- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gootibi
csendes tag
válasz
korcsi #24616 üzenetére
Nincs vele bajom, csak úgy olvastam, hogy nem nagyon lehet húzni a rendes változathoz képest, de lehet tévedtek, tévedek!
Nem nagyon gondolkodtam rajta, mivel nem akarok többmonitoros rendszert, de ha lehet húzni, ugyan úgy mint a rendest, akkor talán az még jobban megérné [link]
Nem tudom mi legyen, teljesen összezavarodtam, kuka -
borkarico
aktív tag
válasz
korcsi #23271 üzenetére
2 hetes volt a kártya és ez alatt kb 5-6x csinálta a BS-t, fekete kép játék közben, hang beakad, csak a reset gomb segít. ha erre voltál kíváncsi akkor tényleg BS-es volt
Pont olyan kártyám volt amit a Sapphire is hivatalosan megemlített a közleményében hogy melyik kártyák a hibásak: 11199-16 és A130300061911 előtti széria szám (11199-16-20G és A124800001372).
Remélem kielégítő volt a válaszom
-
kovsol
titán
válasz
korcsi #23106 üzenetére
Nem sokkal kell erősebb cpu egy 7970 hez se, mivel valószínüleg fps ben kb ugyan annyival játszol ott is, csak több szűrőt engedsz rá amivel kihasználod a többlet vga erőt. CF -hez meg három monitor kell és nem 6ghz -es proci
Játék függő az egész, van aminek kell 4800MHz is, van aminek elég lenne 3000 is. -
borkarico
aktív tag
-
Arkennys
addikt
válasz
korcsi #19112 üzenetére
Hát, remélem, hogy azért fog hasítani
Most a 6670-el pl crysis 2-t játszogatok, azon az említett felbontás, és ilyen mindenben közepes v afölöttivel nincs vele bajom. Később esetleg BF3 lesz még meg, mivel játszogatnék, annak még mondogatják, hogy bajos gépigénylése van. Csak az első tapasztalat alapján, ha egy DDR3 as 6670-el így elvan a crysis, gondoltam, jócskán túlugorja majd ezt a 7850.
-
daveoff
veterán
válasz
korcsi #19023 üzenetére
Csatlakozom! A legtöbb esetben szerintem júzer hiba, vagy tuning miatt vannak gondok....Nekem két sapphire HD7870 oc kártyám volt, és egyikkel sem volt semmi ilyen jellegű probléma! Itt a fórumon is bárki beír valami problémát, egyből az a reakció, hogy BLACK SCREEN menjen vissza gariba....közben lehet, hogy csak valami szoftveres gondról van szó!
Amúgy én is az ASUS-t ajánlanám mindenkinek, most már nagyon jó áron hozzá lehet jutni!
-
janes1976
őstag
válasz
korcsi #19021 üzenetére
Ha csak azt írtam volna, hogy a gyártók közül az övékénél van a legtöbb ilyen, azért sztem az is elgondolkodtató.
Írtam fenn, hogy elb*sztam, mert csak gondoltam, ezért írtam oda gyorsan pótlólag.
MOST tényleg nem szabad Sapphire 7870-est venni.
Amúgy kiváló márka, de ezt most benézték.
-
janes1976
őstag
válasz
korcsi #19021 üzenetére
El kéne olvasni figyelmesen amit írtam! A MOSTANIAKKAL. Ez nem légből kapott, külföldi fórumokra támaszkodva írtam.
A tököm kivan amúgy a Sapphire-val.
Elkúrták az egész 7870-es szériát ezzel.
Egy embert mutass, aki nyugodt szívvel mer venni MOST Sapphire 7870-est. Őszintén.
Lehet hogy HYPE, de ha vesz az ember ennyi zséért egy ilyen karit és BS-es lesz, akkor ez nem vígasztalja sztem.
-
belinho
senior tag
válasz
korcsi #18994 üzenetére
Ez a Black screen kiszámíthatatlan, 7850 és 7870-nél is előfordul kártyától függetlenül!
