Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

Sajnos valami hiba lehet az nvram bootloader paraméterekben, vagy én csesztem el valamit, áramszünet volt ma, és anyám hívott hogy nincs net, hazaérve látom hogy narancssárgán villog az AX3000T ledje, nem tudott bebootolni az openwrt az áramszünet után. Vissza kellett tegyem az AX3200-at.
    Érdekes hibajelenség, amikor az initramfs módban futó openwrt alól felflasheltem a véglegest akkor simán bebootolt, gondoltam hogy nem lehet vele gond a továbbiakban, de tévedtem. AX3200-nál is volt ugyanilyen probléma, (az enyém szerencsére megbízható, többszöri reboot után is felállt eddig mindig). Lehet futok egy kört a TFTP-s élesztéssel,(gyári vissza, amit az AX3000T openwrt oldalán írnak). Ha sikerül akkor sem érdemes visszaraknom az openwrt-t gondolom, előbb meg kellene találni a tartósan működő nvram bootparamétereket, ahhoz meg hozzáértő segítsége kell. Illetve gondolkodok hogy lehet nem is kínlódok inkább vele hanem rábíznám valakire aki sorosporton tudná éleszteni és kiderítené a tartósan működő nvram bootparamétereket, de itt szegeden szerintem senki sem ért hozzá :(

Új hozzászólás Aktív témák