tudsz mondani egy példát? Mi használhatatlan mivel?
Nekem még 13.12 WHQL-van, de addig nem frissítem, amig nem játszom egy újabb játékkal (Dead Space 3 a következő esélyes, annak márpedig tuti nem kell a legújabb)J.
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #49181 üzenetére
És még mennyi minden mástól is függ...
-
Over567
aktív tag
válasz
csucsbicep #49178 üzenetére
Uhh megpróbálom megtalálni, azért kösz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
csucsbicep #49091 üzenetére
A 7870 is ugyanolyan erős min a 270X ha azonos órajelen van.
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48922 üzenetére
Ennyivel nem önmagában lassítja a 14.4.
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48879 üzenetére
Ennyit a sebességtesztről.
Az újakkal meg majd a régiek nem mennek. KotOR, Republic Commando, XIII? És még van pár. nV-nál alig akadt komp. prob. új meghajtók és régi játékok között. Bár igaz, sebességet akartál tesztelni, nem bugokat. -
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48870 üzenetére
Majd az AMD eldönti, melyik sikerül.
Javaslom egyébként a finomított (felülvezérelt, felmaxolt) beállításokat többet mondanak, mint a userek 90%-ának "leoptimalizált" default sz.rságok (játékokban, benchmarkokban és driverben is). Érdekes dolgok derülhetnek ki.Ha időd engedi, azt is kipróbálhatod, mi a különbség a driverek frissítése (akár uninst/inst, amikor adatok maradnak a rendszerben), illetve a totálpucolás (uninstall utility, regtisztítás)/retelepítés között. Előbbi esetben én mindig azt tapasztaltam, hogy egyre lassabbá válik a megjelenítés, néhány driver után már szignifikáns különbséggel a szűz telepítés javára.
JamesHun: Catalyst uninstall utility, és utána a registry-t nem árt még átnézni.
- = Zk = -: Azzal azért ott marad pár dolog. Kuksizd meg driver sweeperrel.
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48813 üzenetére
Jó, hogy nem béta!
Jó, hogy már végigjátszottam bétával. Nálam a Mantle artifactel folyamatosan 14.3b óta, bár lehet, hogy csak tuning miatt. DX-ben no problemo, és régebbi meghajtóval Mantle is OK. A lényeg, hogy "fejlesztenek".
hackeeeee: Csak félsz, hogy úgy maradnál.
CF alá FX is kevés lehet, persze, tuning kérdése, meg hogy bírja-e a lap. Az áramszámlára viszont bőven kifizeted az Intel proci árát.
És a teljesítményt tekintve mindig az Intel lesz a nyerő, mert direkt így árazzák. 6800K-ról váltottam 4670-re, bőven gyorsabb, mint amennyivel drágább.
Grave444: Most raktam össze A10-7850K konfigot. 17k-s lapban 4.5GHz, szóval AMD-nél sem kell feltétlenül a legdrágább megoldásban gondolkodni. CF-hez persze nem ez a nyerő, oda is elég viszont azért egy 30k-s lap.
A legnagyobb gáz a CF-ös AMD lapokkal az, hogy a legjobb ilyen is csak 8+8 sávot kínál, ami 270X-nél már kb. 4-5% teljesítményvesztést jelent még 100% kihajtásnál is 16x2 sávhoz képest.
kona005: Az, hogy BF hogy kezeli a hálózati módokat, nem feltétlenül számít olyanoknak, akik nem játszanak vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #48813 üzenetére
Akkor nem egyedi eset, oké. Nekem Diablo 3 alatt voltak villogó textúrák.
No, asszem végetvetek a procilimitnek, FX8320 megrendelve.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #48804 üzenetére
függő :v
(Y) -
bandi0000
nagyúr
válasz
csucsbicep #48721 üzenetére
Gondoltam én is, mostani sapphire kicsit zavar, meg Asus párti vagyok szóval csere lesz
-
Grave_444
nagyúr
válasz
csucsbicep #48711 üzenetére
Azzal ami épp fent van.
Nekem a viszonyítási alap még novemberi kép, valószínű októberi driver volt fent.