Üsd be a kulcsszavakat a Youtube-ba 7850 black screen vagy 7870 black screen, dobja majd a találatokat Msi, Sapphire, Powercolor, Gigabyte 7850/7870 van minden féle, szóval nem csak a Sapphire-t érinti! -
kockaharcos
senior tag
válasz
korcsi #16422 üzenetére
attól még 7870 a neve, tehát itt a helye
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-01-11 at 14:53:35
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 41.1
Minimum FPS: 13.5
Maximum FPS: 289.3Number Of Frames: 3143
Average Frame: 24.356ms
Minimum Frame: 3.456ms
Maximum Frame: 73.937msGPU: 1320MHz
MEM: 1450MHz -
-
-
válasz
korcsi #14191 üzenetére
Semmi gond.....
Megesik hogy PH -s teszteknél is be esik 1-2.dolog amire nem figyeltek (hiába van felette a lemez ha a lemez és a DrMos között meg van 2.mm légrés ha gyárilag tettek volna oda is GAP-Pad ot ahogy a memóriákra akkor lehetne beszélni hogy hűtve vannak de így inkább FŰTVE vannak mert felettük a lemez elég meleg és ráadásul oda a kis helyre be is szorul a meleg
Amúgy ha megnézed a többi ilyen kártyát amin ilyen DrMos VRM van sehol nem szokták hűteni mert nem melegedig annyira mint a hagyományos MosFet
Viszont ilyen megoldást még nem láttam, hogy DrMos -t nem CHIL -fesz szabályzóval vezérelnek ahogy ennél az olcsósított zafír 7870 nél
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
korcsi #14142 üzenetére
Keresgélve kicsit neten azt írták, hogy kapcsoljam ki a játékban a vsyncet és a cccben pedig legyen bekapcsolva, catalyst ai pedig legyen kikapcsolva.
Jobb lett a helyzet, de még mindig jelentkezik.
Viszont akkor inkább megyek át a játék topicjában, mert látom más is problémázott. -
-
-
válasz
korcsi #13876 üzenetére
Úgy látom te sem olvasod el amiket én írok(vagy csak nem értelmezed) tegnap előtt beszéltünk a PowerColor -ról hogy a hűtése 100.% ban ugyan az mint a PCS+ nak csak a műanyag burkolat más és rövidebb maga a borda és a venti ugyan az, mivel a PCS+ ot már fél évvel ezelőtt is teszteltem így ismerem milyen az a hűtés de mondom hanyagoljuk a témát....... mert úgyse érted miről van szó.....
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz
korcsi #13863 üzenetére
Igen, nezzetek meg. Asus csak a valogatott gpu-kat kuldi a TOP cimre
vicc
Trixx-szel allitok core-memory-t akkor minden okes. Ha csak feszultseg allitasra akarom hasznalni es afterburnert a clock allitasra akkor vizszintesen csikoz-villog, kicsit osszeakad az afterburner a sapphire kartyaval... Trixx-et kilovom akkor is csinalja, amig vissza nem rakom alapra a kartyat. Utana trixx-szel tuningolok akkor megint tokeletes.
-
karesz501
senior tag
válasz
korcsi #13393 üzenetére
Koszonom, szerintem teljesen visszarakom a gyari DELL meghajtokat es 60hz-en hasznalom.
Valahol azt olvastam, hogz DP kabelen keresztul modositott driverek nelkul is engedi a monitor a 72-75hz-et.
Es megegyszer: nagy pirospont az ASUS-nak es az ATI-nak ezert a kartyaert. Halk, csendes es ami a legfontosabb, hogy alapfeszultsegen tud 20%+ tuningot. Nagyon jo vetel volt, szerintem rateszem a gyari emelt BIOST (1050/1450) es igy marad. Vegleg.
-
Williams
aktív tag
válasz
korcsi #12516 üzenetére
Nekem is misztikus értékeket ír a GPU-Z, a 12V-os visszajelzést inkább le is tiltottam benne. Power limit nekem csutkára ki tolva, ha van tuning, ha nincs. 100%-osan akarom használni a kártyát, nem kiherélve
Egyébként tuningnál biztos hogy kell neki a + kakaó....
Másnál is +-50%-ot engedélyez? HD6950-nél +-20% volt. -
Chapel
addikt
válasz
korcsi #11373 üzenetére
350? Én ma már nem vennék 400-450W alatt, nekem előtte 6870 volt és a 400-as Chieftec-el konkrétan el sem indult...persze az sokat zabál, csak mondom.
Én most egy Chieftec CTG 500W-ast használok ilyen 12k körül lehet kapni, nekem bevált, persze a Tiédet nem ismerem lehet az is jóféle, csak a W-tűnt kevésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest