Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
Leslie67
üzenetére
Nekem tökéletesen működik néha lefagyott,de azon nem csodálkoztam mivel a hivatalosan max 1866.ig kezeli a ramokat az 5800K,én pedig 2400-on hajtottam,egyéb iránt soha semmi hasonló gondba nem akadtam sem a saját gépemnél sem a többi AMD APU-s gépeknél amikkel eddig volt dolgom(volt FM1 és FM2 alapú is pár)szerintem egy AMD APU-s és egy Intel procis rendszer esetén sem maga a processzor és a gyártója a hibás(persze előfordulhat gyári hibás processzor,de mióta informatikával komolyabban foglalkozok azóta ilyet én nem tapasztaltam). Az FM2-es topikban is nagyjából kezdetektől benne vagyok és azért a nagy átlagnak gond nélkül bekapcsolt elsőre is,ezért nem hardver hibára gyanakszom főleg.
Én úgy vélem valószínű a ramokkal lehet gond,azoknál jellemző ez a fagyás.
A kép csíkozódásáért viszont lehet az alaplapi kimenet lehet a ludas,ha nem vagy benne a témában mélyebben szerintem vidd be a géped oda ahol vetted az alkatrészeket hátha tudnak okosat vele tenni
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi