Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
-
Decske
senior tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Én 2021 novemberében vettem, 2023 augusztusában biztosításban az alaplapon és a kamerákon kívül mindent cseréltek. A javítás előtt közel egy év után jött fel a fólia, leszedtem, az utg a hajtásnál három hónap múlva megrepedt.
A javítás óta viszont minden rendben van, igaz azóta minél többet hagyom nyitva. Most kezd el megint feljönni a fólia, de most már előrelátó voltam és rendeltem Kínából cserefóliát. Szóval, ha már nagyon gány azonnal tudom cserélni. -
helixP
nagyúr
válasz
Lajmund #2944 üzenetére
Szia,
Egy év után feljött a fólia, aztán elkezdett repedni a kijelző, 2024 tavasszal gariban cserélték, most már jön fel a fólia.
Akksi elég tré, pedig azt is cserélték tavasszal. Nagyjából reggel 7 és 5 között lemerül, tehát naponta legalább még egyszer rá kell töltenem, pedig nem nyomkodom ész nélkül.Amúgy szeretem, valszeg a következő is Fold lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Köszi a válaszokat ez biztató
-
F40
csendes tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Szia!
2021. decemberében, 37 hónapja vettem a Z Fold 3 telefonomat, azóta hibamentes. A belső fóliát kétszer kellet cserélni: mihelyt elkezdett elválni középen a széli részeknél, azonnal intéztem a cserét. Az elsőt az Oktogon szerviz végezte el, közepes minőségben, a másodikat én tettem fel, ez jobb lett, mint a gyári.
Az akkumulátort 40-80% között használom, így az üzemidő semmit nem változott a kezdetekhez képest. Szoftveresen is ugyanolyan a tempó, mint új korában, folyamatos frissítésekkel.Üdv,
F40
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Fold 5 tulajként érdeklődnék hogy vannak itt olyanok akiknek minden probléma nélkül ment több mint 3 évet a telo?
-
depence
tag
Sziasztok!
Az irodalom azt írja, hogy a fold 3 megkapja az Android15 ös verziót, ez velejárója az OneUI 7 felület is?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
A nem hivatalos javításhoz annyit, esetleg tudtok olyat aki foglalkozik ezzel a készülékkel? Mert ez idáig mindenki elhajtott Bp-en.
A hibajelenség: amikor kezdődött a hiba akkor ha szétnyitottam nem ment a külső hangszóró, összecsukva ment, mostanra már egyáltalán nem jön hang, összecsukva se.Nem garanciális már a készülék.
-
vilmose33
őstag
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Írtam a TMX-nek levelet, megkérdeztem email-ben hogy fő kíjező esetén újra indul e garancia?
Ha nem, menyi a belső kijező cseréje. -
Decske
senior tag
Boldog Új Évet Mindenkinek.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Frissítés óta, nem jó a buds+-al a kompatibilitás: ha össze kapcsolódnak ,nem megy a youtube illetve kicsit szagatottan el indul aztán le áll, videa se. Ahogy szèt kapcsolódnak újra jó minden. Buds+már újra raktam,de semmi változás. Telefont nincs kedvem újra rakni, bár lehet, hogy az lesz a vége. Valakinél volt esetleg hasonló hiba? -
amstorm
aktív tag
válasz
Venyera7 #2916 üzenetére
KIJELZŐVÉDŐ FÓLIA FOLIA OCHRONNA WHITESTONE PREMIUM FOIL GALAXY Z FOLD 3 (8809365405404)
én innen rendeltem anno -
Venyera7
senior tag
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani a belső kijelzőre fóliát ? Sajnos itthon egy boltban sem találok whitestone fóliát, mással nincs tapasztalatom.
-
Decske
senior tag
válasz
szalai112 #2906 üzenetére
Gazdasági totálkárra. Most nem találom a papírt róla, de amikor az enyémet biztosításon belül javították tételesen felsorolták, hogy mit és mennyiért javítottak, de emlékeim szerint olyan 300k körül lehetett csak a belső kijelző.
Ezzel kapcsolatban had kérdezzek egyet. Éjszakára hogy szoktad letenni a telefont? Nyitva vagy zárva? Illetve akkor gondolom a belső kijelzőn lévő fóliát leszedted?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold3-am több mint 3 éves, és 1x kapot garanciában új belső kijezőt.
Megint ott tartok hogy zsanér mentén pici repedések.
cseréltete valaki fizetősbe kijelzőt?
Esetleg havlaki tudna mondani kb mire számítcsak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.
- OpenMediaVault
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA VI
- További aktív témák...