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #48708 üzenetére
Hát az más
Akkor sima ügy -
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #48705 üzenetére
2 elég szar autoshoz de FPS hez is. Célzás miatt elég szar volt. A 3 az már jobb sokkal mert a középsőn tudsz célozni. Autoshoz is inkább 3. Én is csak próbálgattam
De 2 az elég szar
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #48702 üzenetére
7850 igen 2db fhd monitor
az újat még nem
Bár az új széria ebben külömbözik a HD szériától mindegyik tudja DP nélkül a 3 monitort -
válasz
csucsbicep #47928 üzenetére
Rohadjanak meg.
mindegy azert a 1,1 is jobb mint a gyari. Nem hiszem h mokolni fogom a biost mert ezen nincs dual szoval ha vmi nem sikerul akkor megnezhetem magam. Most majd jon a ram.
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #47877 üzenetére
Nem is jó. Instabil mint a barom és nagyon sok a kompatibilitási probléma főleg VGA Driverek terén vannak összeomlások rengeteg. Én is megelégeltem a dolgot leszarom a WIN 8(1) et mert egy fos. Sokan a néhai Vistát is szidták de ott a sok gyökér a PIII ra meg e kezdetleges PIV re dobálták fel a 478-as sorozatból feltette kemény 512MB ram mellé.
Nekem volt FULL Vista kompatibilis Lenovo asztali gépem. És mondhatom igen jól ment a Vista rajt semmiféle szarkodás fagyás vagy akármi. Tip-toppul szakított. Még az E4400 + 3GB DDR2 800Mhz meg egy 9500GT majd kapott egy E8400 meg egy Sapphire HD4850 majd HD4890 majd egy HD6870 karit is
A 7 mindenek felett -
juve600
nagyúr
válasz
csucsbicep #47873 üzenetére
classic shell progi+ kivettem hogy kérje induláskor a jelszót
igy egyből az asztalt látom,nem a csempéket...........
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #47806 üzenetére
Amúgy is sok a kompatibilitási probléma a retek WIN8(1) al(el)
Maradjon a megszokott Win7 nél az már kiforrt
-
csabi0805
senior tag
válasz
csucsbicep #47762 üzenetére
Megnézem másik driverrel is,ti melyiket használjátok?
Én a legújabbat tettem fel. -
csabi0805
senior tag
válasz
csucsbicep #47760 üzenetére
De a gyári órajelen üzemel.
Nem nyúltam hozzá.
Dirt3-al megy rendesen.
Most felrakom a Battlefield 4-et.
Ez mitől van? -
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #47719 üzenetére
Az enyémek sem, csak 3 hét és 3 hónap közti intervallumban egyszerűen meghalt a motorjuk. Lehet persze, hogy ez a szolgáltatás a Glaciatorhoz járt (nem csak én jártam így vele), de attól még nem bízom benne.
EnterR: Nem igazán lassabb a 7870XT (van olyan, teszteltem), ráadásul nem is bugzik vele a driver.
littleNorbi: Aut. kezelnie kéne (ASUS driver?), ill. ASUS-nak saját szoftvere is van erre, a laptop támogatási oldalán kell lennie. (Eddig én legalábbis minden ASUS laptophoz találtam ott.)
-
marquuard
veterán
válasz
csucsbicep #47731 üzenetére
Kíváncsi vagyok a VRM hőmérsékletre, hogy hol áll meg.
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #47716 üzenetére
Sajna még mindig olyan ventik vannak rajtuk, mint akkor.
Nem kockáztatok, és még mindig zajosak.
xx50-es karikat mindig könnyebb volt tuningolni, mert azok a xx70-esek visszafogott változatai. 3850-ekből még 3870-et is lehetett csinálni egy 3870 bios ráflashelésével.nV-ból viszont a csúcskártyákat is lehet húzni, ez tény, legfeljebb Titán kivétel a power limit miatt.
-
noby
aktív tag
válasz
csucsbicep #47700 üzenetére
mert jelenleg az van ócson
sapphirt meg nem akarok.
-
nomad138
tag
válasz
csucsbicep #47677 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #47672 üzenetére
Azért nem is egy erőmű. Nekem már hd6850 mellett is volt olyan játék ahol CPU limitem volt 4Ghz-re húzott fx6100 -al a harmatgyenge egy magos teljesítménye miatt. BF meg egy olyan játék, hogy bármilyen CPU -t raksz alá képes megfektetni egy 64 fős multi mérkőzés mozgalmasabb időszakaiban.
