Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Én érzek inkább AMD-fanatizmust, vagy megfelelőbb szó a szervilizmus.
Érdekes egyébként, hogy ha bármilyen AMD topicban érdeklődik az ember, észérvek helyett mindig az "nV + Intel fanatizmus" jön elő, nV v. Intel topicokban ez legföljebb elvétve fordul elő. Mást sem hallok pl, hogy miért nem kell a Virtu, miközben 5x legalább leírtam, hogy nekem kell, és a működésére voltam kíváncsi.
Leírtam miért gondolkozom AMD-ben is (ill. miért nem kell a hátam közepére sem AMD VGA), nem tudom, azon mi nem érthető. Ha bűn, hogy továbbra sem zárom ki az Intelt, akkor mea culpa, én igyekszem objektív maradni.
Azt is tudom, hogy nem lesz már olyan konfig, amilyenek régen voltak, amikor még a vásárló érdeke volt az első, nem a gyártóé, fölösleges megjegyezni.
A továbbiakban azt kérném, hogy vagy válaszoljatok a kérdéseimre, vagy ne, de mellőzzétek annak megvitatását, szerintetek miért kérdeztem éppen azt (főleg, mert az nem a topic-hoz tartozik).
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes egyébként, hogy ha bármilyen AMD topicban érdeklődik az ember, észérvek helyett mindig az "nV + Intel fanatizmus" jön elő, nV v. Intel topicokban ez legföljebb elvétve fordul elő. Mást sem hallok pl, hogy miért nem kell a Virtu, miközben 5x legalább leírtam, hogy nekem kell, és a működésére voltam kíváncsi.