-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
senior tag
válasz
KoVee84 #40212 üzenetére
Így már köszönöm!
El tud menni 500 ezerig az illető, és ezért én is a C8-at javaslom neki, de... fontolgatja az Oled-et is. Én személy szerint nem igazán kedvelem. Láttam brutálisan rossz Oled-et, és persze beégettet is. No meg a fényerő. Mint TCL tulaj (előtte drága Sony) azt vallom, hogy igazán nem látja az ember a tök feketét filmezés közben, vagy egy átlagos tv nézés közben. Tehát ez már nem mérvadó számomra. A másik az, hogy nekem sikerült nagyon jól beállítani a tv-met. Kényes vagyok a bőr színére, illetve a lehető legtermészetesebb színekre. A TCL is nagyon jól beállítható.Én hifi buzi bagyok, és ott is van két csoport (nem csak az orszég lakosságában). Az egyik nem zenét hallgat, hanem a részleteket, a teret keresi, amásik meg élvezi a zenét. Azért a hifiben sem árt az eredeti hangszerhang minél jobb megközelítése, úgy, mint a tv-k esetében a színhűség.
Na, majd választ az illető.
-
balojazz
aktív tag
válasz
KoVee84 #40191 üzenetére
Akkor abban reménykedem, hogy nem FIFO, hanem LIFO rendszerben szállítanak.... Vagy teliholdnál keresztúton hármat kecskebékát áldozok. Ha belecsúszok az ünnepekbe, nagyon mérges leszek. Na és az elállás 14 napja mikortól ketyeg? Ha mondjuk okt 23-ba lóg, akkor vasárnap letelik a 14 nap rendeléstől...
-
balojazz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest