Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• COLBrattShaw

csendes tag

válasz tixem #8085 üzenetére

Jo autozast! ;)
    Azert is kezdtem az egesz projectet, mert sokszor nem volt tervunk merre induljunk. :)

Amugy mivel elotte még nem osztottam meg FDC-ket, mindig azt gondoltam, hogy csak 10et lehet megosztanom, ezert is keszult csak 10, de jobban belegondolva szerintem korlatlant hozhatsz letre(a kod miatt), mind1ik mukodo marad, viszon a jatek csak 10et enged menteni, magyarul gyorsinditon tarolni. :DD :C ;] (a tobbi csak a koddal lesz elerheto)
    Ha ezt tudom akkor min csinaltam volna meg 3-4-et, nagyon nehez nagy teruletet 10 checkpoint-al lefedni, ugy, hogy egy adott utvonalon tudd tartani, remelem hamarosan megemelik ezt a szamot.
    Mindenesetre annal jobb, csinalok meg 10-et, es akkor mar 1500km folott leszek. :D Majd kirakom ide is, de legkozelebb csak terkep lesz, ez a videozas faraszto volt. :DDD

(#8080) sisu2
    En ultem Silveradoban tobbszor, valo eletben a gyari is erosnek erzodik. Van egy kar, azt at lehet tolni 4 kerek meghajtasra, meredek emelkedon megpakolva is ugy repeszt mint egy 1299-re tuningolt raid spec! :K :DDD

Új hozzászólás Aktív témák