-
nomad138
tag
válasz
csucsbicep #47663 üzenetére
Az összeset. 13.10, 13.12, 14.2, 14.3, annyi elég volt. 2x Win 7 reinstall, millió driver reinstall ezer féle-fajta program. Akik felkarolták a problémámat ők CPU limit-re gyanakodnak. Én úgy gondolom hogy egy kicsit gyengébb GTX 760 jól működne vele. Vagy érdemesebb AMD-t venni a Mantle miatt? MIt gondolsz?
Köszi Nanus. Akkor megnyugodtam. A VGA meg csak simán nem tudom milyen.... Az IBT stabil volt nem kék halálozott a processzor szóval az órajel emelés sikeres volt szerintem. Memória teszt majdnem 2 óra 0 hibával. Tanácstalan vagyok.
-
nomad138
tag
válasz
csucsbicep #47659 üzenetére
Ezzel csak az a bajom hogy a BF4 még mindig laggol.
A Mafia 2 csak néha akkor is csak pillanatra a Far Cry 3 meg Ultra 2xMSAA szintén mint a Mafia 2 ritkán akkor is csak pillanatokig. De ezt mind letojom a fő a BF4 amíg az laggol addig ha kell eladom a kártyát is. Aztán veszek egy GTX 760-at. Ha azzal is csinálja a laggokat akkor sem vesztettem túl sokat a teljesítményen.
-
nomad138
tag
válasz
csucsbicep #47532 üzenetére
sajnos nincs másik erre alkalmas gépház itthon mert akkora hogy nekem is új házat kellett vennem hozzá.
-
BoneDragon
veterán
válasz
csucsbicep #46654 üzenetére
Kicsit túloztam, megnéztem iponon és csak 6 ezer ft a különbség.
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #46499 üzenetére
esetleg valami game teszt? de felesleges a tuning a 4-5 fps miatt 1200felett járatni. vaporé alap 1263mV. igy esetleg lehet benn kráft
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #46499 üzenetére
Döntsön a nép
-
csababarca
őstag
válasz
csucsbicep #45251 üzenetére
Értem.
És ehhez le kell tölteni valami plusz drivert? vagy ezt a játékokon belül kell kapcsolni? (bf4) -
hellboy0415
aktív tag
válasz
csucsbicep #45007 üzenetére
Csak azért kérdezem mert max 75 fps annál többet sehogy sem tudok kihozni. C3 BF4 meg ilyen játékok. vagy ez elfogadható?
-
hgy1967
csendes tag
válasz
csucsbicep #1 üzenetére
Sziasztok.
Ma lesz egy r9 270x adus dc2 top vga-m. Érdeklődnék mennyire lesz elég eu a játékokhoz mostanában?Egy i5 2500k val lenne.
A játékokat full hd ba szeretném. Max beállitásokat birni fogja, persze egy kis aa val?
Előre is köszönöm.
-
asus1
aktív tag
válasz
csucsbicep #44540 üzenetére
I7 2600K, 8gb 1600mhz ram es akkor ugye a 270x 1440x900, de par nap es fullHD
-
crogenrs
tag
válasz
csucsbicep #1 üzenetére
tisztelet. beujitottam egy r9 270x hawkot
nos procim nem hajtja ki szal berakok mellé egy fx-et
az a kérdésem hogy egy minőségi 560-as táp elbirja még azt vajon?
8320 megy majd mellé. a mostani egy x3 455 (eladó) -
Bati0501
őstag
válasz
csucsbicep #35891 üzenetére
Innováció rulez...
-
DEV_NULL
őstag
válasz
csucsbicep #35815 üzenetére
A beta drivereket én mindig kihagyom, azért köszi az infót!
-
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #32246 üzenetére
1250-et bír max.
-
zserbox
őstag
válasz
csucsbicep #32241 üzenetére
de, de mivel vizsgára tanulok így nem sokat megy 1200-on, meg 3D-s órajelen se nagyon majd utána fog, de arra meg ott a hangszigetelt ház + légkondi ha meg mégis hangoskodna akkor 1100MHz 1.075V-on és akkor aztán biztos nem hangoskodik.
-
Erdei88
veterán
válasz
csucsbicep #32154 üzenetére
Én FullHD-ban játszok, élsimítással, lehetőleg minél magasabb beállításon. Ott szerintem ez a különbség, még kisebb, agy nincs is. De aki FulHD alatt használja, annak jobban megéri a 3570K, ezt egy percig sem vitatom ezek után.
-
V.Dave
senior tag
válasz
csucsbicep #32154 üzenetére
igen az hogy a 2600k erősebb néhány százalékkal
-
Erdei88
veterán
válasz
csucsbicep #32131 üzenetére
Egy, amit találtam, gyorsan. Itt nem Titeket erősítenek meg
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #31118 üzenetére
nekem volt 7850 7870 7870cf es ket fele 7870xt
teszteket nem nagyon csinaltam, jatszok inkabb
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #31118 üzenetére
(Y)
Merci.... -
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #30978 üzenetére
Nyilván persze még az sem. A szilicium chipek optimális hőfok tartománya 71 fok körül van. A vrm ne járjon tartósan a lekapcsolási határon az fontos.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #30695 üzenetére
Ezek a dolgok szerintem egyre jobban el fognak szaporodni majd a nextgen játékoknál le kell mondanunk jó pár plusz effektusról élethűbb fizikáról. Ezzel is rá akarják venni a népet hogy konzolt vegyen.
-
SVLaller
senior tag
válasz
csucsbicep #30352 üzenetére
ja értem a hátsó rendszerventiről van szó. azt pont most tettem át alulra próbaképpen, így 2db 12cm-es venti tolja be a friss levegőt alulról és elölről és a 2 radiátoron lévő szívja ki felül a radiátorokon keresztül. Így összesen 4db 12cm-es venti dolgozik mindegyik 1000RPM-en. Így remélem jó lesz a ház szellőzése, főleg, hogy a 2 legnagyobb hőforrás egyből a házon kívül adja le a hőt a radiátorokon keresztül.
-
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #30348 üzenetére
Nem tudom, 13.4 WHQL van fent.
-
aelod
veterán
válasz
csucsbicep #30043 üzenetére
akkor ez egyetemes probléma? azt hittem nekem van vmi gebasz, előző karim 6850 volt és ram hibás...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #30027 üzenetére
Meg az SSAA. De az baromira és megeszi a gépeket.
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #29557 üzenetére
Amit
leszedtemvan benne Ranger Mod de b@ssza meg nyagyonszar. A játék fasza lenne ha normálisan menne. Ha kint vagyok terepen nincs gond. De ha bent itt ott akkor katasztrófa. Állogathatok ide oda akármit ugyanugy 15FPS marad. A helyzet az hogy megvárom mire ad valamit az AMD mellé.
Az élmény nagyon fasza amugy. Annó még a Metro2033 at egy Nv9500gt vel kezdtem játszani és a kis csetvadék jobban teljesített vele mint a vapor-x HD4850. Kicsit volt meglepi
Az egyik kedvencem a Metro2033. -
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #29557 üzenetére
Ranger mód kell neked. Majd én úgy is kiviszem a játékot. Ha 100% gyorsulást megkapom amd jóvoltából meg hibajavításokat.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #29554 üzenetére
Nekem átjön a hangulat. És easy-n tényleg könnyű. Legalább ha fejbelövöm az ellent fekszik egyből...
-
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #29554 üzenetére
Én is így vagyok vele valahogy a 2033 jobban megfogott mint ez.
Ráadásul nem érzem szebbnek, inkább még rondább lett. -
gyuszaa
őstag
válasz
csucsbicep #29128 üzenetére
Elég zafír.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #29128 üzenetére
Jól néz ki!
(#29131) asdxv
Arról van itt szó hogy általánosítasz és "gagyibájtozol".Többek között ezért bújt ki a szög a zsákból. Nem csak ezt a fórumot olvasom hanem a külföldieket is. Korábbi modellekkel is volt tapasztalatom ennél a márkánál tették szépen a dolgukat hiba nélkül. Nincs tele a net hibás giga 7870 karikkal hiába is kerestem/keresem. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #29111 üzenetére
Mármint a kártya, nem a gari.
-
zserbox
őstag
válasz
csucsbicep #29053 üzenetére
ennek szerény véleményem szerint semmi értelme csak érdekesség képen linkeltem
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #28797 üzenetére
1,167 szokott még előfordulni asszem, de 95% az esélye, hogy 1,219
-
válasz
csucsbicep #28535 üzenetére
Nekem a 13.4 csak összekutyult mindent, Win re-installal tudtam csak visszarakni a 13.1et :-/
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #28535 üzenetére
Sima 7870 vs Tahiti LE vita, a többi a szokásos volt (melyik kártyát vegyem? kérdések, benchmark eredmények, stb)
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #27757 üzenetére
Nekem világ életemben Asrock lapom volt így még nem jártam. Most I Asrockom van B75Pro3-M
Sapphire HD7850 OC Dual-X és szakít rendesen a kis i5 2400 alDe lehet hogy nem ízlik neki a PCI-E 3.0
Vagy neki vagy a procinak.
Azt mondja 5 csipogás van ami igazából AMI biosnál processzor gondot jelez. Lehet a proci nem tudja kezelni a kártyát.
Csak egy tipp. A kártya jó lesz valószínű. -
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #27615 üzenetére
Inkább Chrome mint az FF+IE kombó.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #27602 üzenetére
Én is főleg kíváncsiságból próbálom meg és ha normálisan működik majd úgy, meg többet is visz, akkor úgy hagyom. Időm az sajnos nekem sincs, de majd este, ha hazaérek a melóból, vagy holnap megpróbálom. Baj véglis nem lehet, mert előtte lementem a mostani biosomat, aztán ha szarul működik, akkor 1 perc alatt visszarakom.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #27600 üzenetére
Én sem 1,3V-ot akarok adni, hanem mondjuk 1,26V-ot. Az még simán egészséges és mehet neki egy kicsivel több tuning is.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #27598 üzenetére
Konkrétan próbáltad, hogy működik-e, vagy csak láttad hogy V1-eshez van, ezért nem raktad fel? A 7950-nel is rengeteg működött, ami nem is ahhoz volt.
Itt sok van, ami közül lehet válogatni: [link]
Meg ha jól tudom az XFX-ek között is van olyan, ami 1,3V-ig engedi, lehet, hogy annak a biosával is működne.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #27596 üzenetére
A tiédre akkor más verziójú került, te is feltehetnéd azt a biost, amit engedi.
-
HSM
félisten
válasz
csucsbicep #27302 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy az I-betűs bolt csak kisker, ráadásul nem raktáras fajta, ők azt küldik neked, amit nekik küld a nagyker/forgalmazó. Sajnos itthon sok márka nagykere, forgalmazója, khm, nem éppen korrekt gari terén, és ezzel a kisker (I betűs bolt) se nagyon tud mit kezdeni.
Sajnos ezt tapasztalatból írom.
Azt pedig nem várhatod, hogy az inkorrekt nagyker miatt az (I betűs bolt) nyelje be a karidon a kárt, és vegyen neked újat, és szívjon a használt kártya értékesítésével. Szar helyzet, mert a vásárló meg csak az I-betűs boltot cseszegetheti, de csak azért mondom, nem tartom valószínűnek, hogy ők a leginkább sárosak ebben a dologban.
Velem eddig mindig maximálisan korrektek voltak, amennyire tőlük telhető volt (leszámítva, hogy nálam is a nagykeres dolog ismét befigyelt, de az nem az ő saruk volt) pedig volt velük garis rendezésem nem is egy.[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
csucsbicep #27302 üzenetére
Nekem is volt már velük ilyen jellegű problémám. Sajnos.
-
Looserke
őstag
válasz
csucsbicep #27283 üzenetére
egyébként tévedtem, mert ezt a típust küldték
[SAPPHIRE 11200-01-20G HD7850 2GB GDDR5 OC ]
de a 2 monitor kimenet hiánya akkor is baj
-
Looserke
őstag
válasz
csucsbicep #27279 üzenetére
Hogy rohadnának meg!
Megjött a futár és a garanciába 1 hónappal ezelőtt leadott
[SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC ]
helyett ezt kaptam vissza cserekártyának:
SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB
ami nekem k*rvára nem felel meg mivel használnám a 2 monitor kimenetet, meg amúgy se küldjenek nekem sima 7850et OCs BIOSal (gondolom rátolták, hogy az OCs órajeleken menjen) ha én nem azt vettem meg anno!
Ha nem cserélik normálisan a fogyasztóvédelemnek megy a következő levél!
-
Edy92
tag
válasz
csucsbicep #27259 üzenetére
Pont haszontalan dolgokat dob ki..
-
Edy92
tag
válasz
csucsbicep #27162 üzenetére
Power temperature-t meddig szabad hagyni melegedni? Mert a gpu temperature oké h 70 kb.
-
Bálint85
senior tag
válasz
csucsbicep #27143 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #27005 üzenetére
Pl F1 2012 ben cpu limitem van, jóformán a maxos AA se lassít semmin azon a játékon de 100+ fps megvan
Bár itt már inkább a játék hiábja lehet, mert 4400 vs 4800Mhz között sincs eltérés.
Team Fortres 2 ben meg csak az első gpu dolgozik, bár így is kiakad 300FPS -re 8xAA valAmúgy nekem abszolút nincs problémám a CF -el az FC3 kivételével. Az összes játék amire én használom tökéletesen megy és nálam a BF3 is jóval gyorsabb mint 1 kártyával. Hitman, Dirt showdown is jól használja a kártyákat 90+% on. Tombraider is kihasználja mind a két kártyát, SC2, WoW is, bár SC2 ben CPU limites 3vs3 4vs4 ben már.
-
netguru10
aktív tag
válasz
csucsbicep #26997 üzenetére
Értem.
Köszönöm az infókat! -
netguru10
aktív tag
válasz
csucsbicep #26992 üzenetére
Értem.
De kb mégis meddig kellene? 1250-1300Mhz-ig? vagy kevesebb is elég lenne? -
netguru10
aktív tag
válasz
csucsbicep #26986 üzenetére
Tételezzük fel,hogy egy "jól húzható" példányt fogok ki,akkor kb meddig kellene húznom hozzá?
-
netguru10
aktív tag
válasz
csucsbicep #26984 üzenetére
Valahogy selytettem!
És ki tudok belőle csalni egy 7950-hez közeli teljesítményt? -
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #26981 üzenetére
Elég most nekem 1 db 7850, csak kíváncsiságból építettem CF-et, az egyik kártyát eladom. De ez kezd meggyőzni, hogy a későbbiekben inkább 7950 legyen majd 7850 CF helyett.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #26979 üzenetére
Már tapasztalom...
-
Hurkaleves
őstag
válasz
csucsbicep #26925 üzenetére
igen, csak most találtam nagyon kedvező áron 1gb 7850-et (40k újonnan) és ha nem feltétlen van szükség a 2gb-ra akkor ezt venném... időtállóság.. hát ha úgy érzem, hogy kevés akkor cserélek, de ha jelen esetben kiszolgál akkor inkább maradnék az 1gb verziónál.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #26922 üzenetére
Nem hiszem. Teszteltem mindkettőt, mielőtt összekötöttem őket. Most megpróbálom azt, hogy megcserélem őket. A CF híd nem lehet hibás?
-
Anaren91
senior tag
válasz
csucsbicep #26737 üzenetére
+1 a Powercolornak nekem is olyan van
(#26748) t.imi: Hát én a 7850 et venném a helyedben. Jobb a tuning potenciálja plusz eddig az összes nvidia kártyámmal megszívtam szal azóta csak amd t veszek.
(#26747) kovsol Én csináltam az enyémen 2 profilt a hűtőnek 1 normált meg 1 "asszony fázik" profilt
Normálom 19% on teker alapon aztán max 50 ig engedem és így is 65 ig megy fel crysis 3 alatt, terhelés nélkül meg 30. A másikba kicsit agresszívabb a hűtés mert amikor bnőm belövi a hősugárzót és ebbe a kis lyukba ahol a gép van van vagy 30 fok akkor igen csak izzad a kártya de akkor se megy fel 70 fölé. -
embe
nagyúr
válasz
csucsbicep #26737 üzenetére
Ok. Jegyzem a tanácsokat...
A Brocken II-vel mi újság?
Szerk
De azt akartál venni nem? Vagy rosszul emlékszem?
-
válasz
csucsbicep #26703 üzenetére
Számolni! Olyasmi programról lenne szó, mint azok az UFO keresős idiótaságok (Seti stb) csak más.
Mert ha nagyon korlátoz, akkor inkább 1 db 7970et veszek, azt annak benyomok egy 1150es órajelet és akkor kb majdnem ugyanott vagyok.
-
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #26708 üzenetére
Egyébként mi az, hogy ref kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged