Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sajnos valami hiba lehet az nvram bootloader paraméterekben, vagy én csesztem el valamit, áramszünet volt ma, és anyám hívott hogy nincs net, hazaérve látom hogy narancssárgán villog az AX3000T ledje, nem tudott bebootolni az openwrt az áramszünet után. Vissza kellett tegyem az AX3200-at.
Érdekes hibajelenség, amikor az initramfs módban futó openwrt alól felflasheltem a véglegest akkor simán bebootolt, gondoltam hogy nem lehet vele gond a továbbiakban, de tévedtem. AX3200-nál is volt ugyanilyen probléma, (az enyém szerencsére megbízható, többszöri reboot után is felállt eddig mindig). Lehet futok egy kört a TFTP-s élesztéssel,(gyári vissza, amit az AX3000T openwrt oldalán írnak). Ha sikerül akkor sem érdemes visszaraknom az openwrt-t gondolom, előbb meg kellene találni a tartósan működő nvram bootparamétereket, ahhoz meg hozzáértő segítsége kell. Illetve gondolkodok hogy lehet nem is kínlódok inkább vele hanem rábíznám valakire aki sorosporton tudná éleszteni és kiderítené a tartósan működő nvram bootparamétereket, de itt szegeden szerintem senki sem ért hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest