- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31630 üzenetére
Hát pedig úgy van.
Csekkold le a Logout tesztem, ha a pontos értékekre, beállításokra és módszerre is kíváncsi vagy, csak egy összefoglalót linkelek Sniper Elite V2 bench: [link]
119W vs 193W az több, mint 60%-al több étvágy, és ez egy sima in-game benchmark, nem power vírus! Igaz, itt 1050 áll szemben 1200-aé, szóval nem az utolsó 100Mhz, hanem 150.Tehát itt +14% sebesség=+60% fogyasztás.
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31587 üzenetére
"és fHD alatt elég a rajta lévő 1gb vram"
Addig ne állíts ilyet, míg nincs személyes tapasztalatod a 2GB-os verzióval.
Nekem már az 5850-emmel is a legnagyobb bajom az volt, hogy fullHD-re kevés volt rá többhelyen is az 1GB ram. Ez meg egy minimum másfélszer gyorsabb kártya.
Valamilyen szinten (kisebb-nagyobb grafikai beállításon) biztos elég, de hogy nem maradéktalanul és nem minden játékhoz, ebben 100%-ig biztos vagyok.
-
-
GergoHD
tag
válasz
syberia #25329 üzenetére
52-3 C-felett elkezdtek süvölteni xD ilyne 4400RPM-en és semmivel nem tudtad megállítani és most csinálam egy átalakítót amivel alaplapba kötöttem őket bár így csak fix sebességel tud menni de olyan 60-65C-ig elengedem szerintem. Inkább legyen melegebb mint hangos
Csak az az egyetlen probléma hogy a speedfan kicsikét bugos ezzel a ventivel mert 22%-on még 1400RPM-el pörög ami kicsit már hallható 20%-on meg 300RPM-el ami meg szart se hűt viszont halk. Ugyhogy ha veleki tud valami jobb ventivezérlőt az írjon légyszi (privibe is jöhet). -
-
-
Gtaati
őstag
válasz
syberia #23730 üzenetére
Én is csak csatlakozni tudok darky-hoz és többiekhez akik giga 7870-et használnak, hibátlanul csendben megbízhatóan teszi dolgát, semmi panasz kifogásom nincs rá, se bs, se hőfokra, se fagyás se hangosság levett ház oldal mellett állnadóan, lehet h korábban voltka gyengén sikerült szériára gyártónak mint ahogy most van más gyártónál, de nem hinném h ezért előítélettel kell lenni, érdemes az általunk mezei felhazsnálók véleményére tapasztalataira hagyatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest