- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
AAntii #22699 üzenetére
Hát, már egy textilüzemben is 6 jegyű azonosító volt minden anyagtekercsen, ahol dolgoztam, vissza tudták keresni, pl melyik nap milyen számú tekercsekből csináltak az Audinak, és melyiken más márkának belső kárpit elemeket, stb. Gyanítom, ez informatikai vállalatnál még szigorúbban megy (vagy kellene, hogy menjen). A lényeg, hogy itt is mindig tudták, mi hol és hová került. Valóban átgondoltabb lett volna a visszahívás, és talán nem is lenne ez a félelem a zafírtól.
-
AAntii
őstag
Számomra azért elgondolkodtató, hogyha elismer a gyártó egy hibát, legyen ez visszavezethető akármelyik beszállítója trehányságára vagy az olcsójános alkatrészbeszerzésre, akkor miért nem hívják vissza az összes érintett darabot. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy óriási gyár nem tartja nyilván, hogy melyik hónapban vagy termelési napon használta a rossz alkatrészt, ha pedig nyilvántartja, akkor miért arra játszik, hogyha az embereknek csak a tíz százaléka nem viszi vissza a rossz kártyát, akkor már annyival is kisebb a veszteség. A Toyota annak idején be tudta nyelni, hogy másfél millió darabot(!) visszahívtak, szerintem így kellett volna vagy kellene cselekednie a Sapphirenak is.
-
Arkennys
addikt
válasz
borkarico #22696 üzenetére
Hát az lett. Ez előtt a mizéria előtt még ajánlottam/vettem volna én is. Mostanra oda jutott, hogy nem mernék. Asust amúgy is bírtam mindig, mint márkát, de a gigabyte-al sincs bajom. Nagyon visszaüt ez nekik, ha spórolás, és nem valami keveredés okán lettek ilyenek ezek a BS-es kártyák, akkor megnézhetik majd magukat, mi lesz a nyereség/veszteség mutatójuk így.
-
Erős túlzás?
Hát hányszor láttam azt hogy kiírta valaki hogy már a 3. kártyát kapja (újat) gariba, amit cseréltek neki és inkább eladja és soha többé nem akar sephájőrt látni
-
borkarico
aktív tag
válasz
and1ao #22695 üzenetére
Nem kell mindjárt begyulladni
akkor olvasd el ezt: [link]
"Also be aware that SAPPHIRE has just made the following statement that is ONLY about the HD 7870, not any other series."
és láthatod hogy hivatalosan csak a 7870nél ismerte el.
(#22694) Arkennys: a Sapphire sajna zsákba macska lett 7850/7870 terén, most ha vennék akkor Asus-t vennék, abból is V2-őt. Nagyon sokan dicsérik.
-
and1ao
őstag
válasz
borkarico #22693 üzenetére
Hangnemen lehetne változtani nem vagyok a barátod!
Nekem is BS-elt a kártyát és gyártóval gariztattam majdnem 1 hónapot vártam új karira és zsír ujjat kaptam eddig nincs baja meglátjuk lesz-e neki. (Szartam a nagyker fejére magyarán)
És a community elég baráti volt egyébként
Nem ismerte el? Régesrég elismerték a hibát és azt is hogy tudnak róla
-
borkarico
aktív tag
válasz
and1ao #22692 üzenetére
ezt nagyon rosszul tudod barátom....
én 2 hete vettem pontosan ezt: [link]
és ugyan olyan szar volt mint az előtte lévők, 2 hét alatt kb. 5-6x kaptam BS-t!!
szerk: ja és igen, a jelenség fent áll a 7850-nél is, több user is jelezte itt is, és külföldi fórumokon is, csak a Sapphire nem ismeri el! Aki teheti az ne vegyen 7850/7870ből Sapphiret, ha nem akar csalódni. Én sajnos benéztem és hatalmasat csalódtam a Sapphire-ban.
-
and1ao
őstag
válasz
gyuribácsi88 #22689 üzenetére
Ami tudtommal csak a 7870-et érinti és gyakorlatilag az a széria szerintem már eltakarodott még a raktárakból is.
Volt Asus is ami BS-elt itt a Ph-n is volt valakinek ha jól rémlik, de Sapphire-ből nagyobb a mennyiség ez tény és 7870 nem pedig 50-es -
Turbolada II
őstag
válasz
Szerintem a 10/9 nagyon erős túlzás.
Dealer95:
-
Dealer95
őstag
válasz
Azért a 10-ből 9 elég nagy túlzás
Turbolada II: gyorsabb voltam
-
-
ChromeX
addikt
van különbség a SAPPHIRE 11200-16-20G HD7850 1GB GDDR5 , ASUS HD7850-DC-1GD5 HD7850 1GB GDDR5 PCIE között? mert a sapphire 5k-val olcsóbb
-
VBenc
tag
Sziasztok.
Egy Sapphire HD7850 2GB OC-t milyen MHZ-n lehet stabilan használni?
-
raggg
senior tag
Ha minden igaz, ma leszek újdonsült tulajdonosa egy ASUS 7870 OC-nak; kíváncsi lennék, hogy mennyire jó emellé a meglévő i3 3240-em - szerintetek érdemes lenne egy i5-re tartalékolnom? (Egyelőre elégedett vagyok a CPU teljesítményével, bár mint mondtam, nem kifejezetten gémingre használtam eddig a gépet :-) )
-
GergoHD
tag
Emberek xD egyik barátom rávett hogy töltsem le ezt az ingyenes SMITE nevű gamet(olyan mint a LOL) oké leszedtem. Megyek a menübe (aki ismeri tudja hogy 3D-s figurák vannak ott) halál nyugodtan ülök egyszer csak azt hallom h a gpu ventije fölmegy 2000RPM fölé, mondom mivan
a gpu kihasználtság pedig 99% erre elindul a játék maga mert ez ugye a "várakozója" volt a játékba pedig vígan játszok 80FPS-el úgy h a gpu kihasználtság 70%.
Úgyhogy vigyázzatok az ingyenes játékokkal
Csak azért írtam ezt mert egy oldallal ezelőtt láttam valami hasonló írást. -
Arkennys
addikt
válasz
emiki6 #22678 üzenetére
Hát, ez is sokmindentől függ. Nekem a kártya hűtés sose megy egy bizonyos szint fölé, hangja meg nincs is kb. Mindehez van az, hogy a házban alapból a ventiknek köszönhetően egész jó légáramlás van kialakítva, na meg szerintem ez a windforce is pofás egy hűtésmód. Nem hiszem, hogy nem minőséginek vehetném.
-
emiki6
veterán
Nekem windforce os hd6850em volt.100% venti használatnál rázta a gépet rendesen.
Most msi twin frozr iii as hd7870em van sokkal hatékonyabb a hűtése ha gyorsan megy akkor is csak a légellenállás miatt van hangja. Alapjáraton hangtalanul 27-8°Con tartja a kártyát.100%gpu fasználaton pedig halkan 55°C alatt tartja(kicsit alulfeszelve)
Higgyétek el megéri a minűségit venni! -
V.Dave
senior tag
nálam giga gtx 460 windforce minden elindulásnál és leállításnál kb 3mp-ig kerregett, meg néha terhelés alatt is.
-
subset
senior tag
Most került egy Windforce-os 7850 2Gb OC a gépembe.
Röhej, hogy bizonyos fordulatszámon rezonál a hűtő (cicereg az alu lamella és a műanyag ventiház találkozásánál valahol - meg lehet oldani, de azért vicc) Amúgy remek a hűtőteljesítmény. -
Menyus911
tag
válasz
Trailblazer #22671 üzenetére
+1 a "nem fan" táborhoz
-
Trailblazer
veterán
válasz
gyuribácsi88 #22668 üzenetére
Csatlakoznék a "nem fan" táborhoz
-
bombibmw
veterán
válasz
gyuribácsi88 #22668 üzenetére
Köszi szépen!
Bár engem természetesen nem érint. -
Sondi1986
addikt
válasz
Montesantos #22667 üzenetére
BF3-ról van szó? És mi 85-90% a GPU kihasználatlansága?
-
Pozor Pozor
Akit érint, jött egy ilyen (ha már mindenki C3 fan, csak én nem)
Crysis.3.Update.v1.1
Mindenki megtalálja a megfelelő helyen.
-
Montesantos
senior tag
Felraktam 13.2 béta 7..... csak 10 percet nyomtam single-ben...... hát a 2. kártya kihasználtsága 90% körüli lett (13.2 béta 6-al : fix 85%... néha 90 ) holnap több időt tesztelem......
-
válasz
csucsbicep #22663 üzenetére
le se szarja
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #22646 üzenetére
igen, fogalmazhatunk így is....de az nem olyan izé BS-sel szart be.. hanem, a néma BS-sel
...
de léynegében ja....szal 100%-ra nem fogjuk megtudni, mi lett az előző kártyával.
(#22655) Sondi1986
béta7.. te jó ég -
Sondi1986
addikt
ki jött a 13.2 béta 7 [link]
-
noby
aktív tag
egy órajel beállítást szeretnék kérni ami még fesz emeléssel nem jár mi lenne az optimális beállítás 7870ghz edition karinál eddig alapon használtam most egy kicsit emelném de nem gyúlnék jobban bele csak amit még lazán elbír alapfeszen.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #22645 üzenetére
Es a visszakapott kartyad is "beszart" aztan offoltad a biosban az oc-t es hirtelen meggyogyult.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
borkarico #22643 üzenetére
a fórumban már leírtam ,de csak nagyvonalakban modanám
ph-n vettem ,beszart, az illető nyögvenyelősen cserélte (volna, de) aztán meguntam, és cseréltettem mással. pénzért... -.-
úgyhogy részemről ennyit a PH-s "bazárokról, meg XY emberkékről"... tisztelet a kivételnek -
Motaba78
addikt
Sikerült a mai nap beszerelni az új jövevényt egy Giga HD7870OC Windforce személyében, egy Giga GTX460OC-t váltott (imádott kis kari).
Első benyomás elég jól szelel rajt a 3 venti, melegedésről nem lehet beszélni, alapon 40%-os venti, 300Mhz-re veszi magát üresbe vissza.
Kis teszt volt csak C3 esetében, ott sem hangoskodott 54-55°-on tartva a kártya hőmérsékletét (1920*1080 high settings)
Eddig nagyon tetszik a kártya 2* sebességnövekedés kb megvan a gtx-hez képest, "minimális" ráfizetéssel.
-
borkarico
aktív tag
válasz
- = Zk = - #22642 üzenetére
és cserélték?
-
borkarico
aktív tag
sapphire csak a 11199-16 és 11199-19 szériát említi...
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Hd 7850-et szeretnék venni, az alábbiak közül melyiket ajánlanátok? Vagy melyik amelyiket kizárhatom?
Sapphire 7850, boltból 860mhz-en megy.
VTX3D apróról,de új ~ 44k Ez 1000mhz-en megy a hivatalos weboldal szerint.
Msi apróról ~48k ~45k 900mhz-en megy.
Köszi előre is. -
borkarico
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22611 üzenetére
Semmi gond
először csak OC volt aztán frissitettek a fórumon...
Pont olyat fogtam ki amit leírtak a Sapphire Fórumban, ezért is volt hibás, így 100% hogy cserélniük kell. Ha valamiért mégsem akkor megmutatom nekik mégegyszer a Sapphire álláspontját!! és kérni fogom a cserét azonnal!
-
Zala81
tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy 7850 videókarit, csak még nem tudom melyik gyártó termékét vegyem. Ebben kérném a segítségeteket! XFX, ASUS, Powercolor-ra gondoltam, Sapphire semmiképp. Vagy inkább egy XFX 6870?
-
VBenc
tag
Sziasztok.
Van egy Sapphire 7850 2GB OC karim, és az lenne a kérdésem hogy megérné-e venni mellé még egy ilyet? Valamint hogy milyen AMD procit ajánlotok mellé? Jelenleg egy phenom II955 van benne. Mi illene ehhez a karihoz a legjobban? Valamint Asus M5A97 R2.0 lapom van, az mennyire felel meg a crossfire-nek?
Köszi előre is
-
borkarico
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22602 üzenetére
Ne haragudj de te ezt írtad: "Abban viszont csak "7870 OC"-ről írnak..."
mindegy is, a lényeg hogy a Sapphire elismerte, így szépen cseréljék ki, vagy adjanak más márkából...
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #22607 üzenetére
Az sztem csak egy D3 egérpadot tartalmaz.
-
Motaba78
addikt
válasz
BomiBoogie #22582 üzenetére
+ tartalmaz egy diablo 3 kacatot.
"Perfect balance of 28nm power with cool and quiet performance - ASUS exclusive DiabloIII themed mouse pad bundle"
-
kovsol
titán
Nem tudja valaki, hogy a gpu körül a négy felfogató lyuknak mekkora a távolsága ?
Ez rámegy-e az a kérdés. Pont nincs nálam itthon mérő eszköz amivel le tudnám mérni. [link]Szerintetek, ha ezt rajtahagyom így akkor az elég lehet a ram és vrm hűtésére egy jól szellőző házban a gyári ventilátorok nélkül ? Vagy ram sünökkel érdemes inkább telerakni a ram és a vrm -t ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hagyjál már az ilyen hülyeségekkel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ha nem lenne elég a beépített tele…
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest